Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5811510 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı TTurk

9 Subatta baslanmis membrana, bugun ayin 21'i... 20 Subata kadar 12 gunde 10 membran serilmis. 1/4 u desek, bu hizla yaklasik 30 gun surecek sadece buyuk membranlarin serilmesi. 

Çevrimdışı Emre.Guler

Vodafone yazısı olmayacak galiba  :halay: :halay:
Vodafone yazısı folyo kesim olarak sonradanda takılabilir.  Sonsuz sponsor değiller yani. Süre bittiğinde membrani sokeceklerine folyo harfleri sökerler.

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

nisan 15ine kadar yetistirsek konya'da son maci bizde oynamayi kabul etti. kac pac yapiyor acaba ? Membranlar, ic halka, isiklandirma, koltuklarin sabitlenmesi bunlarin hepsi 15 nisanina yetistirebilirsek acilmasi icin bir sorun kalmaz.
fikstur ve lig durumu musaitse olur dedi is son maca kalirsa adamlar gelir mi ben oyle bisey olacaginu dusunmuyorum he şampiyon oluruz adamlarda yerinu garantiler o zaman keyif macina gelirler buraya o ayri mesele şu 10 gun bi geç sin bakalim  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

Aslında bu fotoğraf ı gördüm sabah eski sandım :) membran eksik olunca yeniymiş
Membran I sağa doğru diğerinin üzerine atmışlar yanlış görmüyorsam
Oradan kedi yoluna malzeme kaldırılacak gibi duruyor. Ondan açılmış olabilir.

Sent from my iPhone using Tapata tapata duu

Çevrimdışı Efe

Aslında bu fotoğraf ı gördüm sabah eski sandım :) membran eksik olunca yeniymiş
Membran I sağa doğru diğerinin üzerine atmışlar yanlış görmüyorsam
evt yana atmislar aslinda suan serilen 11.mebrandi o tam yerine oturmadi yada disaridan bisey gelecek onun icin actilar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Oradan kedi yoluna malzeme kaldırılacak gibi duruyor. Ondan açılmış olabilir.

Sent from my iPhone using Tapata tapata duu
bencede o yuzden acildi belki isiklandirmalar yerlerine kaldirilacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

zaten fotoda mebran sag taraftan komple bagli sokulmemis sadece soldan sokulup yan baklanin uzerine serilmis ordaki is bitince karsi tarafa tekrar cekilerek gerdirilecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

bencede o yuzden acildi belki isiklandirmalar yerlerine kaldirilacak
Işıklar icerden de takilamazmiydi. İçeriden sokulamayacak kadar büyük ışıklar olduğunu sanmıyorum. Ama dediğin gibide olsa plansizlik bu malesef.  O membranla boşa zaman harcanmış oldu.  Ve yeniden yerine takmak için tekrar zaman harcanacak

Çevrimdışı berkayyalcin963

Bizimde basin tribunune bu tarz birsey yapilmasi gundemdemi gayet guzel duruyor bence kartal desenli yada logomuz olan bir sey hos olur
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı Efe

Işıklar icerden de takilamazmiydi. İçeriden sokulamayacak kadar büyük ışıklar olduğunu sanmıyorum. Ama dediğin gibide olsa plansizlik bu malesef.  O membranla boşa zaman harcanmış oldu.  Ve yeniden yerine takmak için tekrar zaman harcanacak

cok zaman kaybi yaratmaz bence aksama cekerler yerine bagli sonucta yan tarafa nasil acildiysa oyle cekilir iceride bulunan vinc baska is yapiyor o yuzden iceriden almamis olabilirler boyle daha seri olacagi dusunulmus olabilir yinede sermemeleri gerekirdi tabi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eagleizm

Sis sahanın Yeni açık tarafına vinçin geçmesini engellemiş olabilir.Belki bu yüzden dışarıdan yapılıyordur.
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı ZEKI

Orada cikis kapisi olmadigi icin vincleri calistiramazlar. O nedenle ordaki membrani kaldirmislar disaridan malzeme getirecekler. Diğer 3 kose de cikis kapisi var cikis kapisinin agzindan mazeme teminini yapabilirler. Belki de scoreboardi sokacaklardir.

Çevrimdışı cadavra

Ne kadar 10 numara 5 yildiz olsada ille bi turkluk kafasinda insaat yapacaz hea daha önce bunu konussalarmis keske bitane mebran dier taraftan fazla takilmisti bu da bi gun kayba vesile oldu.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cadavra

Orada cikis kapisi olmadigi icin vincleri calistiramazlar. O nedenle ordaki membrani kaldirmislar disaridan malzeme getirecekler. Diğer 3 kose de cikis kapisi var cikis kapisinin agzindan mazeme teminini yapabilirler. Belki de scoreboardi sokacaklardir.
Muhtemelen skorboar veya isiklandirma ile ilgili bi durum banada öle geldi.

Çevrimdışı gokhanwww

Arkadslar şu telekom arenadaki koltukların yan mesafeleri cok cok rahat yaa...ve demşrlerde daha estetik sanki...bizde cok mu sıkışık oldu ne??

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar lutfen su olayi uzatmayin artik. Bir cok arkadas bize ozelden, konunun uzadigindan sikayetciler. Stad ile bilgilere ulasamamaktan yakiniyorlar. Olay dun itibariyle yasandi bitti.

Biz stadimiza odaklanalim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Efe

Fikret Orman her gün stat'da :)

adamim fikret baskan adam daha ne yapsin bi kac gun erken bitsin diye hergun orda  çok önemli şu 10-15 gun iyi calismalayla stad iyi duruma gelecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Arkadslar şu telekom arenadaki koltukların yan mesafeleri cok cok rahat yaa...ve demşrlerde daha estetik sanki...bizde cok mu sıkışık oldu ne??

Koltuklar mümkün olduğu kadar yakın olmalıydı çünkü yerimiz dar :) demirlerin daha estetik durması da aralarının boş olmasından kaynaklı ve bence bizim aralıksız hali çok daha güvenli
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı cadavra

O stadin belli bolumlerinde öyle en dar olan koltuk mesafesi 5 cm ama biz öyle yapacak olsaydık kapasitede dusukluk olurdu.

Çevrimdışı yenerh

Stadın açılış tarihi ile ilgili elimizde veriler olmadan konuşmak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama görünen bir şey var ki hedeflenen tarih 19 mart en kötü ihtimali 9 nisandaki lig maçında hazır olması.

Israrla Nisan sonu mayıs hatta yeni sezona anca yetişir diyen arkadaşların ellerinde nasıl bilgiler var çok merak ediyorum. En önemli olan Çim konusunda dahi SIS firması bile 19 mart a yetiştireceklerini belirtmişken kafalarına takılan konu nedir bilemiyorum. Stad da yapılan hangi işçiliklerde ne tecrübeleri var da "şu sebepden dolayı şu tarih den önce bitmez" diyebiliyorlar ? ( ben daha görmedim şu işi yapıyorum, ama 3 değil 4 vardiya da çalışılsa bu iş bitmez diyen  :tabe:

1- Çalışmaların 3 vardiyaya çıkartılma ihtimali hiç mi yoktur ?
2- Açılış için Otoparkı, müzesi, restoranı, kartal yuvası, çevre düzenlemesinin illa %100 hazır mı olması gerekir?
3- Localar ile ilgili loca sahiplerinden rica edilerek locadaki bazı eksiklerden dolayı stadın açılışında görmezden gelinmesi istenemez mi?
4- Federasyonun belirlemiş olduğu bir lig maçı oynanması için minimum yeterlilikler yerine getirilerek stad açılamaz mı ?
5- 19 Mart tan sonra bir sonraki lig maçı arasında 21 günlük boşluk da bir çok eksiklik giderilemez mi ?

Şu unutulmamalıdır ki bu sezon Vodafone Arena oynanacak 1 maçın dahi maddi katkısını geçtim, manevi katkısını ölçemezsiniz.

Çevrimdışı CanEmre

Orası dönüş olduğu için koltukları merdivene hizalayıp araları açmışlar.
Sağ aşağı taraftaki koltuklara bakınca normal dizilimin bitişik olduğunu görebilirsiniz.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

Stadın açılış tarihi ile ilgili elimizde veriler olmadan konuşmak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama görünen bir şey var ki hedeflenen tarih 19 mart en kötü ihtimali 9 nisandaki lig maçında hazır olması.

Israrla Nisan sonu mayıs hatta yeni sezona anca yetişir diyen arkadaşların ellerinde nasıl bilgiler var çok merak ediyorum. En önemli olan Çim konusunda dahi SIS firması bile 19 mart a yetiştireceklerini belirtmişken kafalarına takılan konu nedir bilemiyorum. Stad da yapılan hangi işçiliklerde ne tecrübeleri var da "şu sebepden dolayı şu tarih den önce bitmez" diyebiliyorlar ? ( ben daha görmedim şu işi yapıyorum, ama 3 değil 4 vardiya da çalışılsa bu iş bitmez diyen  :tabe:

1- Çalışmaların 3 vardiyaya çıkartılma ihtimali hiç mi yoktur ?
2- Açılış için Otoparkı, müzesi, restoranı, kartal yuvası, çevre düzenlemesinin illa %100 hazır mı olması gerekir?
3- Localar ile ilgili loca sahiplerinden rica edilerek locadaki bazı eksiklerden dolayı stadın açılışında görmezden gelinmesi istenemez mi?
4- Federasyonun belirlemiş olduğu bir lig maçı oynanması için minimum yeterlilikler yerine getirilerek stad açılamaz mı ?
5- 19 Mart tan sonra bir sonraki lig maçı arasında 21 günlük boşluk da bir çok eksiklik giderilemez mi ?

Şu unutulmamalıdır ki bu sezon Vodafone Arena oynanacak 1 maçın dahi maddi katkısını geçtim, manevi katkısını ölçemezsiniz.

her kelimesine katiliyorum manevi katkası paha bicilemez dedigim gibi ben toz topraktanda girerim yeterki saha ve tribunler hazir olsun eksikler giderilir zaman icinde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mehmetcan1903

Ihtimal elbette vardır ama ben fontun değişeceğini sanmıyorum belki harflerde düzenleme yapılır

Abi örgütlenelim de şu kapalıda ki BEŞİKTAŞ yazısında ki 'A' harfini değiştirelim hem diğer harflerin ortasında ince duruyo, hemde yamuk yumuk..

Çevrimdışı FARUK