Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5811488 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı İhsan

ilk beşe giriyorda bir konuyu belirteyim ilk beşin birinci sırasında olacak
gerçekten eşi yok şu an yapılan zeminin benzerleri var ama hepsinde eksik bir şeyler var
bizde olması gereken her şey zeminde oluyor @cadavra

@Necmi abi
bu durumda ilk bire girdik diyebilir miyiz?!?  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı selim

Günaydın arena.İstanbulda hava nasıl beyler antalyada deli gibi yağmur yağıyor da :bandit:

Çevrimdışı İhsan

yok 10 olduğunu tahmin ediyoruz

@Efe tahmin değil.
Dün saat 1de on olmuştu ikide file hazırlanmıştı.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Herkese mutlu pazarlar stadda işler nasıl yağmur çamur var mı ?

Çevrimdışı Hicks

Passo'dan kombinelere bakarken birşey farkettim, kapalı üst ortadaki 2 blokta da Sıra 2'nin olduğu gibi boş olmasının bir sebebi var mı?
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydın Besiktas Arena, membranlar sanki 11 e baslamis gibi duruyor ama emin olamadim. (Faruk arkadasimizin attigi resimden)

Çevrimdışı aoguzd

Gunaydin arena. Membrancilar kapali tarafindaydi ama kac tane oldugunu sayamadim.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ZEKI

Günaydın arkadaşlar
Güncel
Buradan 10 saydim bugun iki kırmızı file var insallah 11 ve 12 gelir
yagmurlu havada risk teskil etmezse doserler.

Çevrimdışı selim

Günaydın arkadaşlar
Güncel
İnşallah pazartesiden itibaren 2.ekip devreye girer :money:

Çevrimdışı gostung

kale arkalarından emin değilim ama yanlarda kendi yerine oturmak isteyenler engellenirse, bir daha o fiyatlara kimse kombine almaz.

Çevrimdışı Efe

şu şefaf mebranlarida bi gorelim artik hafta ici onlarada baslanir umarim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TayfurU

benim gibi hala 19.03 ü bekleyenler var mı  :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harund1k3

var  :D

Efe valla zor be.sunun surasinda bir ay kalmadi 19 marta. 19 martta mac oynanmaz ama bir acilis olabilir. en yakin tarih, 15 nisan - 30 nisan arasi.

Çevrimdışı Efe

Efe valla zor be.sunun surasinda bir ay kalmadi 19 marta. 19 martta mac oynanmaz ama bir acilis olabilir. en yakin tarih, 15 nisan - 30 nisan arasi.
30 nisan olmasi sadece 2 mac demek 2 mac icin bu kadar emek verilecegini dusunmuyorum en az 4 mac hedefi vardi başkanin onumuzdeki 10 gun neler olacak gorecegiz iceriden sirketlerin soylemleri 19.03 adina hep bakalim baskan hangi tarihi verecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2016, 10:47:07 FARUK ]

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

10. Membran seriliyor fotoğrafa göre. Günün sorusu o boşluk neden bırakıldı ölçü mü tutmadı acaba.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı harund1k3

30 nisan olmasi sadece 2 mac demek 2 mac icin bu kadar emek verilecegini dusunmuyorum en az 4 mac hedefi vardi başkanin onumuzdeki 10 gun neler olacak gorecegiz iceriden sirketlerin soylemleri 19.03 adina hep bakalim baskan hangi tarihi verecek

nisan 15ine kadar yetistirsek konya'da son maci bizde oynamayi kabul etti. kac pac yapiyor acaba ? Membranlar, ic halka, isiklandirma, koltuklarin sabitlenmesi bunlarin hepsi 15 nisanina yetistirebilirsek acilmasi icin bir sorun kalmaz.

Çevrimdışı arda

benim gibi hala 19.03 ü bekleyenler var mı  :)

Sen, kaçan ürkek ceylânsın dağda,
Ben, peşine düşmüş bir canavarım!
İstersen dünyayı çağır imdada;
Sen varsın dünyada, bir de ben varım!

Seni korkutacak geçtiğin yollar,
Arkandan gelecek hep ayak sesim.
Sarıp vücudunu belirsiz kollar,
Enseni yakacak ateş nefesim.

Kimsesiz odanda kış geceleri,
İçin ürperdiği demler beni an!
De ki: Odur sarsan pencereleri,
De ki: Rüzgâr değil, odur haykıran!

Göğsümden havaya kattığım zehir,
Solduracak bir gül gibi ömrünü,
Kaçıp dolaşsan da sen, şehir şehir,
Bana kalacaksın yine son günü.

Ölürsün... Kapanır yollar geriye;
Ben mezarla sırdaş olur, beklerim.
Varılmaz hayale işaret diye,
Toprağında bir taş olur, beklerim...

Necip Fazıl Kısakürek gibi bekliyoruz bakalım..  :bandit:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı harund1k3

10. Membran seriliyor fotoğrafa göre. Günün sorusu o boşluk neden bırakıldı ölçü mü tutmadı acaba.

cok acayip daha once serildi o membran neden cikarmislar ki ? acaba bir yerinde bir delik falan mi oldu ? madem oyle neden o pas gecildi olculeri mi tutmadi digerlerinin? vodafone yazisi da olmayacak galiba ? kafamda deli sorular

Çevrimdışı TayfurU

ben de düşünüyorum neden yetişmez diyorum 19.03 e ? maç oynanması için şuan 3 şey lazım koltuk+çatı+çim

koltuklar çok rahat takılır bir ayda
çatı için farklı ekipler de çalışır o da biter 1 ayda
çim firması da biz 19.03 e yetiştiririz dedi

bitmemesi için bir sebep göremiyorum

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı FARUK

Aslında bu fotoğraf ı gördüm sabah eski sandım :) membran eksik olunca yeniymiş
Membran I sağa doğru diğerinin üzerine atmışlar yanlış görmüyorsam