Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5812585 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Samet_

yapmayın beyler insanların ekmeğiyle oynanmaz böyle saçma sapan bir şey nedeniyle insanların ekmeğiyle oynanmaz
adamın mesajlarının hiç birinde kötü niyet yok tersine güzel temennileri var ne yapsın tuttuğu takım şampiyon olmasınmı desin.
Abi geri gelme şansı olabilir mi ufak bebeği varmış galiba yapmayın etmeyin dedik anlatamadık.Yazık vallahi bu adamın ahından da

korkarım şimdi ben.Cahillikten yazmış bir şey iste sadece uyarılabilirdi.

Çevrimdışı YunusEmre

@Necmi abi bu gün yönetim bu kararıyla çok büyük yanlış yapmıştır adamın bir hakareti yok bu işten atilsin diyenler uumarım bir gün böyle basit masum nedenlerden dolayı işlerinden olmazlar.. Sırf adamı savunanlar renklidir diyen uye kara kartalı çoksukur Allah kalbimizi karartmasin ins...

Çevrimdışı selim

Acilen tam tersi etki yapmalıyız nasıl atılmasına neden olunan sosyal mecra baskısı ise geri alınmasınıda sağlayabiliriz

Çevrimdışı Kemal

https://www.facebook.com/profile.php?id=794019089&fref=ts

Siz bu işleri ne sanıyorsunuz beyler ? Yok ekmegiyle oynanmasin yok yazık . Bu adam kendi ekmegiyle kendi oynamıştır .

İş aksine son verenleri tebrik ediyorum . Ben bir Beşiktaşlı olarak böyle paylaşımlarda bulunan renkliyi orda istemiyorum .

Çevrimdışı YunusEmre

Abi geri gelme şansı olabilir mi ufak bebeği varmış galiba yapmayın etmeyin dedik anlatamadık.Yazık vallahi bu adamın ahından da

Adamın yazdığında bir cahillik yok gönül verdiği takımı övmüş hangimiz yapıyoruz ki bunu.. Rıdvan akar çıkıp ayıp oluyor ama beyler demeliydi demedi malesef..  Adam bu dakikadan sonra dönmez artık.. Eminim ki bu miray denen sşahıs da su anda stadın bir yerlerindendir..

Çevrimdışı Tolga

Böyle birşeye gerek yoktu yani işten atılmasına neden olacak kadar ağır bir paylaşım değildi bu gerçekten üzüldüm. Sadece uyarılması gerekirdi bu yanlış karardan dönülmesi gerek.

Yalnız burada 1-2 kişi yorumda bulundu diye kimseyi işten atmazlar, foruma bağlamayın bu işi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Afrasiyab

Halkın takımıydık değil mi.. Çok yazık çok..

Çevrimdışı firewater

Siz bu işleri ne sanıyorsunuz beyler ? Yok ekmegiyle oynanmasin yok yazık . Bu adam kendi ekmegiyle kendi oynamıştır .

İş aksine son verenleri tebrik ediyorum . Ben bir Beşiktaşlı olarak böyle paylaşımlarda bulunan renkliyi orda istemiyorum .

Böyle paylaşım yaparsan cezasına razı olacaksın. Kendi düşen ağlamaz. Başka inşaatlarda çalışssın yapacak birsey yok.  :claps:

Çevrimdışı b.damatoglu

Olan fukaraya oluyor. Miray'a bir şey olmaz. Miray yine alır yönetim kurulu maaşını. Bu adamın yerinde olsam işinden edenleri internetten fişler tokatlarım çok net.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2016, 14:30:54 Ekrem ]

Çevrimdışı betoo38

Kendi etti kendi buldu. Yönetim de art niyet gördüğü icin isine son verdirmiştir.

Çevrimdışı Efe

koltuklar hizlica yerlestirilmis bugun misafir tribun biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Samet_

Adamın yazdığında bir cahillik yok gönül verdiği takımı övmüş hangimiz yapıyoruz ki bunu.. Rıdvan akar çıkıp ayıp oluyor ama beyler demeliydi demedi malesef..  Adam bu dakikadan sonra dönmez artık.. Eminim ki bu miray denen sşahıs da su anda stadın bir yerlerindendir..
Abi kastettiğim Bjk stadında çalışıyorum ama ben fb liyim gösterişiydi o yüzden cahillik dedim.Yoksa aynı seninle aynı fikirdeyim.

Stadda çalışan gariban bir işçi yakışmaz bize işten attırmak.Gidin Halis Özkahyayla uğraşın hani derbi öncesi Atibayı atan fb maçı öncesi

3 tane sınırda olan oyuncumuzun maçını bu hafta yönetecek Halis Özkahyadan bahsediyorum

Çevrimdışı Ogün

Kovulmamalıydı ama olan oldu artık yapabileceğimiz bir şey yok. Beni üzen ise şunlar: https://pbs.twimg.com/media/CbqDD-sWAAA-chc.jpg Yazıktır.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Böyle birşeye gerek yoktu yani işten atılmasına neden olacak kadar ağır bir paylaşım değildi bu gerçekten üzüldüm. Sadece uyarılması gerekirdi bu yanlış karardan dönülmesi gerek.

Yalnız burada 1-2 kişi yorumda bulundu diye kimseyi işten atmazlar, foruma bağlamayın bu işi.

:claps:

Kimse işten atılsın demedi başta farkettiyseniz?

Yaptığı saygısızlığı ifşa ediyoruz. Ne yapılacağına yetkililer karar verir.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı DADAYKARTALI

hadi buradakiler ergen çoluk çocuk bir çoğu aile geçindirmek nedir iş aş ekmek nedir bilmezlerde yönetime ne oluyor ki sosyal medyadan etkilenip adam çıkarıyor işten  :akuma:

Çevrimdışı Kemal

Dünya kadar reklam yapılıyor stat açılacak deniyor ona göre takım belki motive ediliyor yok gomez vs stada getiriliyor kupa burada kaldirilinacak diye basına pompalaniyor .

Sonra stadın içinde çalışan görevli , hem aktif sosyal medya kullanıp güncel resimler paylaşan " sen yürü fb m nasılsa biz ozveriylede calissak bitmez bu sene "

Ya siz gerçekten şaka falan yapıyor olmalısınız şu verdiğiniz adama yazik oldu hani halkın takımı Beşiktaş tepkileriyle falan .

Ekmeginde olan adam ekmeginde olsun kardeşim , ekmeğinde olan adam paylaşımı değil bu .
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2016, 14:30:43 Kemal ]

Çevrimdışı harund1k3

İsteyen istediği takımı tutar. İstediği takımı destekler. Ama bütün ekip canla başla bu sene en geç nisan ayına yetiştirmek için kendini yırtarken bu sene bu stat yetişmez Diyip bir de fenerli olduğunu gösterirsen bunun bir cezası olur. Fakat bu ceza biraz ağır arkadaşın tek sıkıntısı buysa başka paylaşımları yoksa bu şekilde uyarı verilebilirdi. Sonuçta yaptığı yorum yanlış da olsa bu işten çocuğuna çocuğuna para kazandırıyor. Bence işine geri döndürülmeli. Maalesef bizim de etkimız oldu konuyu burada dillendirerek. Rıdvan akar'a mevzuyu iletelim geri adım atsın. Dm den yazalım arkadaşlar.

Çevrimdışı musacn1903

Arkadaşlarım abilerim fazla duygusalız burda profesyonel bir iş yapılıyor bende istemezdim böyle bir paylaşım yapsında işine son verilsin ama bizim için bu stadın önemini bizim için ne kadar hassas bir durum olduğunu bizden başka kimse anlayamaz. Bu stad o arkadaşa göre bu seneye yetişemez dese de sen yürü şanlı bilmem ne falan demesi hatadır yanlıştır. Belki kötü niyeti yoktu ama burda profesyonel bir iş yapıyoruz umarım başka yerde hemen kendine iş bulması dilegiyle bunu daha fazla dillendirmemeliyiz.

Çevrimdışı Sezer94

aylardır takip ediyorum bu forumu. daha yeni üye oldum. üye olmamdaki en önemli sebep de buradaki bazı insanların gözlerini çok fazla kapatmasından dolayı. yazık değil mi bu insanın ekmeğiyle oynuyorsunuz. çok abartıyorsunuz artık. bu benim ilk ve son yazım. bir daha da burayı takip etmem. yazıklar olsun.

Çok mu gereklisin umrumuzda misin nereye gidersen git sana ihtiyacimiz mi var etmezsen etme takip
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı mylife1903

editleyecem yavas yavas cunku cocugu isten atmamislar, gorev yerini degistirmisler. Normal.

Bu arkadas isterse fbli olsun yahu biraz cahillik etmis. Kulagi cekilir tamam isten atilmasin. Issiz kalmayi bilseydiniz, cebinizde 3 dolar para evde kadin, cocuk ve kedi olsaydi gorurdum klavye delikanlilarini.

Ayiptir. Forumda ridvan akara ulasabilen varsa ulassin bu cocuk hemen is basi yapsin.

Yok butun calisanlar besiktasli ahanda bu (Küfür Yasak) cocuk fb ajani insaati yavaslatiyor hatta catiyi sabote etti bu serkan yilmaz, diyorsaniz tamam.

Kul hakki yenmez burasi besiktas. Bak sampiyonluk gider sonrA, fb macinda 90. Dakikada frikik direkten doner. Mazlumun ahini almayin
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2016, 16:26:19 mylife1903 ]

Çevrimdışı Necmi

baskı yapın resmi hesaplara yanlış yapıldıysa yapıldığı gibi geride dönülür.
tepkinin büyüklüğüne bağlı bu miray olayı gibi değilki o sonuna kadar haketti.

Çevrimdışı firewater

hadi buradakiler ergen çoluk çocuk bir çoğu aile geçindirmek nedir iş aş ekmek nedir bilmezlerde yönetime ne oluyor ki sosyal medyadan etkilenip adam çıkarıyor işten  :akuma:

Benim iki çocuğum var ama fb stadında çalışssam ne resim paylasırım nede yorum yaparım. Çünkü bu sosual medya tehlikeli işimden olurum diye düşünürüm.
Düşünmeyip bide sen yürü fb bu stad bitmez bu sene diye msj atarsan böyle kapının önüne koyarlar.

Çevrimdışı can1903

Sosyal medyanın gazına gelen yönetim işler tersine dönünce sizi de yerler. ham yaparlar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı OrkunCoskun

Evet haklısınız arkadaşın yaptığı ekmek yediği yere ihanet etmek değil, yediği kaba pislemektir.

Hepiniz iş hayatında bulundunuz az çok biliyorsunuz bu işleri. Örnek vermek gerekecek olursak.

BMW'de çalışıyorsunuz işinizi çok iyi yapıyorsunuz. Sağda solda Haydi Mercedes bu sene sizin seneniz satışlarınız daha fazla olacak bunlar bu işi beceremeyecek !!

diye açıklama yaparsanız işinize son verileceğini bilirsiniz. Profesyonellik budur. Ekmek yemek için ilk önce ekmeğe saygı göstermek gerekir.

Arkadaş için üzüldüm ama yaptığı yanlışın cezasını çekti. Bundan sonraki iş hayatında başarılar dileriz abartmaya gerek yok.