Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5809256 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi COB

Maaşallah stad bitme durumuna geldi artik. Membran çim ve koltuklar bittiğinde inşallah, ses sistemi, skorbord, membran işiklari ve iç işler tamamlanir.

Çevrimdışı CanEmre

Arkadaşlar forza da bir arkadaşın paylaşımında başkanın 22 şubatta açıklama yapacağını belirtiyor ama 19.03 de sadece üst düzey yetkililere olacağını belirtiyor.maçların ise mayısta oynanacağını söylüyor.
Mayısta zaten 1 tane maç var  :bandit:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar forza da bir arkadaşın paylaşımında başkanın 22 şubatta açıklama yapacağını belirtiyor ama 19.03 de sadece üst düzey yetkililere olacağını belirtiyor.maçların ise mayısta oynanacağını söylüyor.
İyi de Mayıs ayında 1 tane iç saha maçımız var :D

1 maç için de stadı açmazlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serdkar

Çevrimdışı kadir137

Commerzbank Frankfurtdan Resimler

İşte bu da koyu ve tek renk farkı...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ozan062

Maç başına 250.000 veriyormuşuz. 12 maç oynasak 3 milyon yapar . Kardeşin kardeşe ettiğine bak  :)

düzenli bonservis ödüyoruz heriflere
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı burakkk1903

çArşı grubu açılış için kendi facebook sayfalarında bir açıklama yaptılar. Ben şahsen yapılacak görselliğin çok eski ve görsellikten uzak olduğu görüşündeyim. Çok etkili bir koreografi oluşturulup güzel bir görsellikle açmak varken, yeni stadyumun açılışında böyle eski görsellikler olmamalı bence.

Burdan yapılan paylaşımları görebilirsiniz.
https://www.facebook.com/Forzabesiktas
artık çağ'a ayak uydurmak gerek bencede koreografi yapmalıyız özel maçlarda heleki açılışta ses getirecek güzel etknlik şart!
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Bekrakn

eger basaksehir son dakika karar degistirmez dedigi gibi stad acilana kadar maclarimizi basaksehir stadinda oynarsak ve sampiyon olursak kesinlikle osmanlispor ve basaksehirle ortak bir dostluk iliskisi kurulmali. oncelikle yazin 3 takimin katildigi bir turnuva organize edilmeli vodafone arenada dostluk turnuvasi olarak. ayrica her iki kluple futbolcu transferinde iyi niyet sozlesmesi imzalanarak transfer de onceligi bu kluplere vermeliyiz. ayni sekilde bizde onlardan oncelikli hak almaliyiz tabiki:)

iyi niyetini gösterenlere teşekkür için böyle bir işe kalkışılırsa konya ve elazığ takımları da unutulmamalı. başka takımlar oldu mu bilmiyorum ama konya da stadını açtı bize, elazığ da gelin maçlarınızı burada yapın teklifinde bulundu. yönetim bu takımların iyi niyetlerinden eminse turnuva ya da başka bir şey olur ama bir şekilde onurlandırır gibi geliyor. başkan iyilik gösterenleri unutmayız anlamında bir şeyler söylemişti önceleri.

Çevrimdışı aktuğ

merhaba.bazı arkadaşlar ısrarla beşiktaş ve bursa'yı mukayese ediyorlar stad anlamında.bursa'nın stadı bizden güzel olabilir(ki değil )  fakat biz bu makayeseyi zul addederiz.1980 yılında necdet'in atıldığı maçta(necdet'i bilenler bilmeyenlere anlatsın) 5-0 yenildiğimizden beri,biz o maçı unutmadık.bursalılarda unutmadı.onların bizle denklik mücadelesi o maçtan beri gelmektedir.ne zaman gerekli cevabı veririz (o mactan beri 5 atamadık ) o zaman susarlar.bizimle camia olarak sadece 5-0 yendikleri için büyüklük yarışına girenlerin stadını  bizle boy ölçtürmeye çalışan taraftarımıza biraz bilinç diyorum.ve o bursaya 6 atacağımız maçı o tarihten beri bekliyorum.

Çevrimdışı enderersoy15

Arkadaslar yedek kulubeleri icin bir sponsorla anlasildi mi ?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mehmetcan1903

öncelikle herkese iyi geceler abilerim kardeşlerim ablalarım.. Stadın yapımına başlandığından beri(nerdeyse 3 yıl) açılmasını bekliyoruz ve sonlara doğru yaklaştık.. anlıyorum ama herkesteki bu sabırsızlık, bu tarih sabırsızlığı nedir? o kadar beklemişken az daha bekleyemiyoruz malesef.. drenaj çalışmaları çimlerin yeşermesi hazır hale gelmesi 1-2 hafta sürer diyen var ya :sevinc geç olsun temiz olsun düşüncesindeyim o kadar bekledik az daha sabır ile daha güzel ve statdaki hataları düzelterek açalım. stadı tamamen bitmeden bir maç ile açarsak maçtan sonra ki gün üzülürüz.. komple bitsin her şey %95 bitsin öyle açalım.. şahsi düşüncem (1 MAYIS YADA 19 MAYIS)  :ok:

1- kapalı BEŞİKT'A'Ş JK yazısında ki 'A' harfi düzeltilmeli
2- yeni açık tribünü pikselli geçiş karman çorman olmuş düzeltilmeli

Çevrimdışı Kai Hiwatari

merhaba.bazı arkadaşlar ısrarla beşiktaş ve bursa'yı mukayese ediyorlar stad anlamında.bursa'nın stadı bizden güzel olabilir(ki değil )  fakat biz bu makayeseyi zul addederiz.1980 yılında necdet'in atıldığı maçta(necdet'i bilenler bilmeyenlere anlatsın) 5-0 yenildiğimizden beri,biz o maçı unutmadık.bursalılarda unutmadı.onların bizle denklik mücadelesi o maçtan beri gelmektedir.ne zaman gerekli cevabı veririz (o mactan beri 5 atamadık ) o zaman susarlar.bizimle camia olarak sadece 5-0 yendikleri için büyüklük yarışına girenlerin stadını  bizle boy ölçtürmeye çalışan taraftarımıza biraz bilinç diyorum.ve o bursaya 6 atacağımız maçı o tarihten beri bekliyorum.

Bursayla Beşiktaş'ı kıyasladığım falan yok. Bursa'nın stadı bizimkinden güzel diye bir şey de demedim. Sadece tribünleri ve locaları söyledim o şekilde yapılabilirdi diye. (Aynı şekilde de değil, daha güzeli) Tribün olarak şunlar yapılabilirdi dedim. Bursa'nın stadına da kertenkele arena dedim hatta. Ne bursa ne başka bir takımı Beşiktaş'la bırakın bir tutmayı, yanına yaklaştırmam. Düzgün bir şekilde okuyup yorum yaparsanız polemik de çıkarmamış olursunuz. Yeterince bilincim var.

Çevrimdışı onurturan

Acaba kaç açılış olacak.. kaçına biz gidebilicez.. kombine kart sahiplerine kaçında öncelik tanınacak.. Hepsine gitmem lazım  :hiho: :hiho:.. kombinelilere de ücretli olsa bile ilk önce bize satısı açmalarını beklerim şahsen.. :bandit:

Çevrimdışı kryhrglu

Membranların bu kısımlardaki boşlukları ne olacak? Herhangi bir su sızıntısı olabilir yağmurda falan.

Çevrimdışı Emre_ZA

Kim nerden ne duyum alırsa alsın ben de birebir yıllardır tanıdığım bir yön.kurulu üyesinden hedefin 19 Mart, olmazsa 9 Nisan olduğunu duydum. Birebir konuştum. Ve geçen hafta da burada yazdım. O yüzden takmıyorum forzada veya başka biryerde duyum alanları..Hem çatı ekibi hem çim ekibi 19 Mart diyorsa 19 Marttır, aksilik olursa 9 Nisandır..

Mayıs'ta 1 maç için bu kadar işlerin hızlandırılması, tabelaların takılması hiç mi garip gelmiyor bu duyumcu arkadaşlara?

Acelemiz yok diyen arkadaşları ise hiç anlayamıyorum kusura bakmasınlar..Evimiz yok paramız yok ambiyansımız yok şeklimiz sinerjimiz yok nasıl acele etmeyiz? Şampiyonluk mücadelesi veriyoruz, her güzel gelişme bize artı rakibe eksi yazar..

Neyse, bu stat 19 martta açılacak..Yetişmezse de hayal kırıklığına uğrarsam adam değilim..Hayal kırıklığına uğramaktan korksaydım Beşiktaşlı olmazdım..
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı Sezer94

Juventus'un ust katlarida kucuk, ayrica stamford bridge nin kale arkasi bizimkinden daha kucuk
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Sezer94

Bakin bu adamlarinda kale arkasinin bi tarafi boyle bizimkinden daha az
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı beşiktaşk

5 nisan Süleyman Seba'nın doğum tarihi bence 5 Nisan salı günü sembolik bir açılış teröni olacak nedense içime öyle doğuyor

Çevrimdışı OrkunCoskun

Bu stad sanırım hepimiz için çok iyi bir tecrübe oldu. Hepimiz ya da bazılarımız inşaattan hiç anlamadığı halde ufak ufak anlamaya başladı  :tabe:

Sabah kalkıyorum. Kesinlikle akşam 7 ye kadar foruma girmiyorum. 7 de bi girip en az 50 sayfa okuyorum tek tek, sıkılmadan. Sonra her fotoğraf gördüğümde heycanlanıyorum. Diyorum ki bu sefer bitiyor galiba. Herkese rağmen bitirdik bu stadı.Şimdi düşünüyorum da bundan 2 ay sonra sabah kalkıcam stad bitmiş olacak. Foruma giricem bakıcam büyük boşluğa düşücem sanırım.  :lol:

Ellerimizde bir bebek gibi büyüdü Vodafone Arena. İleride çocuklarıma anlatacağım çok güzel anılar bıraktı bana bu inşaat.Hepimize hayırlı olsun arkadaşlar. ALLAH UTANDIRMASIN.

Çevrimdışı GörkemGörkem

Cogu stadyumda mesela bu ( fener ve gs nin kilerde öyle ) kapalı alt tribunde mesela 9-10 parca varken bizde neden 6 parca mevcut ? Büyüklük olarakta aynı olmasına ragmen.

Çevrimiçi Necmi

Yok tabii ki daha güzel demedim Dortmund tribününden. Ama göze yine de çok hoş geliyor bursanın stadı maalesef.
yanlış yerde yanlış şeyi konuşuyorsun
güzel veya çirkin burda bizi zerre kadar ilgilendirmiyor.
çok övmek istiyorsan git forumlarına öv burası Beşiktaş forumu
ve mabetimizin başlığı kirletme burayı :bandit:  @Kai Hiwatari

Çevrimdışı Orhan

Stadımızda kesinlikle beton görünümü olmamalı.Valencia stadındaki gibi reklam panolarımız siyah üzerine beyaz olmalı. Küçük ayrıntılara çok dikkat etmemiz lazım stadı güzel gösteren de zaten bu küçük ayrıntılar olacak.
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2016, 02:37:55 Orhan ]

Çevrimdışı Kai Hiwatari

yanlış yerde yanlış şeyi konuşuyorsun
güzel veya çirkin burda bizi zerre kadar ilgilendirmiyor.
çok övmek istiyorsan git forumlarına öv burası Beşiktaş forumu
ve mabetimizin başlığı kirletme burayı :bandit:  @Kai Hiwatari

Burası vodafone arena stadının başlığı. Ben de bu stadın başlığında, beğendiğim ve beğenmediğim yönleri söyledim. Diğer statlarla da kıyas yaptım. 50 sayfa Juventus'un, Dortmund'un stadıyla yapılan karşılaştırma bulurum. Benim söylediğimde yanlış olan neyi gördün de bana burayı kirlettiğimi söylüyosun. Yeni gelen üyelerinize böyle mi davranıyosunuz? Beğenmediğimiz şeyleri söylemeyelim mi? Üye mi olduk koyun mu orayı anlamadım? Ayrıca beğenmediği şeyleri söyleyen yüzlerce kişi var burada.

Çevrimdışı Sedat.Y

Mayıs'ta 1 maç için bu kadar işlerin hızlandırılması, tabelaların takılması hiç mi garip gelmiyor bu duyumcu arkadaşlara?

Acelemiz yok diyen arkadaşları ise hiç anlayamıyorum kusura bakmasınlar..Evimiz yok paramız yok ambiyansımız yok şeklimiz sinerjimiz yok nasıl acele etmeyiz? Şampiyonluk mücadelesi veriyoruz, her güzel gelişme bize artı rakibe eksi yazar..

Neyse, bu stat 19 martta açılacak..Yetişmezse de hayal kırıklığına uğrarsam adam değilim..Hayal kırıklığına uğramaktan korksaydım Beşiktaşlı olmazdım..

:claps: :claps: :claps:
Acele etmeyelim tambitmiş şekilde stadımızı açalım diyenlere...........Siz kimle neyle hangi güçlerle şampiyonluk yarışı içindeyiz hiç mi farkında değilsiniz?
Bizim su gibi hava gibi ihtiyacımız var stadımıza.ANLAYIN artık bunu.....