Tamamen somut şeyler söyledim zaten. Locaların tribünleri anormal derecede ayırması, üst tribünlerin darlığı, eski açıktaki üst tribünün üstlerden kırpılmış gibi durması... Hepsi somut örnekler. Bence olmadı deyip, belli bir neden söylemezlik etmedim yani. Tek parça tribün de göze daha hoş geldiği için olabilir dedim. Olmadı mı? Spor toto tribününü de beğendiğimi söyledim. O da olur. Locaların yukarıda olması size bambaşka şeyler çağrıştırıyor olabilir. Kast sistemi benim aklıma dahi gelmiyor. Tribünlerin ortasında da olsa, yukarısında da olsa ben 50 lira verip maçları ellerim buz tutarak izlerken, locadakilerin kahvelerini yudumlarken maçı izliyor olması sürekli aklımda oluyor zaten kış günleri. "Para..." deyip, takımıma bağırmaya devam ediyorum. Localar tribünlerin ortasında diye "Bak onlar da bizimle aynı seviyede." deyip içimi rahatlatamıyorum.
@Kai Hiwatari hocam merhaba.
Endiselerini su forumda en iyi anlayanlardan biri benim. cok guzel bir stat yaptik. tribunlerin dikligi, gorus acisi, catisi gercekten cok iyi oldu. Fakat bunlara ragman benim de senin gibi elestirdigim yonleri oldu. kapalida iki kat loca olmasi, pixelli tribun tasarimi, yeni aciktaki deplasman tribunu. hepsi hakkinda defalarca gorus bildirdim. Buradaki arkadaslara da hak veriyorum onlar da kendilerine gore hos gelen veya mantikli gelen seyleri savundular. Fakat icin rahat olsun. Kapali ustte sari emrah davula vurdugu an bunlarin hepsini unutucaz. burada iste ben koltuguma oturmak istiyorum diyen de, benim gibi pikselliye takmis olan da, senin gibi farkli seyleri elestiren de o gun kol kola, omuz omuza verip gundogduyu, musalla tasini, sampiyon besiktasi, kartal gol gol gol'u, karsilikli siyah beyazlari soyleyince unutucaz bunlarin hepsini. hic merak etme burada konustuklarimiz seylerin cogu da zamanla duzeltilir.
vapurlara dolup tasicaz. ağaçlı yol'dan marslarla gecicez yine. bize stadlarini vermeyen guya ezeli dostlarimiz fener'i, cimbom'u 42.000 kisi bogazliycaz. emin ol cok ama cok guzel olacak hersey.