Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5809288 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Erdem Çözer

@Efe  @Erdem Çözer

Arkadaşlar ben de en az sizin kadar, erken açılmasını istiyorum stadın, ama siz de takdir edersiniz ki stadı tam tamamlamadan açmayı ne bizim yönetim ne de Vodafone ister, sonuçta dünyanın yatırımı var ve stadın bundan sonraki süreçte kesinleşmeyen en büyük tanıtımı bu açılış(lar) olacak, bu bakımdan haydi hoppa çağırın topçuları tam bitmedi ama burada oynayalım yapılmaz yapılmayacak.

Allah bu seneki şampiyonluğumuzu orda kutlamayı nasip etsin der ve daha fazla açılma konusu yazmayacağımı belirtmek isterim.
Bu olmaz dediğin şeyi bizzat Başkan yılbaşı röportajında bjktv de söyledi :)

hatta sırf bu tam bitmeden açılma durumundan dolayı serme çim düşünülmeye başlandı.. bu stadın her şeyiyle tam olarak bitmesi yaz sonunu bulur..
[ Son Düzenleme: 19 Şubat 2016, 23:12:37 Erdem Çözer ]
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Jukebox

çArşı grubu açılış için kendi facebook sayfalarında bir açıklama yaptılar. Ben şahsen yapılacak görselliğin çok eski ve görsellikten uzak olduğu görüşündeyim. Çok etkili bir koreografi oluşturulup güzel bir görsellikle açmak varken, yeni stadyumun açılışında böyle eski görsellikler olmamalı bence.

Burdan yapılan paylaşımları görebilirsiniz.
https://www.facebook.com/Forzabesiktas
Ben de begenmedim.

Çevrimdışı Anıl

şöyle bir şey olabilir resmi paylaşan arkadaş netaş 'ı etiketlemiş  http://www.netas.com.tr/
Babam Netaşta çalışıyor bir sorayım bakayım :evillol:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı emrecakmak

çArşı grubu açılış için kendi facebook sayfalarında bir açıklama yaptılar. Ben şahsen yapılacak görselliğin çok eski ve görsellikten uzak olduğu görüşündeyim. Çok etkili bir koreografi oluşturulup güzel bir görsellikle açmak varken, yeni stadyumun açılışında böyle eski görsellikler olmamalı bence.

Bu konu daha önce de gündeme gelmişti hatta bu tasarımı yapan arkadaş buradaydı sanırım, bu olacakmış kesin olarak çalışmalara başlamışlar.

Çevrimdışı cio

@Erdem Çözer

Başkanın bizzat söylediği ama gerçekleşmeyen şeylerden bir video mu hazırlasam dedim ama upload u çok uzun sürer  :D

Fikret Orman'ın yönetim şeklini beğenirim bu arada genel olarak, vurgulamak istediğim şey anlaşılmıştır muhtemelen  :tabe:

Çevrimdışı can1903

Arkadaşlar bizim taraftar grubumuz koreografiye müsait değil.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erdem Çözer

@Erdem Çözer

Başkanın bizzat söylediği ama gerçekleşmeyen şeylerden bir video mu hazırlasam dedim ama upload u çok uzun sürer  :D

Fikret Orman'ın yönetim şeklini beğenirim bu arada genel olarak, vurgulamak istediğim şey anlaşılmıştır muhtemelen  :tabe:

:) aslında insan dalıp yanlış ifade ediyor.. açmaktan bahsetmiyoruz, maç oynamaya başlamaktan bahsediyoruz.. tam olarak bitmesi ve asıl açılışın yapılması ise dediğim gibi yaz sonunu bulacak..

yani kendini şuna alıştır: bu statta genel hatları tamamlanmış ama eksikleri olan bir şekilde maç oynanmaya başlanacak.. tıpkı toki ve sürüngen arena gibi..

yani #hasretbitiyor hem de bence çok yakında :)
[ Son Düzenleme: 19 Şubat 2016, 23:20:40 Erdem Çözer ]

Çevrimdışı YunusEmre

Netaş 4g, e bilet, güvenlik çözümleri vs işlerini yapıyorlar.. Ve Turkiyenin ilk akıllı stadyumundayiz diyerek güzelbir referans eeklemişlerdir  :evillol:

Çevrimdışı Emre_ZA

Başakşehir'in bu tavrı bana garip geliyor..
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

18 Şubat 2015 - 18 Şubat 2016 Genel Değişim... Testere kirişi , prekast , çatı kolonu , çatı kirişi , halat , çatı kazası , çatı kaldırma , koltuk , membran  şimdi de drenaj derken stat bitiyor be   :by2:

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Kai Hiwatari

Bursanın stadını dolu halde gördün mü? Yek pare tribünün o beğenilen etkisi yok orada. Ben yaptım olduyla olmuyor bu işler. Bence iyi planlanmamış bir stat orası. Tavanı çok yukarıda. Bu arada beğenmemenle ilgili nesnel bir şey yazarsan o zaman daha "normal" bir tartışma olacak. Bence olmadı diyip duruyorsun da belli bir neden söyleyemiyorsun? Neden mesela tek parça tribün daha iyi? Onun muadili olan tribünü beğendim diyorsun. Localar falan sanırım orada senin kastın. Bence de localar yukarıda olunca şöyle bir durum oluyor. "Güç sahipleri aşağıda dönen tiyatroyu izliyor" tadında bir durum var. Bursa stadında da aynısı tüm localar yukarıda. Kast sistemi gibi oluyor. Rahatsız edici bir görüntü bana kalırsa. Ayrıca diğer tribünler (senin beğenmediklerin) senin düşündüğünden daha yakın. Üst kattan alt katı görmüyorsun bile. Boşuna denmiyor burada paraşütsüz üst kattan bilet almayın diye.

Tamamen somut şeyler söyledim zaten. Locaların tribünleri anormal derecede ayırması, üst tribünlerin darlığı, eski açıktaki üst tribünün üstlerden kırpılmış gibi durması... Hepsi somut örnekler. Bence olmadı deyip, belli bir neden söylemezlik etmedim yani. Tek parça tribün de göze daha hoş geldiği için olabilir dedim. Olmadı mı? Spor toto tribününü de beğendiğimi söyledim. O da olur. Locaların yukarıda olması size bambaşka şeyler çağrıştırıyor olabilir. Kast sistemi benim aklıma dahi gelmiyor. Tribünlerin ortasında da olsa, yukarısında da olsa ben 50 lira verip maçları ellerim buz tutarak izlerken, locadakilerin kahvelerini yudumlarken maçı izliyor olması sürekli aklımda oluyor zaten kış günleri. "Para..." deyip, takımıma bağırmaya devam ediyorum. Localar tribünlerin ortasında diye "Bak onlar da bizimle aynı seviyede." deyip içimi rahatlatamıyorum.

Çevrimdışı cio

@Erdem Çözer

Hadi bakalım görcez hocam, ben kendimi alıştırmam, kendimi en kötüsüne hazırlarım iyisi olursa sürpriz olur üzülmem sevinirim yapım bu bence siz de öyle yapın, tersi olacağına bu daha iyidir hayal kırıklığına uğramazsınız  :icool:

Ben duyduğumu söylüyorum, sonuçta bu stadın açılış tarihine ne çim firması ne çatı firması ne de koltuk firması karar verecek  :ok:

Çevrimdışı Erdem Çözer

@Erdem Çözer

Hadi bakalım görcez hocam, ben kendimi alıştırmam, kendimi en kötüsüne hazırlarım iyisi olursa sürpriz olur üzülmem sevinirim yapım bu bence siz de öyle yapın, tersi olacağına bu daha iyidir hayal kırıklığına uğramazsınız  :icool:

Ben duyduğumu söylüyorum, sonuçta bu stadın açılış tarihine ne çim firması ne çatı firması ne de koltuk firması karar verecek  :ok:

onlar da kafalarından atmıyorlar o tarihleri  :ok:

Çevrimdışı tugozcan

Nee Netas mi :) bana bi staj ayarlasaniz orada cok makbule gecer aslinda hayalimdeki şirket 😂
:D

Çevrimdışı Efe

Abi yapma ne 1 haftası :D 15-20 gün sürer daha :)
dedikya sonra sulama falan 2 hafta 1 hafta sadece boru döşeme :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dj_dellyy

Nee Netas mi :) bana bi staj ayarlasaniz orada cok makbule gecer aslinda hayalimdeki şirket 😂
:D

seni tanıyor gibiyim ben  :D

Çevrimdışı idil

bence de hiç uğraşılmamış, baya kötü  :bandit:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı harund1k3

Tamamen somut şeyler söyledim zaten. Locaların tribünleri anormal derecede ayırması, üst tribünlerin darlığı, eski açıktaki üst tribünün üstlerden kırpılmış gibi durması... Hepsi somut örnekler. Bence olmadı deyip, belli bir neden söylemezlik etmedim yani. Tek parça tribün de göze daha hoş geldiği için olabilir dedim. Olmadı mı? Spor toto tribününü de beğendiğimi söyledim. O da olur. Locaların yukarıda olması size bambaşka şeyler çağrıştırıyor olabilir. Kast sistemi benim aklıma dahi gelmiyor. Tribünlerin ortasında da olsa, yukarısında da olsa ben 50 lira verip maçları ellerim buz tutarak izlerken, locadakilerin kahvelerini yudumlarken maçı izliyor olması sürekli aklımda oluyor zaten kış günleri. "Para..." deyip, takımıma bağırmaya devam ediyorum. Localar tribünlerin ortasında diye "Bak onlar da bizimle aynı seviyede." deyip içimi rahatlatamıyorum.

@Kai Hiwatari hocam merhaba.

Endiselerini su forumda en iyi anlayanlardan biri benim. cok guzel bir stat yaptik. tribunlerin dikligi, gorus acisi, catisi gercekten cok iyi oldu. Fakat bunlara ragman benim de senin gibi elestirdigim yonleri oldu. kapalida iki kat loca olmasi, pixelli tribun tasarimi, yeni aciktaki deplasman tribunu. hepsi hakkinda defalarca gorus bildirdim. Buradaki arkadaslara da hak veriyorum onlar da kendilerine gore hos gelen veya mantikli gelen seyleri savundular. Fakat icin rahat olsun. Kapali ustte sari emrah davula vurdugu an bunlarin hepsini unutucaz. burada iste ben koltuguma oturmak istiyorum diyen de, benim gibi pikselliye takmis olan da, senin gibi farkli seyleri elestiren de o gun kol kola, omuz omuza verip gundogduyu, musalla tasini, sampiyon besiktasi, kartal gol gol gol'u, karsilikli siyah beyazlari soyleyince unutucaz bunlarin hepsini. hic merak etme burada konustuklarimiz seylerin cogu da zamanla duzeltilir.

vapurlara dolup tasicaz. ağaçlı yol'dan marslarla gecicez yine. bize stadlarini vermeyen guya ezeli dostlarimiz fener'i, cimbom'u 42.000 kisi bogazliycaz. emin ol cok ama cok guzel olacak hersey.

Çevrimdışı mstonc

Arkadaşlar forza da bir arkadaşın paylaşımında başkanın 22 şubatta açıklama yapacağını belirtiyor ama 19.03 de sadece üst düzey yetkililere olacağını belirtiyor.maçların ise mayısta oynanacağını söylüyor.

Çevrimdışı cadavra

Başakşehir hakkikaten kardes kulup oldu iyiki Beşiktaşliyim dememin sebeblerinden biride bu guzide Beşiktaş lilik durusu ahte vefa olayi bizler taraftar ve yonetimimizdeki Fikret orman basta olmak uzere bunlari unutmayiz hele sampion olursak bu bize karsi olan tutumlarini Fikret ormani biraz analiz edebildiysem kesin karşıligini bulucaktir.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Kai Hiwatari

@Kai Hiwatari hocam merhaba.

Endiselerini su forumda en iyi anlayanlardan biri benim. cok guzel bir stat yaptik. tribunlerin dikligi, gorus acisi, catisi gercekten cok iyi oldu. Fakat bunlara ragman benim de senin gibi elestirdigim yonleri oldu. kapalida iki kat loca olmasi, pixelli tribun tasarimi, yeni aciktaki deplasman tribunu. hepsi hakkinda defalarca gorus bildirdim. Buradaki arkadaslara da hak veriyorum onlar da kendilerine gore hos gelen veya mantikli gelen seyleri savundular. Fakat icin rahat olsun. Kapali ustte sari emrah davula vurdugu an bunlarin hepsini unutucaz. burada iste ben koltuguma oturmak istiyorum diyen de, benim gibi pikselliye takmis olan da, senin gibi farkli seyleri elestiren de o gun kol kola, omuz omuza verip gundogduyu, musalla tasini, sampiyon besiktasi, kartal gol gol gol'u, karsilikli siyah beyazlari soyleyince unutucaz bunlarin hepsini. hic merak etme burada konustuklarimiz seylerin cogu da zamanla duzeltilir.

vapurlara dolup tasicaz. ağaçlı yol'dan marslarla gecicez yine. bize stadlarini vermeyen guya ezeli dostlarimiz fener'i, cimbom'u 42.000 kisi bogazliycaz. emin ol cok ama cok guzel olacak hersey.

Kesinlikle kardeşim. Hepimizin bir tek amacı var, o da Beşiktaş. Hepimiz onun iyiliğini istiyoruz. Tribün şöyle olmuş, localar, koltuklar şöyle olmuş... Hiçbirini kendimiz için istemiyoruz ki. Hepimiz Beşiktaş için istiyoruz. O iyi olsun, şampiyon olsun, başka hiçbir şey istemiyorum. Sadece içimdekileri dökmek istedim o kadar

Çevrimdışı cadavra

Uydu montajından :)
Benim sasirdigim fotoyu ceken adamlarin ustunde o nerden cekmis

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi