Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5811961 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı kutalmis.pinar

güncelliği mi kaldı bunun o adamın yukarda rahatsızlandığı vs bile konuşuldu en son ısınma turları diye karar çıktı  :evillol: :evillol:
haklısın  :D :D
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı yigitcan1903

King Power stadyumu yedek kulübesi  :photo:
Away tam kafaya vurmalık
Da ceza alırız böyle iyi  :D

Çevrimdışı martin40

Güncel Dağcı Abiler  :evillol: :evillol: :evillol:

Fotomaç :  Vodafone Arena insaatinda kaza yasandi, stat 2017'den önce açilmayacak.

Çevrimiçi Necmi

merhaba 3 sorum var lütfen cevaplarsanız sevinirim ?

sorularda aynı sorular da var ben tekrar yazmak istedim
1- panolarda ışıklandırma olacak mı ?
2- girişlerde kaplama olacak mı ? yoksa böyle mi kalacak
3- çok alçak değilm i ? yani herkes atlayabilir bu yükseklikden

şimdiden teşekkürler
1- büyük ihtimal olacak
2- girişlerin stada bakan kısmı aynen resimde göründüğü gibi oralar bitti
3- Atlayamaz alçak değil önleminide alacaklardır artık yeni yapılan stadlara kaçak giriş imkansız her deliği kapatıyorlar

Çevrimdışı ahmetx

şu an kullanılan girişi biliyorsun Beşiktaş tarafındaki kulenin sağ tarafı şu an duvarı yapılmamış olan yer
orası iki kat görünüyor giriş katı birde onun alt katı kartal yuvası oluyor üst katta restoran yanlış anlamadıysam terasta restoran olarak kullanılacak
restoran girişide ortadaki müze kapısından olacak orası ortak kapı @ahmetx
anlaşıldı @Necmi abi. Teşekkürler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TURKahvesi

dostum orda kartallar var merak etme hiç kartalın düştüğünü gördünmü :evillol:
neyse abi  :kuserim  :)

Çevrimdışı Emre.Guler

merhaba 3 sorum var lütfen cevaplarsanız sevinirim ?

sorularda aynı sorular da var ben tekrar yazmak istedim
1- panolarda ışıklandırma olacak mı ?
2- girişlerde kaplama olacak mı ? yoksa böyle mi kalacak
3- çok alçak değilm i ? yani herkes atlayabilir bu yükseklikden

şimdiden teşekkürler

Diğer iki soruyu @Necmi abi yanıtlamış 1de muallakta kalmış. ona ben cevap vereyim kesinlikle ışıklı olacak.

Çevrimdışı denizaydogdu

1- büyük ihtimal olacak
2- girişlerin stada bakan kısmı aynen resimde göründüğü gibi oralar bitti
3- Atlayamaz alçak değil önleminide alacaklardır artık yeni yapılan stadlara kaçak giriş imkansız her deliği kapatıyorlar

@Necmi  teşekkürlerr :)
Kartal

Çevrimdışı Efe

kazi isleri gayet mubtazam ve hizli gidiyor mebranda 10.guvenlik agi serilmis belki 10.mebranda serilit aksama
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Sen kimi gazlayacağımızı söyle yeter
söylemem :bandit:
ortaya karışık yapın işte

Çevrimdışı serti67

aksam olsada yenı resımler gelse dun aksam dernek gezısı olucak orda bır arkadaş resımler cekıcektı heyecanla beklıyoruz bakalımmmm
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı 8bir

Ev sahibi takım kulübesinde zemin çimli misafirinkinde değil pozitif ayrımcılık yapmışlar  :evillol: :evillol:

RVP deplasmana geldiğinde yedek kulübesinde oturmaz :D :D
BEŞİKTAŞ lı olunmaz, BEŞİKTAŞ lı doğulur................

ysariusta

• Ziyaretçi

Gerçek @Emre.Guler
biz rica ettik çizip gönderdiler. RT yapalım lütfen
Şero tek Beşiktaşlı kedi  :D
Kötü kedi şerafettin filmini yapan ekip komple Beşiktaşlıdır. Filmede gidin destek verin.
Kim demiş tek Şero diye. Tamam bir Şero değil ama bi bak bakalım profil fotoma. Hiç renkli gibi geliyor mu? 

Çevrimdışı Hasankavraz

Şu haberi görecek miyiz
19.03.2016
Beşiktaş - Antalyaspor
Yer:Vodafone Arena
Saat:19:00 :))

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

stadın belgeselinide aynı firma yapıyor. bol bol şeronun reklamını yapın
belki kıyak geçerler bir iki şey paylaşırlar. :bandit:

abi bende alıntı yaptığın yeri senin yazın gibi gördüm  ''çocukluğumda şero okurdum ''  yazısını ,  şok oldum tam sana Osmanlı Şerosu mu diyecektim ki alıntı yapmışsın  :icool: :)  @Necmi

Çevrimiçi Necmi

Kim demiş tek Şero diye. Tamam bir Şero değil ama bi bak bakalım profil fotoma. Hiç renkli gibi geliyor mu? 
seninki kedi sayılmaz :D
whatsap dan mesaj bile yazıyor :nerd:

Çevrimiçi Necmi

abi bende alıntı yaptığın yeri senin yazın gibi gördüm  ''çocukluğumda şero okurdum ''  yazısını ,  şok oldum tam sana Osmanlı Şerosu mu diyecektim ki alıntı yapmışsın  :icool: :)  @Necmi
:bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Beşiktaş yönetimi, Vodafone Arena'yı 30 Nisan tarihinde açmayı planlıyor. (NTV Spor) eger bu doğruysa hibrit çim yapılmalı! Rahat yetişebilir bi tarih

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş yönetimi, Vodafone Arena'yı 30 Nisan tarihinde açmayı planlıyor. (NTV Spor) eger bu doğruysa hibrit çim yapılmalı! Rahat yetişebilir bi tarih

röportajı okursan SIS hibritle bu sezona yetişmez diyor ve ntvspor statla ilgili bugüne kadar neyi doğru söyledi ki bu dediği doğru çıksın  :bandit:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı enemy1903

yetişmez

Çevrimdışı cadavra

Eski acigada yeni aciktaki ilk actiklari ortadaki kuyudan acmislar yavas yavas eski aciga gecicekeler ne kadar hos dimi koltuklar mebranlar zemin bunlari gormekte varmis.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yldrmaydn

stattaki koltuk montajı etkinliği haftaya pazara ertelendi 28 şubata.

şöyle bir sorum var benim bu yeni açık ortaya yapılan kuyunun benzeri eski açığa da yapılacak mı yoksa tüm borular yeni açık tarafına mı bağlanacak?
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

röportajı okursan SIS hibritle bu sezona yetişmez diyor ve ntvspor statla ilgili bugüne kadar neyi doğru söyledi ki bu dediği doğru çıksın  :bandit:
ilk röportajı okumuştum 70 günde hazır hale getiririz diyorlardı, son röportajta artırdıysalar onu bilmiyorum, okumadım.. Şuan için 2.5 ay var o tarihe.erken açılmazsa rahat yetişir bence..

Çevrimdışı celiker1

Şu haberi görecek miyiz
19.03.2016
Beşiktaş - Antalyaspor
Yer:Vodafone Arena
Saat:19:00 :))

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynısını göremezsin ama saati 19:03 olarak değiştirirsen bir ihtimal görebilirsin :super:

Hayatta Beşiktaş