Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5812438 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ask1903

Gerçek @Emre.Guler
biz rica ettik çizip gönderdiler. RT yapalım lütfen
Şero tek Beşiktaşlı kedi  :D
Kötü kedi şerafettin filmini yapan ekip komple Beşiktaşlıdır. Filmede gidin destek verin.

Gençliğimin anılarından... Leman - Lemanyak, çıksın da okuyalım diye beklerdik.
Harika bir illüstrasyon olmuş... Ellerine sağlık arkadaşların. Hemen çaldım bu arada.

Çevrimdışı SuperBJK

Eğitim veya tatbikat gibi bir şey yapıyorlar.

İnstagram hesabında " ısınma "," antrenman " gibi birşey yazmıştı.

Antrenmanmış :)
[ Son Düzenleme: 19 Şubat 2016, 15:28:28 SuperBJK ]

Çevrimdışı YunusEmre

King Power stadyumu yedek kulübesi  :photo:

Ev sahibi takım kulübesinde zemin çimli misafirinkinde değil pozitif ayrımcılık yapmışlar  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Necmi

tmm Yunus gördüm farketmemişim yani (nasıl gözümden kaçmış hayret)
yalnız yinede bence o şekil korkuluklar yetersiz gibi gelmekte
hani tribün boyunca tamamen düz şeklinde merdiven korkuluğu olsa daha böyle güvenli olabilirdi
şu anki korkuluklar kopuk kopuk bu iyi bir şey değil
Allah göstermesin ayağın bir takılırsa şu anki korkuluklara rağmen kendini kurtarma veya toparlama şansı bırakmayabilir
sadece tribünlerde gençler olmayacak  arkadaşlar 50-60-70 yaşında insanlar da olacak
umarın anlatabilmişimdir.
anlatamadın boydan boya korkuluk olursa millet koltuklarına nasıl gidecek
üst tribünlerde olanlara paraşüt vereceklermiş mandalı korkuluğa takmak gerekiyor ayağın
kaydığı an paraşüt otomatik açılacak malum mesafe kısa mandalı takmazsan çekene kadar kendini yerde bulursun :evillol:

Çevrimdışı kryhrglu

Kombinem yeni açık 108. blok 12. sırada acaba bana yakın birileri varmı aranızda  :D

Çevrimdışı sozkul

öyle gibi görünüyor yoksa manyaklarmı aynı tabeladan alt alta iki tane taksınlar :evillol:

Akıllı stad, renk körü taraftarlarımızı düşünmüşlerdir belki.  :)

Çevrimdışı rubi_tobin

Gençliğimin anılarından... Leman - Lemanyak, çıksın da okuyalım diye beklerdik.
Harika bir illüstrasyon olmuş... Ellerine sağlık arkadaşların. Hemen çaldım bu arada.
Rahatlıkla kullanabilirsin. Ama şunu belirtmek isterim ki illüstrasyon değil baştan yapılmış bir tek kare render kendisi.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı yigitcan1903

İnşaatın başından beri atlanan önemli bir ayrıntı var.
Bu zamana kadar bu konu üzerinde hiç bir resmi açıklama yapılmadı.
Büyük eksiklik var muhakkak sosyal medya üzerinden örgütlenip baskı kurmalıyız.
Çekirdekçiler nasıl gezecek, korkuluklar engel olacak mı?
Çekirdekçilere sabit bir yer yapılması lazım.

Prekastlar baya geniş ama maç esnasında önümden geçeni aşağı kata atarım  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Ev sahibi takım kulübesinde zemin çimli misafirinkinde değil pozitif ayrımcılık yapmışlar  :evillol: :evillol:
iyi yakalamışsın  :claps:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı YunusEmre

iyi yakalamışsın  :claps:
çok şey yakalıyoruz da işte gören yok @ahmetx abim  :evillol: :evillol:

bak başka bir şey daha ev sahibi kısım daha geniş koltuklar daha ferah ve koltuk sayısı da daha fazla
[ Son Düzenleme: 19 Şubat 2016, 15:33:59 YunusEmre ]

Çevrimdışı GörkemGörkem

İnşaatın başından beri atlanan önemli bir ayrıntı var.
Bu zamana kadar bu konu üzerinde hiç bir resmi açıklama yapılmadı.
Büyük eksiklik var muhakkak sosyal medya üzerinden örgütlenip baskı kurmalıyız.
Çekirdekçiler nasıl gezecek, korkuluklar engel olacak mı?
Çekirdekçilere sabit bir yer yapılması lazım.

Valla millet maca cekirdek citlemeye geliyorsa zaten gelmesin . Katkısından cok zararı oluyor tribunler pislik icerisinde kalıyor. Oldum olası cekirdek olayına karsıyım.

Çevrimdışı Necmi

Ciddimi ya :) Vallahi ellerine yüreklerine sağlık. Çocukken az okumuyordum şeroyu
stadın belgeselinide aynı firma yapıyor. bol bol şeronun reklamını yapın
belki kıyak geçerler bir iki şey paylaşırlar. :bandit:

Çevrimdışı TURKahvesi

anlatamadın boydan boya korkuluk olursa millet koltuklarına nasıl gidecek
üst tribünlerde olanlara paraşüt vereceklermiş mandalı korkuluğa takmak gerekiyor ayağın
kaydığı an paraşüt otomatik açılacak malum mesafe kısa mandalı takmazsan çekene kadar kendini yerde bulursun :evillol:
işte bir önceki sayfaya baktın mı abi sen
orada dedimki dünyada benzeri bir şekilde uygulanan açılır kapanır modelleri yok mu diye sordum
varsa mutlaka uygulansa çok çok iyi olacak
örnek vereceksek turnike sistemleri gibi bir şey uygulansa düz bir şekilde yukardan aşağıya doğru bu işin altından da rahatlıkla kalkabiliriz.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmetx

@Necmi abi restorant nerede olacak ? saha manzaralı mı ? boğaz manzaralı mı ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Necmi

işte bir önceki sayfaya baktın mı abi sen
orada dedimki dünyada benzeri bir şekilde uygulanan açılır kapanır modelleri yok mu diye sordum
varsa mutlaka uygulansa çok çok iyi olacak
örnek vereceksek turnike sistemleri gibi bir şey uygulansa düz bir şekilde yukardan aşağıya doğru bu işin altından da rahatlıkla kalkabiliriz.
dostum orda kartallar var merak etme hiç kartalın düştüğünü gördünmü :evillol:

Çevrimdışı Emre.Guler

stadın belgeselinide aynı firma yapıyor. bol bol şeronun reklamını yapın
belki kıyak geçerler bir iki şey paylaşırlar. :bandit:

Sen kimi gazlayacağımızı söyle yeter

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı denizaydogdu

merhaba 3 sorum var lütfen cevaplarsanız sevinirim ?

sorularda aynı sorular da var ben tekrar yazmak istedim
1- panolarda ışıklandırma olacak mı ?
2- girişlerde kaplama olacak mı ? yoksa böyle mi kalacak
3- çok alçak değilm i ? yani herkes atlayabilir bu yükseklikden

şimdiden teşekkürler
Kartal

Çevrimdışı YunusEmre

Güncel Dağcı Abiler  :evillol: :evillol: :evillol:

güncelliği mi kaldı bunun o adamın yukarda rahatsızlandığı vs bile konuşuldu en son ısınma turları diye karar çıktı  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deadam

Valla millet maca cekirdek citlemeye geliyorsa zaten gelmesin . Katkısından cok zararı oluyor tribunler pislik icerisinde kalıyor. Oldum olası cekirdek olayına karsıyım.

Çekirdek olayında çöpü yere atmadan dolayı bende sıcak bakmıyorum biraz çevremizin değerini bilsek kirletmesek maç öncesi ve devre arasında çekirdek iyi gidiyor. Ankarada osmanlı stadında devre arasında 2 kişi yarım kilo gömmüşlüğüm var. :D çöplerimiz poşetteydi ama
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi restorant nerede olacak ? saha manzaralı mı ? boğaz manzaralı mı ?
şu an kullanılan girişi biliyorsun Beşiktaş tarafındaki kulenin sağ tarafı şu an duvarı yapılmamış olan yer
orası iki kat görünüyor giriş katı birde onun alt katı kartal yuvası oluyor üst katta restoran yanlış anlamadıysam terasta restoran olarak kullanılacak
restoran girişide ortadaki müze kapısından olacak orası ortak kapı @ahmetx