Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5813593 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Ferhat Türk

19 mart çok daha olabilecek bir tarih değildi zaten. Bencede 30 nisan en makul tarih gözüküyor şuan. Allah hayırlısı ile açmayı nasip etsin
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Erdem Çözer

yönetim muhabirleri atlatmak konusunda baya yol katetti ama en iyi atlattıkları açık ara övünç özdem  :evillol:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı ebubi

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum hepinize selamlar. yayıncı kuruluş stad bittikten sonra mı gelip kameralarını yerleştireceği yerleri belirliyor, yoksa bu yapım aşamasında tasarlanıyor mu? allianz arena'da oynanan ya da ingiltere ligindeki maçları izledikten sonra çekim açılarının seyir zevki açısından çok önemli olduğu bariz ortada. bu konuya dikkat etmek gerekiyor bence.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

dağcılar iş başı yapmışlar , iyi de bunlar ney yapacaklar onu anlamadım  :D

https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/sh0.08/e35/12728600_1573728682950003_1128858954_n.jpg?ig_cache_key=MTE4ODM0OTY4MzYxNDUwOTE3Nw%3D%3D.2
Yağmur ve karda cidden üst katlar çok fena olacak özellikle fırtınalı havalarda, keşke bir çözüm bulunabilse..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum hepinize selamlar. yayıncı kuruluş stad bittikten sonra mı gelip kameralarını yerleştireceği yerleri belirliyor, yoksa bu yapım aşamasında tasarlanıyor mu? allianz arena'da oynanan ya da ingiltere ligindeki maçları izledikten sonra çekim açılarının seyir zevki açısından çok önemli olduğu bariz ortada. bu konuya dikkat etmek gerekiyor bence.
kamera yerleri
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yağmur ve karda cidden üst katlar çok fena olacak özellikle fırtınalı havalarda, keşke bir çözüm bulunabilse..
:alala: :alala:

Çatıyi niye yaptik biz abi :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı martin40

Daha camlar takilacak.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

:alala: :alala:

Çatıyi niye yaptik biz abi :evillol:
Yandaki açıklıkları diyorum oradan ciddi yağmur ve kar girer..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SuperBJK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Daha camlar takilacak.
Camlar sadece sütunların oraya takılacak ki o tarafında tamamı kapanmayacak ayrıca en üst kolonların oraya cam takılmayacak diye biliyorum ben..
Korku akıl katilidir.

Cam bariyerler :bandit:

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı SuperBJK

kamera yerleri

@ahmetx Abi, yeni açık - kapalı arasında da bir boşluk bıraktılar orasıda kamera için gibi duruyodu.

Çevrimiçi Necmi

Aynen bak sabah ben bunu soracaktım unuttum.

Buradaki resimleri paylaştığı yetmiyormuş gibi üzerine kendi sitesinin filigranını koymuş. @Necmi bir tepki göstermek gerekmezmi?
hem öyle bir şey bize düşmez hemde gerek yok rekabet yapmıyoruz
amaç Beşiktaşlılara ulaşmaksa nasıl ulaştığının bir önemi yok.
Biz yayınlamıyoruz emeğe saygımız var istemiyorsa zaten yayınlamayız
hoş istesede artık yayınlamayız. Bizim resimlerimiz her yerde yayınlanıyor
bu güne kadar kimseye neden yayınlıyorsun demedik saygısı olan kaynak gösteriyor zaten
fazla takmayın. Beşiktaş taraftarı zaten görür böyle şeyleri Beşiktaş taraftarına yönelik
bir iş yapıyorsan attığın adıma dikkat edeceksin Emek hırsızlığı yapmayacaksın biz bazen siliyoruz
yüklenen resimleri nedenini anlıyorsunuzdur.
Buraya yüklediğiniz her resmi mutlaka alabiliyorsanız izin alarak en azından kaynak göstererek yükleyin.
Beşiktaşın adını hırsızlıkla bir arada kullandırmayın. Burası Beşiktaşın kimliğini adını taşıyor.

Çevrimdışı Erdem Çözer

bu güne kadar kimseye neden yayınlıyorsun demedik saygısı olan kaynak gösteriyor zaten
fazla takmayın. Beşiktaş taraftarı zaten görür böyle şeyleri Beşiktaş taraftarına yönelik
bir iş yapıyorsan attığın adıma dikkat edeceksin Emek hırsızlığı yapmayacaksın biz bazen siliyoruz
Buraya yüklediğiniz her resmi mutlaka alabiliyorsanız izin alarak en azından kaynak göstererek yükleyin.
Beşiktaşın adını hırsızlıkla bir arada kullandırmayın. Burası Beşiktaşın kimliğini adını taşıyor.

:claps:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı TURKahvesi

Arkadaşlar bir meseleye parmak basmak istiyorum (daha önce bu konuda dile getirildiyse affola)
özellikle üst tribünler için aşırı dik olduğu belirtilmekte
bu bağlamda özellikle merdiven açısından yürüyüş iniş-çıkış için korkuluk yerleştirilecek mi ?
ben olsam yerleştirirdim ama değişik versiyonunu
acaba dünyada ki (bu konuda hiç fikrim yok) örneği varmıdır şu açılır kapanır merdiven korkulukların veya benzerlerinin (her koltuk sırasına göre yerleştirilmek kaydıyla)
tekrar etmekte fayyda var merdivenlere korkuluk gelecek mi arkadaşlar.

Abi herseyin en ince ayrintisina kadar dusunuldugu bu projede bunun dusunulmedigini mi düşünüyorsun gercekten :alala:

Ayrica Cati da disa dogruda bir cikinti olmasi lazim projede gözüküyor ve bunu yagmur kar girmesin diye yapildigini düşünüyorum ha uygulanmasa da İçeriye yagmuru gireceğini zannetmiyorum

Çevrimdışı Caner

dağcılar iş başı yapmışlar , iyi de bunlar ney yapacaklar onu anlamadım  :D

https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/sh0.08/e35/12728600_1573728682950003_1128858954_n.jpg?ig_cache_key=MTE4ODM0OTY4MzYxNDUwOTE3Nw%3D%3D.2

Bu dağcılardan biri benim arkadaşım. Hem de yakın sayılabilecek bir arkadaşım. 2-3 Hafta önce demişti stadda çalışıcam galiba diye de yoğunluktan unuttum bak. Akşam sorarım, eğer bilgi verebiliyorsa aktarırım size ne olacak ne zaman bitecek diye.

Çevrimiçi Necmi

yok girmez orda tribünleri çeviren 1.80 m yüksekliğinde cam korkuluk gelecek
tribün yüksekliği zaten 4 m içeri girmez yağmur arkada sıkıntı olmazda alt sıra öndekiler ıslanacaktır :evillol:

Çevrimdışı ebubi

hocam diğer sitede fotoğrafları ben paylaşmıştım, burada üyeliğim yoktu yeni açtım, emek hırsızlığı olmaması için idil hanımın da ismini belirtmiştim orada, bu konuda pek forum kültürüm yok kusura bakmayın, idil hanım rahatsız olduğu için şimdi kaldırdım fotoğrafları orada özrümü belirtmiştim buradan da kendisinden ve diğer kullanıcılardan özür dilerim.

Arkadaşlar bir meseleye parmak basmak istiyorum (daha önce bu konuda dile getirildiyse affola)
özellikle üst tribünler için aşırı dik olduğu belirtilmekte
bu bağlamda özellikle merdiven açısından yürüyüş iniş-çıkış için korkuluk yerleştirilecek mi ?
ben olsam yerleştirirdim ama değişik versiyonunu
acaba dünyada ki (bu konuda hiç fikrim yok) örneği varmıdır şu açılır kapanır merdiven korkulukların veya benzerlerinin (her koltuk sırasına göre yerleştirilmek kaydıyla)
tekrar etmekte fayyda var merdivenlere korkuluk gelecek mi arkadaşlar.
merdivenlerin yan taraflarinda tutunmak icin korkuluk var abi :ok:

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx Abi, yeni açık - kapalı arasında da bir boşluk bıraktılar orasıda kamera için gibi duruyodu.
planda yok ama , rayları üretilecektir.

:claps: :claps: