Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5818131 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Mehmet92

Şimdi bunun anlamı tüm localarda Mimarlık firmasının ismi mi olacak, yoksa Fikret Başkan onlara da mı loca satmış :)

Loca almışlar staddan,her locada sahibinin adı yazar.

Çevrimdışı Serdkar

Günaydin....
Güvenlik Agalari 10-11 Membran serilmismidir ?

Çevrimdışı ask1903

Şimdi bunun anlamı tüm localarda Mimarlık firmasının ismi mi olacak, yoksa Fikret Başkan onlara da mı loca satmış :)

Örnek yapılmıştır. Bu tarz örnekler mimar onayından geçer genellikle. Örneği yapan firma yazacak isim yerine onayı yapacak mimarlık ofisinin
ismini yazmış olabilir.
Ya da Bünyamin hoca loca almıştır. :D

Çevrimdışı Emre.Guler

Günaydın millet. Şu tabelanın ışığı konusuna takılanlar vardı hatta mention ile soranlarda oldu ama cevap verme fırsatı bulamadım. O tabelanın fotolarda turuncu yada beyaz görünmesi tamamen fotoğraf kalitesinden kaynaklıdır. Gece fotoğraf çekmek amatör makinalar ve cep telefonları ile işkencedir. Aşağıdaki resimde Vodafone yazısı beyaz gözüküyor bunun sebebi dediğim gibi fotoğraf çekilen aletin kalitesidir.

Vodafone yazısına değilde etrafındaki ışığa bakarsanız kırmızıyı görürsünüz. Yani gece oradan geçerken çıplak gözle göreceğiniz vodafone yazısı Bayrak kırmızısı olacaktır kafanıza takmayın turuncu yada beyaz değil.
[ Son Düzenleme: 19 Şubat 2016, 09:40:26 Emre.Guler ]

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bi daha düşün bakalım. O maçta resmi olarak rv sahibi Konya olur. Stadın o gün hasılatı tamamen onlara kalır. Geçen yıl 2. Yarı stadı vermeyen adam babasının hayrına mı gelecek deplasmana. Gerek yok biz Osmanlı maçında kutlarız şampiyonluğu

adam senin şampiyonluğunu stadında kutlaman için bir jest teklifinde bulunmuş sen hasılat, geçen sene derdindesin  :s20:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı brci

Günaydın areana ailesi. Daha önce sanırım böyle bir mevzu geçmişti. Stadın açılışına özel forma tasarımı yapılacak mı acaba ? Tokiciler öyle bir şey yapmışlardı . Şu nostalji bağcıklı formamız modernize edilip 2016 versiyonu çıksa stad açılışına özel .. ne satar ama .

Çevrimdışı Hicks

Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın areana ailesi. Daha önce sanırım böyle bir mevzu geçmişti. Stadın açılışına özel forma tasarımı yapılacak mı acaba ? Tokiciler öyle bir şey yapmışlardı . Şu nostalji bağcıklı formamız modernize edilip 2016 versiyonu çıksa stad açılışına özel .. ne satar ama .
Onumzdeki sezon 8 Nostalji formamiz satisa çıkacakmış bunun icinde bagcikli da var Ridvan akar açıkladı

Onun haricinde bagcikli formanin onumuzdeki sezon formalarindan biri oldugu soylentisi de var
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı YunusEmre

kritik cümle:"son zamanlarda çalışan sayısı arttığından ücretler düştü"

yani ekibi büyütmek için piyasada eleman fazlasıyla mevcut

bu özel bir ekip anca 2500 tlye çalışıyorlarmış bu çok saçma geldi bana.. ama günde 1,5 olsa keşke çok güzel olurdu...

Çevrimdışı Serdkar

kritik cümle:"son zamanlarda çalışan sayısı arttığından ücretler düştü"

yani ekibi büyütmek için piyasada eleman fazlasıyla mevcut

Erdem her haber inanmiyacaksin...
Haber yazan ne kadar arasdirma yapmisdir ..Allah bilir....Atip Tutan cok var... Ordaki calisanda ayak üstü sohbet edip haber yapanlar oluyormus

Çevrimdışı Erdem Çözer

bu özel bir ekip anca 2500 tlye çalışıyorlarmış bu çok saçma geldi bana.. ama günde 1,5 olsa keşke çok güzel olurdu...

maaşlılar 2500 diyor.. günlük 200 alanda varmış

Çevrimdışı enemy1903

süzer plaza için de ses çıkarsaydınız profesör bey.
arkadaş adamlar her şeye ucube der,biz stad yaparız tarih der.

https://twitter.com/AdemSozuer/status/700452288612143104

Çevrimdışı brci

Onumzdeki sezon 8 Nostalji formamiz satisa çıkacakmış bunun icinde bagcikli da var Ridvan akar açıkladı

Onun haricinde bagcikli formanin onumuzdeki sezon formalarindan biri oldugu soylentisi de var

Kesinlikle sezon forması olmalı o forma . Hatta her sene bir kaç ufak değişiklik yapılarak (adidasın o seneki kit tasarım ve kesimlerine göre ) siyah formamız o olsa bence şahane olur . Forever bağcıklı  :))

Kesinlikle sezon forması olmalı o forma . Hatta her sene bir kaç ufak değişiklik yapılarak (adidasın o seneki kit tasarım ve kesimlerine göre ) siyah formamız o olsa bence şahane olur . Forever bağcıklı  :))
Çıksın direkt alicam zaten zamanında alamadigim icin az aglamadim cocuktum ozaman tabi , İçimde ukde dir o forma..

Bana gore Gelmis gecmis en güzel formamizdir hic tartismasiz ki bir cok taraftarimizda ayni seyi düşünüyordur bu konuda..

Beyni yok fikri var

Cehalet boyle birsey , Okumakla kültürlü olunmuyor boyle okuyup biryerlere gelmis ama Cahil kalmis cok insan var..

Profesor bey bir baksin soyle Bogaza , Yeni yapilan Yapılar icinde Bogaz ve tarihi dokuya bu kadar uyumlu baska bir yapi varmi ondan sonra bir daha konussun..

Çevrimdışı Erdem Çözer

böyle adamlar da var işte.. sadece bizim stada değil Dolmabahçe sarayı ve camii için de çirkinlik abidesi demiş  :s20:

Çevrimdışı brci

Çıksın direkt alicam zaten zamanında alamadigim icin az aglamadim cocuktum ozaman tabi , İçimde ukde dir o forma..

Bana gore Gelmis gecmis en güzel formamizdir hic tartismasiz ki bir cok taraftarimizda ayni seyi düşünüyordur bu konuda..

Forma delisiyim yemin ederim . 2003 te gittim üstü yazılı 100.yılı aldım onu almadım senle aynı durumdayım.. arkdaşımda vardı o her halı saha maçında kiralıyodum formayı  :D neyse forma başlığı linki gelmeden bugün heralde 10. membranı görücez :)

Çevrimdışı carsikartali

Nereden duydunuz veya okudunuz ?

Geçen sene Gs nin son maçı Rize ile deplasmandaydı ama maç Rize de oynandı.

Tabi Gs - Tff arasında bu yönde görüşme yapıldımı bilmiyorum. :alala:

Konya başkanının son maça ilişkin açıklaması.

http://www.konyaninsesi.com.tr/bu-hafta-san-konuk-oldu-47638h.htm

ysariusta

• Ziyaretçi

böyle adamlar da var işte.. sadece bizim stada değil Dolmabahçe sarayı ve camii için de çirkinlik abidesi demiş  :s20:
Eh o zaman abi gözünü budaktan esirgemiyor. Baksana Osmanlı Padişahlarına bile kafa tutmuş. Gerçi saray taşındı ama. Küçük bi zamanlama hatası diyelim.  :kop:

Forma delisiyim yemin ederim . 2003 te gittim üstü yazılı 100.yılı aldım onu almadım senle aynı durumdayım.. arkdaşımda vardı o her halı saha maçında kiralıyodum formayı  :D neyse forma başlığı linki gelmeden bugün heralde 10. membranı görücez :)
Bugun membran göremeyiz gibi Hava yagmurlu :by2:

Çevrimdışı Deadam

Bu prof beyfendi o alana baksa gerçekten ucube olmayan tek modern yapının Mabedimiz olduğunu görür. ancak at gözlükleri ile yaşadıkları için bakmayı bile bilmiyorlar.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ensdndr

maaşlılar 2500 diyor.. günlük 200 alanda varmış

Günlük 200 TL yevmiyesi olan adamın maaaşı nasıl 2500 TL oluyor yahu. Akıl var izan var. bir aylık çalışma dönemi 30 iş günü üzerinden hesaplanır. Hadi bu adamlar hafta tatil günlerini saymadan yevmiye alacak şekilde  hesaplıyorlar diyelim 22 gün demek.

22x200= 4400 TL demek. 4400 TL alacak adam kesinlikle 2500 TL ye kendini bağlamaz. Ayrıca piyasada bu tip işi yapacak firma ve insan hala çok çok az. Bu da ne demek ? Bu adamlar halen aranılan adam arayan adam değil demek.

Haber yapmak o kadar kolay ve sorumluluğu olmayan bir iş oldu ki ülkemizde son zamanlarda, kimse sorgulamadan her gördüğüne her duyduğuna her okuduğuna inandığı için, haberci adı altında geçinenlerde portallarını doldurmak için uydurup uydurup yazıyorlar.

Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Erdem Çözer

Eh o zaman abi gözünü budaktan esirgemiyor. Baksana Osmanlı Padişahlarına bile kafa tutmuş. Gerçi saray taşındı ama. Küçük bi zamanlama hatası diyelim.  :kop:

tek derdi gündem olmak olan tiplerden işte..