Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5816357 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Tamam tamam çok can alıcı noktalardan fotoğraf alacağım :evillol: :evillol: Dernek başkanımızdan da ricada bulunucam bilgiler almaya çalışsın :ok: :ok:
Dediğim gibi çok heyecanlıyım en son mabede 27 Nisan 2013'te Orduspor maçında gittim. :icool: :icool:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı TayfurU

19 mart ya da 9 nisan da kaza bela olmazsa açılır diyorum ben çünkü açılmaması için hiç bir sebep yok tabii yüzde yüz bitmez ama maç oynanacak hale gelir çim+koltuk+çatı bittikten sonra

Çevrimdışı tcoalngsau

:lol: fotograflar için tşkler..ama bende anlamadım bu kadar abartacak bişey göremedim..meslek lisesindeki tek tük kız öğrenciler aklıma geldi şu durumda  :eyes

Insallah konyayi eleriz de mabette bi derbi de yapabiliriz bu sene insallah 😊

Çevrimiçi Necmi

Eğer maç olduğu zaman kullanılacak tüm koridorlar,odalar vs biterse açılabilir bence, bizi ilgilendirmeyen yerler alt katların da alt kotları
en üst tribün giriş katı bitti iki loca katı bitti alt kat tribün giriş katı bitinceki ben bitti biliyorum stadın diğer kısımlarıyla işimiz kalmayacak
soyunma odalarının olduğu bölüm zaten hep kaplama olur orda sıva vs kullanılmaz çok şık olacaktır oralar yani dışarda hazırlanır demonte vaziyette
gelir kısa sürede montajı yapılır. Zeminlerin üstü kapalıydı bakabildinmi cilaları yapılmışmı. @idil

Çevrimdışı eronimo18

Pozitif ayrımcılık yapmışlar  :tabe:

Ayrıca tcoalngsau isimli arkadaşın dediği gibi ''Meslek lisesindeki tek tük olan kızlara davranıldığı gibi'' davranılmış İdil'e

İçerden fotolar almak çok güzel..
Amma ve lakin belirtmeden de geçemeyecem. Bu forumda tıpkı İdil kardeşimiz gibi sağolsunlar nice arkadaşlarımız hatta daha fazla şekilde stadımıza gidip fotolar paylaştılar .
Ama nedense hiçbiri bugün İdil kardeşimizin aldığı teşekkür sayısının Yarısı kadar teşekkür almadılar.
Açıkçası Garip geldi bana biraz bu kadar fazla teşekkür ..
( İdil yanlış anlamaman dileğiyle )
HADİD - 20

Çevrimdışı eronimo18

Nereden duydunuz veya okudunuz ?

Geçen sene Gs nin son maçı Rize ile deplasmandaydı ama maç Rize de oynandı.

Tabi Gs - Tff arasında bu yönde görüşme yapıldımı bilmiyorum. :alala:

Konya başkanı son hafta maçı puan durumu müsaitolursa Beşiktaş yeni stadinda kutmalama yapmak isterse deplasmana gidebiriz dedi bugun.
HADİD - 20

Çevrimdışı cadavra

Pozitif ayrımcılık yapmışlar  :tabe:

Ayrıca tcoalngsau isimli arkadaşın dediği gibi ''Meslek lisesindeki tek tük olan kızlara davranıldığı gibi'' davranılmış İdil'e
Bi bayanin futbolla bu kadar ilgili olmasi ve ustune bide besiktas fanatigi olup bizim gibi semerini vs vs saymasi herhalde bunlarda etken cevremde cok besiktasli var her macinida izlerler ben foto gostermesem bakacagi yok stada yani bunlardan dolayida olabilir ama stada gidicek olursam kiz arkadasimla gidicem bide forma giydirirsem belki stada alirlar :D :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı eronimo18

Ben Nisan'da açılır diye umuyorum :friendship:

19 mart ya da 9 nisan da kaza bela olmazsa açılır diyorum ben çünkü açılmaması için hiç bir sebep yok tabii yüzde yüz bitmez ama maç oynanacak hale gelir çim+koltuk+çatı bittikten sonra
HADİD - 20

Çevrimiçi Necmi

Amma ve lakin belirtmeden de geçemeyecem. Bu forumda tıpkı İdil kardeşimiz gibi sağolsunlar nice arkadaşlarımız hatta daha fazla şekilde stadımıza gidip fotolar paylaştılar .
Ama nedense hiçbiri bugün İdil kardeşimizin aldığı teşekkür sayısının Yarısı kadar teşekkür almadılar.
son iki aydır içerden gelen ilk fotolar bunlar. Fotoyu çekerkende başkana yakalanmışlar diye duydum
şimdi internete düştüğünü gördüğünde başkan idilin biletsiz stada son girişi olur :evillol:
heleki filigransız twitter hesabından yayınladıysa o resimleride birileri alıp kullanırsa bu sefer biletle bile stada giremez :evillol:

Çevrimdışı eronimo18

İzin alma şansınız  ikiye katlanır bence.

Bi bayanin futbolla bu kadar ilgili olmasi ve ustune bide besiktas fanatigi olup bizim gibi semerini vs vs saymasi herhalde bunlarda etken cevremde cok besiktasli var her macinida izlerler ben foto gostermesem bakacagi yok stada yani bunlardan dolayida olabilir ama stada gidicek olursam kiz arkadasimla gidicem bide forma giydirirsem belki stada alirlar :D :D

HADİD - 20

Çevrimiçi Necmi

Bence forma giydirme forma orda iş görmüyor formalı gördüklerinde hemen güvenlik tepene biniyor uzaklaş uzaklaş
diyor.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı eronimo18

Kulübümüzün veya Vodafone nin stadın yapılışını belgeselleştirme gibi projesi olup olmadığı hakkında bilginiz var mı ?

Başkanımız bu süreçle alakalı kişisel olarak ilerleyen yıllarda bir kitap yazabileceğini söylemişti

çatı nasıl kalkmış hiç anlamadık adamlar bunu dünyada her stad yapımında gösterecek belki
HADİD - 20

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Kulübümüzün veya Vodafone nin stadın yapılışını belgeselleştirme gibi projesi olup olmadığı hakkında bilginiz var mı ?

Başkanımız bu süreçle alakalı kişisel olarak ilerleyen yıllarda bir kitap yazabileceğini söylemişti

Evet bir belgesel yapıldığı söylenmişti. Zaten süzer plazanın orada bir kamera her an kayıtta hatta oaradan bir kaç kere timelapse ve fotoğraf paylaşıldı resmi hesaptan.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı cadavra

Bence forma giydirme forma orda iş görmüyor formalı gördüklerinde hemen güvenlik tepene biniyor uzaklaş uzaklaş
diyor.
Hadi ya sivil giyinimlere o ayari cekmeleri gerekmez mi Necmi abi neticede ben taraftarim ne zararim olur asil sıkıntı sivil yahu ilgincmis

Çevrimdışı Yiğit

Bugün fotoğrafları görür görmez inanılmaz heyecanlandım, gözlerim açıldı resmen. Sonrasında kimin paylaştığına baktım. Yani buradaki çoğunluğun da aynı heyecanı yaşayıp teşekkür ettiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı DOĞAN

Hadi ya sivil giyinimlere o ayari cekmeleri gerekmez mi Necmi abi neticede ben taraftarim ne zararim olur asil sıkıntı sivil yahu ilgincmis

İnşaat bölgesi neticede her isteyenin girmesi güvenlik acısından buyuk zaaflar dogurur sivil kıyafetlilerin taraftar degil görevli oldukları gibi bir algı oluştugu için ses etmiyor olabilirler belki inşaat cok acil bir donem olmasaydı veya gs gibi başka yere yapılsaydı günün belli saati ziyaretci alınabilinirdi ama zaten adamlar dakika durmuyorlar böyle bir iş için ekstra vakit yaratmak sacma olur.

Çevrimdışı eronimo18

İnşallah yapılır  :loveya:

Evet bir belgesel yapıldığı söylenmişti. Zaten süzer plazanın orada bir kamera her an kayıtta hatta oaradan bir kaç kere timelapse ve fotoğraf paylaşıldı resmi hesaptan.
HADİD - 20

Çevrimdışı eronimo18

Rıdvan Akar'ın açılış maçı ile ilgili cevabı açılış maçının özel maç veya kupa maçı ile

olacağını işaret ediyor  :busted_cop:
HADİD - 20

Çevrimdışı eronimo18

Fotoğrafları atmayı unutmuşum şimdi attım  :)

Rıdvan Akar'ın açılış maçı ile ilgili cevabı açılış maçının özel maç veya kupa maçı ile

olacağını işaret ediyor  :busted_cop:
HADİD - 20

Çevrimdışı 34BJK64

En son 2012'de gitmiştim maça İnönü'de. İstanbul dışında yaşadığım için evden 4 yıldır ayrı gibiyim. İnşallah açılış maçına gideceğim. Çok özledik be abi.  :super: :super:
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı 34BJK64

Kupada yarı final maçları ne zaman? Fener maçını Vodafone Arena'da oynama şansımız var mı? Açılışı (Nisan olarak baz aldım.)
BEŞİKTAŞ JK