Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5818002 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı eski inönü

Sis ile yapılan roportajda şöyle bir cümle geçiyor:  '' İşin final kısmında hibrit ekme çim mi yapacağız yoksa geçici serme çim mi olacak bir iki hafta sonra netleşecek. Başkanın bu konuda en azından bir kaç maçı kendi sahamızda oynayalım diye bir fikri var. Bu konu henüz net değil biz hazırlığımızı her iki türlü olacak şekilde yapıyoruz.''
Benim bu cümleden anladıgım bu sezon stadda maç oynanma konusu hala kesin degil.

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

@idil evet teşekkür ederim kendi adıma

bende idile katılıyorum tanıdıgım bbirçok kişi ust kattan maç izlerken çok zorlanacak 

aşırı dik alt kat tercih sebebi olacak

ama tabi daha pahallı

yükseklik korkusu olanlar çok zorlanır

Çevrimdışı Sezer94

Çim hizlandi derken mir mi yavasladi koltuklarda fark yok gibi
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı idil

bursaya verdilerse bizede verirler bence bursada tavanlardan kolonlara yerlere kadar beton duruyor hala  :icool:

Eğer maç olduğu zaman kullanılacak tüm koridorlar,odalar vs biterse açılabilir bence, bizi ilgilendirmeyen yerler alt katların da alt kotları
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Ferhat Türk

çok şanslısın @idil çok özendim :iblush:  şaka bi yana eline koluna sağlık resimler çok güzel :photo: :claps:
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı idil

Sampion olursak vodafone arenada kutlamayalim bence olimpiatta sigabildigi kadar insanla kutlayalim zaten Türkiye nin her yerinden gelen olur ağzına kadar dolar o arada vodafone arenada kalan isleri tamamlarlar yeni sezona sampionlar ligi muzigi ile tas tamam sekilde 4 4 luk bi giriş yapariz üstüne bide tarihe geceriz stadsiz sampionluk yani.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nw olimpiyatı yahu ben yakınından bile geçmek istemiyorum artık oranın :D üstelik şampiyonluk kutlamasının Vodafone arena dan başka bir yerde yapılması düşünülemez

Çevrimdışı Bekrakn

Çim hizlandi derken mir mi yavasladi koltuklarda fark yok gibi

korkuluk ve ankraj montajıyla ilgileniyorlar sanırım yer açıldıkça koltuk takmaya geçeceklerdir. ya da takılan koltukları sabitleme işi var bir de bununla ilgileniyorlardır

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@idil evet teşekkür ederim kendi adıma

bende idile katılıyorum tanıdıgım bbirçok kişi ust kattan maç izlerken çok zorlanacak 

aşırı dik alt kat tercih sebebi olacak

ama tabi daha pahallı

yükseklik korkusu olanlar çok zorlanır
Ben iceri girdigimde Dha kaba insaat bile tam bitmemisti , Kapali tribun cikis kapsiinin ordan Eski aciga dogru yürüduk @bjk_mabet abiyle bir ara asagi bakiyim dedim basim döndü tutunacak yer aradim cok fena ust katlar Allahtan korkuluk var..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Yarın Manisa Salihli Kartalları olarak Vodafone Arena'yı gezeceğiz.Bol bol fotoğraf çekebileceğimi düşünüyorum.Çektiğim fotoğraflarla ve düşüncelerimle burdayım yarın saat 6 7 gibi fotoğrafları atarım.  :sevinc :sevinc :sevinc Özellikle koltukların hissiyatını çok merak ediyorum  :eyes
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Bizim reklam panolarida boyle olcak demi ?

Çevrimdışı Efe

Sis ile yapılan roportajda şöyle bir cümle geçiyor:  '' İşin final kısmında hibrit ekme çim mi yapacağız yoksa geçici serme çim mi olacak bir iki hafta sonra netleşecek. Başkanın bu konuda en azından bir kaç maçı kendi sahamızda oynayalım diye bir fikri var. Bu konu henüz net değil biz hazırlığımızı her iki türlü olacak şekilde yapıyoruz.''
Benim bu cümleden anladıgım bu sezon stadda maç oynanma konusu hala kesin degil.
ama sonunda da söz verdik bitireceğiz 19.03 te maç oynanacak hale gelecek diyor serme yapacaklarını orda söylüyor aslında :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

korkuluk ve ankraj montajıyla ilgileniyorlar sanırım yer açıldıkça koltuk takmaya geçeceklerdir. ya da takılan koltukları sabitleme işi var bir de bununla ilgileniyorlardır
korkuluk ve ankrajı artık bitiriyorlar ay sonuna kadar koltuk işi biter tahminimce pazartesiye kadar baya takılır yine
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı attila_metu

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı idil

@idil once sevindirdin, sonra uzdun.

Üzülecek bir şey yok ya cidden :) o kadar güzel ki maşallah herşey eksiksiz olsun seneye olsun diyorum

Çevrimdışı serti67

korkuluk ve ankrajı artık bitiriyorlar ay sonuna kadar koltuk işi biter tahminimce pazartesiye kadar baya takılır yine
o degılde bugun sordum cevap alamadım saha kazılıyo drenaj basladı bu led panolar loca balkonlarına  yada scourbord gelıp asılmadı nası olucak yerler kazılmısken vs vınc sokarlarmı tekrar
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Yeni mabedi ilk kez gezeceğim için çok heyecanlıyım. :D :D
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı cisse557

1 yıl önce kaba inşaat bitti. çatı ve çim bitecek nerdeyse ama inci işçilik hala bitmemiş durumda. Iyi planlama yapılamamış sanırım.

Çevrimdışı serti67

bakalım ıdıl ablamızın foto performansını bır ust kademeye tasıyabılecekmısınız beklıyor olucaz :ok:
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı cursedofdragon

bol bol resim çek her detayı çek :D

Çevrimdışı carsikartali

Konya başkanı son hafta maçı puan durumu müsaitolursa Beşiktaş yeni stadinda kutmalama yapmak isterse deplasmana gidebiriz dedi bugun.

Çevrimdışı ddc1979

İçerden fotolar almak çok güzel..
Amma ve lakin belirtmeden de geçemeyecem. Bu forumda tıpkı İdil kardeşimiz gibi sağolsunlar nice arkadaşlarımız hatta daha fazla şekilde stadımıza gidip fotolar paylaştılar .
Ama nedense hiçbiri bugün İdil kardeşimizin aldığı teşekkür sayısının Yarısı kadar teşekkür almadılar.
Açıkçası Garip geldi bana biraz bu kadar fazla teşekkür ..
( İdil yanlış anlamaman dileğiyle )
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

19.03.2016 olmazsa yazık olur tarihi bi an kaçırılmış olur bence yetiştirmek için ne gerekiyorsa yapılmalı 19 martta bile çalışma yapılabilir maç saatine kadar yeterki oynanacak duruma gelsin merakla başkanı bekliyorum artık bi açıklama yapacaktir elbet
İnşallah abi , kazasız belasız en yakın zamanda açılır :)
[ Son Düzenleme: 19 Şubat 2016, 00:09:21 Ömer ]

Çevrimdışı serti67

İçerden fotolar almak çok güzel..
Amma ve lakin belirtmeden de geçemeyecem. Bu forumda tıpkı İdil kardeşimiz gibi sağolsunlar nice arkadaşlarımız hatta daha fazla şekilde stadımıza gidip fotolar paylaştılar .
Ama nedense hiçbiri bugün İdil kardeşimizin aldığı teşekkür sayısının Yarısı kadar teşekkür almadılar.
Açıkçası Garip geldi bana biraz bu kadar fazla teşekkür ..
( İdil yanlış anlamaman dileğiyle )
bence tam ete kemıge burunmus resımler gordugumuz ıcın mıllett heyecana geldı bu fotoları kım cekse aynı ılgıyı gorurdu yoksa haber sıtesındekı resımlerde ıcerden ve ayrıntılıydı ılk ıdıl ablamız atınca ılgı ona yogunlastı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı can1903

scoreboardlar gelmedi heralde hiç fotosu düşmedi  :alala:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..