Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5817835 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı quentine83

merak ettiğim şu :bu gördüklerimiz içerinin yüzde kaçını temsil ediyor.çoğu bitmiş diyebilirmiyiz.4 tribün de aynı düzeyde mi acaba.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı onder23

@idil fotoğrafları telefonlamı çektiniz yoksa fotoğraf makinesiyle mi? Telefonla ise markası ne acaba?

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı smyrniankiwi

kesin daha önce sorulmuştur, sorulmaması imkansız ama gözümden kaçmış olmalı.

dış membranlar bitti diyelim, o sırada da çim ve koltuklar da bitti. iç halkadaki şeffaf membranlar takılmadan stadı açabilir miyiz? iç şeffaf membranların takılmasını sezon sonuna atabilir miyiz?  :alala:

ysariusta

• Ziyaretçi

@Efe  :o_o: 19 03 mü? Sabah Bursa maçı diyordun  :alala: Ben Çatı hariç yetişir gibi görüyorum ama. Çatı tamamlanmadan açamazsın. O ihtimal yok bence ama daha öncede sandım. Vodafone 4.5 G için 1 Nisan'dan evvel bir show yapmak istiyordur. Bu hem bizim için önemli tarih hem Vodafone için.

Çevrimdışı serti67

@idil resimleri gördüm ben  şokkkkk elıne koluna dert vermesın baktıkça içim  açıldı içim açıldıkça baktımmm
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

ilk belgesel

çatı nasıl kalkmış hiç anlamadık adamlar bunu dünyada her stad yapımında gösterecek belki
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hicks

orda bir tuhaflık var passo da resmi ters koymuşlar gibi duruyor @dr.ozan
ordan kombine alanlar süprizle karşılaşacak

Bu hali doğru Necmi Abi, daha önceki bundan farklı bir dizilişti, değişti... Şu anki görüntüde tek sıkıntı, balkonun üst sağ tarafında kapalıya yakın belli bir blok kotuğun hiç görünmüyor olması (beyaz boşluk). Onun dışında balkonun ön sırasındaki koltuk sayısı, yukarıya doğru sıra sayısı falan tutuyor. Passo'da satılmış görünen ama kulübün elinde olan koltuklar olduğunu biliyorum, bu görünmeyen (beyaz boşluk) koltuk olması gereken yerlerde de benzer bir durum olabilir...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Efe

@Efe  :o_o: 19 03 mü? Sabah Bursa maçı diyordun  :alala: Ben Çatı hariç yetişir gibi görüyorum ama. Çatı tamamlanmadan açamazsın. O ihtimal yok bence ama daha öncede sandım. Vodafone 4.5 G için 1 Nisan'dan evvel bir show yapmak istiyordur. Bu hem bizim için önemli tarih hem Vodafone için.
abi son resimler baya baya stadı bitirmiş yani çatıda 19 una yetiştirilecektir bi şekilde çim kesin yetişiyor koltuk yetişiyor çevre düzenlemesi yetişiyor bence açacaklar baya hızlandı işler 2 maç için 400 bin euro fazla vermez başkan 4-5 maç oynamak istiyorum dedi 4 maç oynayacak anlaşılan stadın 1 ay sonra fiziki bir sıkıntısı kalmayacak maç için saha hazırsa girip oynarız net :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

abi son resimler baya baya stadı bitirmiş yani çatıda 19 una yetiştirilecektir bi şekilde çim kesin yetişiyor koltuk yetişiyor çevre düzenlemesi yetişiyor bence açacaklar baya hızlandı işler 2 maç için 400 bin euro fazla vermez başkan 4-5 maç oynamak istiyorum dedi 4 maç oynayacak anlaşılan stadın 1 ay sonra fiziki bir sıkıntısı kalmayacak maç için saha hazırsa girip oynarız net :icool:

@Efe  membran sarkıtacak... muhtemelen osmanlı ve kayseri maçları oynanacak

Çevrimdışı Efe

19.03 saat 19:3 e tam 30 gün var artık bi gayret daha lazım sise güvenim tam koltukta yetişecek tek mebran işi bakalım oda ay başına kadar ne hale gelecek göreceğiz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı b.damatoglu

Sis demek,  güven ve kalite demek. İşe alsalarda çalışsak böyle işini ciddiye alan firmalarda

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı serti67

belgeselı ızleyınce nası mesakatlı ve zor bıse yapıldıgına hayret ettım burdan ole hergun bkınca sankı bırı elıyle tutmus kaldırmıs kadar kolay gelıyormus gozumuzee
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

ben ayrıca başkanın tarihe geçme şansınıda geri tepeceğini düşünmüyorum beşiktaşın kuruluş gününde bu stadı açmak için elinden ne geliyorsa yapacaktır baya bitirdiler son 10 günde stadı 1 ay herşey olabilir ne diyorduk maç oynanabilecek hale gelmesi gerek oda olacak gibi heyecan bastı valla  :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Pikselsiz Koltuk

Abi şeyi sorucaktım. Bu tabela ışıklar yanında kıpkırmızı mı yoksa turuncu gibi mi

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tam kırmızı gibi değil turuncuya daha yatık kırmızı sanki aydınlatmanın etkisi olabilir vodafone logosu daha kırmızı duruyor ama sorun yok değişik duruyor cidden stad tek kelime ile muhteşem oluyor.  @kadir137

Çevrimdışı Efe

@Efe  membran sarkıtacak... muhtemelen osmanlı ve kayseri maçları oynanacak
bence sarkıtmayacak bu kadar yaklaşmışken sisten 19.03 ü almışken bu stad açılır abi mebran işide hızlanacak 19.03 isteniyorsa istenmiyorsa zaten ay başı belli eder
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı idil

merak ettiğim şu :bu gördüklerimiz içerinin yüzde kaçını temsil ediyor.çoğu bitmiş diyebilirmiyiz.4 tribün de aynı düzeyde mi acaba.

Değil maalesef o yüzden soyunma odasını vs göremiyoruz. Bunların çoğu kapalı üst tribün kotu (ve üst kotlar), localar da büyük oranda bitmiş
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ZEKI

çatı nasıl kalkmış hiç anlamadık adamlar bunu dünyada her stad yapımında gösterecek belki
guzel bir video hazirlamis freysas catinin kalkmasi ile ilgili bize ne kadar kolay geliyordu, damacana hesabi yapiyorduk

Çevrimdışı idil

@idil fotoğrafları telefonlamı çektiniz yoksa fotoğraf makinesiyle mi? Telefonla ise markası ne acaba?

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iPhone 5 :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Fotoğraflar on numara beş yıldız teşekkürler @idil ve forum yönetimi :)

Çevrimdışı Anıl

ben ayrıca başkanın tarihe geçme şansınıda geri tepeceğini düşünmüyorum beşiktaşın kuruluş gününde bu stadı açmak için elinden ne geliyorsa yapacaktır baya bitirdiler son 10 günde stadı 1 ay herşey olabilir ne diyorduk maç oynanabilecek hale gelmesi gerek oda olacak gibi heyecan bastı valla  :biggrinking:
Bence açılış tarihini çatı belirler 19 Mart şu andan itibaren 30. gün, 2. bir ekip gelmezse çatı yetişmez :)

[ Son Düzenleme: 19 Şubat 2016, 00:08:22 Ömer ]

Çevrimdışı Ozzy03

Çevrimdışı eronimo18

Gomez kadar yakışıklı olmasak bile !  :steamed: :ishock:

Vodafone arena ya yeni forma yakışır kardeşim.

Cola turka yı bırakalım artık vodafone ye gectik artık  :ok:
HADİD - 20