Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5819306 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı cadavra

Yalniz varya o kadar stad takip ettim vodafone yapilmadan once hic bole drenaja rast gelmedim zeminin bu kadar altina girildiği borularda cok buyuk cim nasıl olcak merak icindeyim.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Bulutlu havalarda çatı var mı yok mu belli değil  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ahmetx

İz inşaat yerine sağlam bir firmayla çalışsaydık bu stadı hem daha önce açar hemde kaynaksız çatımız olurdu  :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

DB architects orayı muhtemelen Ofis olarak kullanacak..

Her locanın kapısında kime ait olacağı yazacak mı? Heralde Ofis olarak kullanacaklar yazdırır

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar ben 412. bloktan kombine almayı düşünüyorum. Ama tribündeki koltuk dizilimi ile passo daki dizilim tamamen farklı. Çıkış kapısı tribünde solda ama passodaki dizilimde sağda gibi boşluk bırakılmış.. Bu konuda fikri olan var mı??

orda bir tuhaflık var passo da resmi ters koymuşlar gibi duruyor @dr.ozan
ordan kombine alanlar süprizle karşılaşacak

Çevrimdışı Anıl

Yanlış görmediysem yeni açıktaki boşluklara ankrajlar gelmiş :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Yalniz varya o kadar stad takip ettim vodafone yapilmadan once hic bole drenaja rast gelmedim zeminin bu kadar altina girildiği borularda cok buyuk cim nasıl olcak merak icindeyim.

adamlar böylesi dünyada ilk kez diyorlar zaten :)

@idil fotoğraflar tek kelimeyle müthiş.. bugüne kadar çekilmiş en detaylı fotoğraflar diyebilirim  :claps:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Erdem Çözer

evet sanırım öyle ve bu konuda yanıldığım için çok mutluyum  :halay:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı warofpoet

fotoğraflar harika çekenin eline sağlık..çok güzel oluyor içi de dışı da.. direnaj borularının bi kısmını fenere döşemeli  :evillol: :evillol: :evillol:
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Anıl

DB architects orayı muhtemelen Ofis olarak kullanacak..

Her locanın kapısında kime ait olacağı yazacak mı? Heralde Ofis olarak kullanacaklar yazdırır
Yazıyor abi mesela Ülker Sports Arena'da Cem Yılmaz'ın locasını görmüştüm :)

Çevrimdışı ahmetx

evet doğru görmüşsün evlat  :)

Çevrimdışı ahmetx

numaralıyı tam orta noktadan gören foto var mı elinizde ?

Çevrimdışı ZEKI

[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2016, 20:31:40 ZEKI ]

Çevrimdışı kadir137

Gomez kadar yakışıklı olmasak bile !  :steamed: :ishock:

Abi şeyi sorucaktım. Bu tabela ışıklar yanında kıpkırmızı mı yoksa turuncu gibi mi

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı koray1903

stadın heybeti ortaya çıktıkça forumdaki çatlak sesler kesilmeye başladı, ben de ilk yorumu yazayım dedim :) ben mayıstan önce tr ye gelemiycem, dolayısıyla açılışı kaçırıcam büyük ihtimal, hayatımın en büyük eksiklerinden biri olucak  :s20: olsun varsın yeter ki Beşiktaşı üzmesinler  :ok:

Çevrimdışı selim

eline yüreğine sağlık @idil gözümüz gönlümüz açıldı sayende :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Melekcik

@idil eline ayağına sağlık. bu sınıfta bu kalitede Türkiye de başka stat yapılmaz beklentimin hayli üstünde emeği geçen herkese teşekkürler.
@ahmetx dün yazmışsın yeni gördüm kusura bakma.yok daha haber gelmedi ne yazık ki   
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı cursedofdragon

ysariusta

• Ziyaretçi

ilk belgesel

Türkçe 1 cümle var, ondan da hiç bi şey anlamadım ya la  :help:

Çevrimdışı dj_dellyy

bu arada çim işini fazla takmayın adamlar 36 saatte cillop gibi çimi sermiş amsterdam arenaya  :D

[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2016, 20:36:02 dj_dellyy ]