Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5819017 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gün içinden
Kapali da en ust 2 siraya koltuk takilmaya başlanmış :sevinc

Resmi yakınlaştırdım ama çözemedim en ust siraya da koltuk takiliyor mu acaba cozen varmi :alala: @Efe @FARUK
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı idilahmet

Çevrimdışı Anıl

Gol atamayınca başkan çalıştırmaya başlamış :kop: :kop:

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Tam orta hat o merdiven orta saha çizgisi denk gelecek

Teşekkür ederim abi , bana biraz kötü olur gibi geldi ama iyi olucaktır

Çevrimdışı RQ7_351903

Fikret Orman yaptığı açıklama ile formsuz oyuncuların Vodafone Arena'da amele olarak çalıştırılacağını açıkladı. :D

Çevrimdışı FARUK

Kapali da en ust 2 siraya koltuk takilmaya başlanmış :sevinc

Resmi yakınlaştırdım ama çözemedim en ust siraya da koltuk takiliyor mu acaba cozen varmi :alala: @Efe @FARUK
Yakından görmek lazım tabi ki ama en üst düz kısım değildir yüksek ihtimal

Çevrimdışı cadavra

Aslina futbolcularin tümünü calisma olmadigi bi saatte 9 gibi felan bi stad turuna cikarsalar futbolculara motive olur.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı warofpoet

42 buyuk beyaz 42 ufak şeffaf :)

aslında büyük küçük diye ayırıyorsak yeni açıktaki membranlar eski açıktakilerden büyük olacak, şeffaf olanlardan bahsetmiyorum :) sözüm o ki yeni açığın beyaz membranları bitince işler daha hızlı gidecektir diye umuyorum. 19 marta şeffafları bilemem ama beyazlar yetişecek bence. çim de yetişiyormuş sisin açıklamaya göre :) 1 aya statta büyük değişimler göreceğiz anlaşılan.  :ishock: :ishock:
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Mehmet92

Her ayın 18inden aldığım fotolarla tuttuğum inşaat arşivimden 2 yıllık değişim :D
Sırasıyla 2014-2015-2016 Şubat ayları.

Yakından görmek lazım tabi ki ama en üst düz kısım değildir yüksek ihtimal
Evet Duz kisimdan bahsettim orasi pek belli olmuyor buyuk ihtimalle oraya koltuk takmazlar...

Ama attigin fotoya gore Kapali ustte koltuk takilmayan en ust 2 siraya koltuk takmaya başlamışlar :tabe:

Çevrimdışı cadavra

aslında büyük küçük diye ayırıyorsak yeni açıktaki membranlar eski açıktakilerden büyük olacak, şeffaf olanlardan bahsetmiyorum :) sözüm o ki yeni açığın beyaz membranları bitince işler daha hızlı gidecektir diye umuyorum. 19 marta şeffafları bilemem ama beyazlar yetişecek bence. çim de yetişiyormuş sisin açıklamaya göre :) 1 aya statta büyük değişimler göreceğiz anlaşılan.  :ishock: :ishock:
Aynen ole diorum ya bi ay sonra acamasak bile facedeki cogu besiktasli kapak resimlerini deiscek.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu Gomez'i gördükçe içim açılıyor resmen, bir insan bu kadar mı sevimli olur. Mersin maçında oyundan alındı tepki göstermediği gibi attığımız golden sonra havalara uçtu. Alman olsun çamurdan olsun  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

:evillol: :evillol: :lol:

aha ćalistiriyorlar beline falan bisey olacak gol atamayinca stada gonderiyorlar demek :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı atalay

Evet sütun aralarına alt kısıma aydınlatma için kablolama işlemi yapıldı ambiyans oluşturulacak

Teşekkürler.

Çevrimdışı Oktay

neden bahsediyorsunuz Bursa rakipmiki onlara öyle bir
onur verelim ne yani bursayımı onure edelim en tiksindiğim kulüple
stad açacağız öylemi hangi kafada yaşıyorsunuz ne kullanıyorsanız söyleyin
bizde aynını kullanalım. Bursa maçını oynamazsak şampiyonlukmu gidecek
biz onları tarlada oynasak yeneriz. Nediye böyle bir onuru verelim tarihimize adlarını yazdıralım.

Yedikule sporla açılış maçı yapılsın ağzımı açmam.. bursayla maç yapmakı mı? şakası bile küfür etmeken beter  :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Pikselsiz Koltuk

Gomez kadar yakışıklı olmasak bile !  :steamed: :ishock:

Çevrimdışı eyupogluemre

Dünkü (sözde) Şenol Hoca - Gomez gerginliğinden hemen sonra Gomez'in stada gitmesi on numara iş. Medyanın olası saçmalamalarını hemen ilk günden durdurmaktır bu, gerekli yerlere de mesaj çok net gitmiştir. Akıl edeni tebrik ederim.

Çevrimdışı ilhancelebi

Gomez kadar yakışıklı olmasak bile !  :steamed: :ishock:

fotograf guzel ama forma yenileme istiyor bence. :)

Çevrimdışı Hicks

Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı berkayyalcin963

KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı CanEmre

Yeni açıktakiler neden eski açıktakilerden büyük anlayamadım  :alala:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın