Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5820512 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı martin40

siyahları kastediyorsanız korkuluklar yüzünden

Yok abi, Yeniinönüye bak, beyazlarda öyle duruyor.

Çevrimdışı harund1k3

ilk golü atınca tarihe geçiyor ya hani, biz de diyoruz ki bu sürüngen tayfasından biri ne ilk golü atsın ne de ilk maçı oynayarak tarihe geçsin :akuma:

yoksa ondan sonraki maçlarda yeneriz, yeniliriz tabi ki futbolda olacak şeyler bunlar..

Yahu tamam hoş bir olay ama olmasa ne olacak. İlk golü başkası atsa ne olacak. Süleyman Seba, Süleyman Seba olduğu için bu kadar biliniyor. Yoksa ali Samiyen'de ilk golü kim attı desem hepiniz google'da ararsınız. Abartmamak gerek.

Çevrimdışı Efe

3 Yıl bekle. Stadı Bursa ile aç? Şaka mısınız siz.

20 yilda 3 şampiyonluk 4.yu olimpiyatta birakalim diyorsun yani :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mmeteris

SIS in bugünkü röportajının linkini atabilmeniz mümkün mü?

Kartal Gol Gol Gol

Çevrimdışı İlkem1903

Çatı için 1 ekip daha gelirse 19.03 çok olası bi tarih ama gelmezse nisan sonu anca açılır gibi duruyo

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

SIS in bugünkü röportajının linkini atabilmeniz mümkün mü?

Kartal Gol Gol Gol

haber sitesinde var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

bugünkü açıklamalara göre olimpiyata gitme sıkıntısı yok ve Başakşehir'de yenemeyecek miyiz?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı harund1k3

sis fena gidiyor nazar degmesin

@Efe

Aynen öyle utanmasalar birgün de bütün bu vakum için olan boruları döşeyecekler. En fazla bir ay veriyorum çime.

Çevrimdışı rebelh

herkese merhaba yeni üyenizim artık dayanamadım yazayım dedim

bu ben bursayı beğenmem ben feneri beğenmem yok ona prim vermeyelim yorumları gerçekten garip gelmeye başladı
3 sezondur sahasızlıktan neler çektiğimizi takım ve maça giden taraftar bilir
ister bursa olsun ister fener olsun ben o atmosferde o gazla kendi evimizde delik deşik edeceğimizden eminim ztn kimsenin de bitmiş stadı aman bursa ile açmayalım gibi bir lüksü olduğunu düşünmüyorum
saygılar..

Çevrimdışı GIUNTI

İlk maçın kimle olduğunun ne önemi var ki?

Bir de şunu anlamıyorum. Diyorsunuz ki '' Bu şeref Bursa'ya ait olmasın'' . E 30 Nisan'da da Kayseri ile oynayacağız. Onlar çok mu büyük takım? Madem Bursa'yı diğer anadolu kulüpleriyle bir tutuyorsunuz, niye onlarla değil de Kayseri ile ilk maçı yapalım? Saçmasapan işler.

Stat oynamaya hazır olduktan sonraki ilk maç neyse girelim içeri artık yeter.

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

fatih doğan'ın twitterda "Beşiktaş'ta bu akşama doğru iyi bir haber açıklanır" dediği stad açılış tarihimi acep.

İçimden bir his bu iyi haberin Rhodolfo'nun sakatlığı ya da yeni transferlerin Trabzon maçında oynamasıyla ilgili olduğunu söylüyor. Ya da içimden bir temenni diyeyim.

Çevrimdışı kartalcan

4Nisan Kasımpaşa(deplasman) / 9Nisan Bursa maçlarımız var araya kupa maçı girmez ise 5Nisan da AEK gelir başkanımızın doğum gününde özel maçla bizde tekrardan doğarız.Bunu biz hesap edebiliyorsak yönetimimizde gerçekleştirebilir. 19.03 olmazsa senaryomuz bu olur umarım.

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

fatih doğan'ın twitterda "Beşiktaş'ta bu akşama doğru iyi bir haber açıklanır" dediği stad açılış tarihimi acep.

İçimden bir his bu iyi haberin Rhodolfo'nun sakatlığı ya da yeni transferlerin Trabzon maçında oynamasıyla ilgili olduğunu söylüyor. Ya da içimden bir temenni diyeyim.

Çevrimdışı sallapati

BJKAS  1 ocak 2016  : 2.15 tl
          18.şubat 2016: 4.72 tl    :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı can1903

Önce hazırlık maçı ile açılmalı ondan sonra lig maçı ile devam ederiz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı denilanz

Orijinal hali en güzeli hocam. Diğer üçünde de B ve E birbirlerine çok uzak kalmışlar. Ayrıca JK tek bloğa sıkışmak zorunda olduğu için BE de birbirlerine bütünsellik bakımından yakın olmak zorunda.
Katılmıyorum. Hazırladığım modelde B ve E birbirlerine uzak değiller, aksine diğer harflerle hemen hemen eşit mesafedeler. Orijinal haliyle BE Ş İ K T A Ş JK şeklinde duruyor yazı. B ve E harflerinin arasının açılması lazımdı. Merdiven boşlukları tam 3 koltukluk yer kaplıyor.

Mevcut halinde B ve E harfleri arasında 4 piksel varken E ve Ş harfleri arasında 9 piksel var.

Hazırladığım modelde ise B ve E harfleri arası 7 pikselken E ve Ş harfleri arası 8 piksel.

Bu boyutlarda bir yazıda 1 piksel algılanmaz zaten. Mevcut halinde bu aralıkların biri 4, biri 9; çok fazla.

Çevrimdışı Serdkar

masallah

Çevrimiçi Savaş

Oo drenaj başlamış. :)

Merak ettiğim komple yeşil göreceğiz değil mi? Saha dışındaki alanlar tartan pist olmaz umarım.

Komple çim olsa güzel olur.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

dahada artacak feneride yenelim bak ne oluyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kartalcan

Bereket versin kombilerin parasını çıkardım :D 2.65 giriş dün4.38 çıkış bu fırsat kaçmazdı ne varsa Beşiktaşımızda var. Stadımıza adım atana kadar daha da çok yolu var inşallah sonuçlarımızda iyi olacak.

Çevrimdışı trojan

Bursa ile açılmasın diyenler birileri membranı beğenmeyince "iki kişi beğenmedi diye değişmez, herkesin istediği olmaz" diyenler.

Bunlara gerek yok, gereksiz polemikler. Arena'mız ne zaman açılmaya uygun olursa açılır. Bu konu da uzamaya başladı. Yönetimin böyle bir şeyi kaile alacağını düşünmek komik. Kendi hassasiyetlerinizi rica ediyorum karıştırmayın zira hem kendi kendimize ayrışıp hem ofkeleniyoruz.

Çevrimdışı Gürcan

Sis ile röportaj harika olmus tebrik ederim. Stadimiz en uygun zaman ne zamansa o zaman acilmasi taraftariyim herseyin tam olarak bitmesini ve oyle acilmasini isterim

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

masallah

stat açılıyor.. ilk 2 garantilendi.. Şampiyonlar ligi gelirleri var.. Vodafone dan ilk taksidi alacağız.

Demirören de hibesini yapsa artık.. 40 mı 50 mi ne yapıyorsa yapsın bu hesap da kapansın.. önümüz açık