Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5822262 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı onurturan

az önce 427 den 3 arkadaş kombine aldık.  merak ettiğim  olimpiyattaki maçlara bu kombine ile ücretsiz girebiliyormuyuz hala. cevap veren herkese teşekkürler
biz de esimle tam karsinizdayiz 410 da siyahiniza beyaz demek icin hazir bekliyor olacagiz abi hayirli olsun..

Çevrimdışı doctore

günaydın Arena. bugün koltuk montajı yok mu?
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı ahmetx

Buradaki sarı vinç skorbord mu takıyor yoksa  :busted_cop:
evet 37 ekran skorbord takıyor  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erhan

Buradaki sarı vinç skorbord mu takıyor yoksa  :busted_cop:

Oraya skorbord takılırsa uçlar göçer büyük ihtimalle

Skorbord kalın çelik halatlı halkaya asılabilir.Onda da görüşü kapıyacak.O yüzden ben hala projedeki gibi iç köşelere konulacak diye düşünüyorum.

Çevrimdışı attila_metu

bız buyuk membranlara odaklandık 40 günde Bıtsın dıe ama daha once takılacak şeffaf Kısımdan ses yok uretıldımı nezamn gelıcek başlanacak vs 40 günün üstüne kaç Gün daha eklenecek meçhul

Tamamen sallıyorum, herhangi bir bilgiye dayalı değil:
içimden bi his o kısım yazın takılacak, bu sene açılışta boş kalacak diyor.

Çevrimdışı pusat altınok

arkadaşlar face de emülzer diye bir firmanın sayfası var dünden foto paylaşmışlar yalıtım la alakalı bakmanızı tavsiye ederim link atabilme becerim yok kusura bakmayın

Çevrimdışı cadavra

Skorboard takildiktan sonra icerde vinclik bi durum kalmicak  ışıklandırma kedi yollarindan takilicak.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Çözer

arkadaşlar face de emülzer diye bir firmanın sayfası var dünden foto paylaşmışlar yalıtım la alakalı bakmanızı tavsiye ederim link atabilme becerim yok kusura bakmayın
:ok:

"BJK Vodafone Arena inşaatında sona yaklaşılıyor..
Emülzer olarak, uygulamacı bayimiz Isobau ile birlikte tribün arkası teras yalıtımında Elastokote 1K Bitüm Kauçuk Esaslı Tek Bileşenli Likit Membran ürünümüz ile hizmet vermekten onur duyuyoruz.."
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı cadavra

Staddaki en agir giden iş hic suphesiz kufeliklerdir hee.

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı martin40

Staddaki en agir giden iş hic suphesiz kufeliklerdir hee.

Küfeki bitti bitiyor, membranizasyon, çim, koltuk bitene kadar küfeki çoktan biter, o sorun degil

Çevrimdışı berkotistis

Az önce 444 1903 ten  çok iyi niyetli biri sizi açılışta görmek istiyoruz geliyorsunuz değil mi diye aradı
bende 19 martta oradayız bilet bulabilirsek dedim.  Adam 19 mart artık verilen tarih olmaktan çıktı ne yazık ki
stat deniz seviyesinde olduğu için yerden su çıkıyor ve zeminde büyük sorunlar çıktı onu halletmeye çalışıyoruz 19 mart değil ama en yakın zamanda açacağız dedi. 
Vallahi yetkili biri değil tabii ama sizlerle paylaşmak istedim.

Çevrimdışı Eagle_kd

Çatıya da vodafone yazısı yazılacak gibi geliyor. Koltuklarda olduğu gibi önce vodafone arena yazan tribün de koltuk takma işlemi tamamlanmıştı, membranın da önce kapalıya doğru gitmesinin sebebi önce vodafone yazısını ortaya çıkarabilmektir gibi geliyor.

Umarım yazılmaz ama yazılırsa da söylenecek pek bi söz yok.
ruhunu serbest bırak.. dağların ve denizin üzerinde özgür bir yol seç kendine, yalnız, tek, cesaret dolu, kartal gibi ol..

Çevrimdışı Erhan

Az önce 444 1903 ten  çok iyi niyetli biri sizi açılışta görmek istiyoruz geliyorsunuz değil mi diye aradı
bende 19 martta oradayız bilet bulabilirsek dedim.  Adam 19 mart artık verilen tarih olmaktan çıktı ne yazık ki
stat deniz seviyesinde olduğu için yerden su çıkıyor ve zeminde büyük sorunlar çıktı onu halletmeye çalışıyoruz.
19 mart değil ama en yakın zamanda açacağız dedi. 

Bi suyumuz eksikti :ebebe:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

stat deniz seviyesinde olduğu için yerden su çıkıyor ve zeminde büyük sorunlar çıktı onu halletmeye çalışıyoruz 19 mart değil ama en yakın zamanda açacağız dedi. 

bahane bulayım derken büyük saçmalamış  :s20:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan80

Sarı Emrah kapalıda seti belirledik demiş nereyi belirledi acaba bilgisi olan var mıdır ?
KUPALAR GELECEK YİNE
KARTAL UÇACAK GÖKLERE
MERMİLER ATILACAK GÖKYÜZÜNE
ŞAMPİYON OLDUĞUN GECE

Çevrimdışı ahmetx

Sarı Emrah kapalıda seti belirledik demiş nereyi belirledi acaba bilgisi olan var mıdır ?
çatal merdivenin altıdır.Orda kamera için ayrılmış bölüm var onun hemen arkası olabilir.

Çevrimdışı Deadam

İnşaat esnasında zemin kazılması sırasında çıkmayan su zemin yapılırken mi çıkmış Bana çok mantıklı gelmedi.

Temel kazısını zemin alçaltılmasını eski açıktan yapılan yayını, hepsini izledim belirilen şekilde bir su çıkışı inşaatı etkileyecek bi su göllenmesi olmadı. Kaldı ki yağmur kar yağdığında bile zeminde toplanan su 1-2 günde dağıldı.

19.03 olmamasının nedeni işlerin yetişmeyecek olmasıdır. Bu da gayet doğaldır.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı SDemirsoy

seni arayan (temsili)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Foto Maç SON DAKİKA: Vodafone arena zemininde deniz suyu çıkmasından dolayı açılış ertelendi . :lol:

Çevrimdışı kadir137

Sahaya iyi bakın :OOO
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı cadavra

Bu neciki yonetmen felan mi ?

[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2016, 11:57:47 cadavra ]