Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5823793 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Serdkar

dun hazirladilar 2 adet guvenlik agi belki 2 adette mebran sererler

2 ekip gelecek diyorlardi ama simdilik görulen birsey yok...
Skorbordlarda nasil takilcak merak ediyorum...
Cim konusunu bir ayda yetisirlerde ama diger konular ne olacak bakalim...
Bu ara Baskan Subat ortasinda basin toplantisi yapip ne zaman bitecek icin tarih verilcek demisdi...
ordanda ses yok

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı denilanz

öncelikle zaten en baştan beri olan şeylere sanki yeni bir şeymiş gibi tepki göstermek tuhaf geliyor ve altta verdiğim örneklerde göreceğiniz üzere anormal bir durum yok.. adam para veriyor tabi ki logosu olacak..

dua edelim sponsor turkcell değil veya ülker.. şu çirkinliğe bakar mısın :evillol:
Tekrar alıntılayayım bunu.

Nasıl ki Alians Arena'da sponsor kendi logosunu koyup Bayern'in amblemini koymayınca Bayern ününden bir şey kaybetmedi, biz de kaybetmeyiz. Öyle sponsorla sidik yarıştırır gibi her Vodafone logosunun yanına amblem koyarsan adamlar bir daha sponsor olmayabilir.

Vodafone Arena logosu tahminim sadece bir-belki iki yere konur, o da giriş kapılarına falan. Diğer statlara bakın işte, farklı bir şey yok. Ayrıca stat sponsorun mu bizim mi demek de çok anlamsız. Farkettiniz mi bilmiyorum ama stat logosunda bir kartal var. Başka stat logolarıyla karşılaştırın bakalım, böyle bir şeyle karşılaşıyor musunuz. Demem o ki bu bile bir jesttir. Ben stat logosunu beğenmeyenlerdenim, onu da belirteyim. Bence kesinlikle yenisi tasarlanmalı.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2016, 10:08:55
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Her ne kadar Ankarada Yaşayan biri olarak yine yeni yeniden günüm aymadı ise de
Tüm Beşiktaş ailesinin günüaydın olsun
herkesin çocuğu çoluğu var.
anaların babaların ahını yerde koymaz Allah.
planlayan uygulayan destekleyen kimlerse kendi evlatları da aynılarını bir gün yaşarlar.
bu konu dışını stada bağlamak isterdim ama yapamadım :akuma:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı cadavra

2 ekip gelecek diyorlardi ama simdilik görulen birsey yok...
Skorbordlarda nasil takilcak merak ediyorum...
Cim konusunu bir ayda yetisirlerde ama diger konular ne olacak bakalim...
Bu ara Baskan Subat ortasinda basin toplantisi yapip ne zaman bitecek icin tarih verilcek demisdi...
ordanda ses yok
Bence baskanin tarih verememesinin sebebi mebranin hava sartlarina gore takilip takilamadigindan net bi tarihten kacio veya 2. Ekibin gelecegini söyleyen arkadaslar gibi onu beklio hava sartlarinin sekillendigi iş kalmadiginda net tarih verir keza vermesede bu forumda olan arkadaslarimiz az cok kestirebilir ne zaman sonlanacagini.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ne kadar huzursuz olsak da herkese günaydın aydınlatma ekipmanları ne kadar sürede takılır süre alan bir şey mi ?

Çevrimdışı Eagle_kd

Önceki gece içinde skorbord mu var acaba diye konuşulan tırlar vardı, beklenen gibi olmadı heralde değil mi gelen giden bişey yok?
ruhunu serbest bırak.. dağların ve denizin üzerinde özgür bir yol seç kendine, yalnız, tek, cesaret dolu, kartal gibi ol..

Çevrimdışı Exory_1903

Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimdışı Efe

Önceki gece içinde skorbord mu var acaba diye konuşulan tırlar vardı, beklenen gibi olmadı heralde değil mi gelen giden bişey yok?
belki gelmistir indirilmistir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yldrmaydn

stadın alt katları o kadar büyük ve geniş ki o katlarda belki skorbordlar reklam panoları vs. duruyor da haberimiz bile olmuyor.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Aydemir54

Günaydın kardeşlerim. Foruma dün üye oldum ama profilimde yaş ve resim ekleyemiyorum.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Günaydın kardeşlerim. Foruma dün üye oldum ama profilimde yaş ve resim ekleyemiyorum.

Üstte Profil altında Forum Profili'ne tıklayıp değiştirebilirsiniz.  :hosgeldin iz

Çevrimdışı serti67

bız buyuk membranlara odaklandık 40 günde Bıtsın dıe ama daha once takılacak şeffaf Kısımdan ses yok uretıldımı nezamn gelıcek başlanacak vs 40 günün üstüne kaç Gün daha eklenecek meçhul
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Hicks

Herseke gunaydin

Dun aksam mactaydim aklima bir soru takildi.

Malumunuz yeni stadlara uefa yanlis bilmiyordam c30 veya c90 kurali getiriyor. Yani her izleyici oturdugu koltuktan sahanin her noktasini net gorebiliyor olmali.

Dun ben vip alt trubun f ve g bolumundeydim. Tribunun sahaya acilan kapısının tarafindaki en az 15 sira koltuk imkan ihtimal yok 2. Yari kalemizin bulundugu yari sahayi goremiyor.

Bu gorus acisi kuralını uygulamak zorunluysa eger bunun bir yaptırımı var mi ?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu konu önemli, arada kaynamasın, bu konuda bilgisi olan var mı?
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bu konu önemli, arada kaynamasın, bu konuda bilgisi olan var mı?

stadımızda c90 uygulanıyor
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Aydemir54

Mobilden girdiğim için olmuyormuş. Saolasın :)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Güncel
saha drenajı icin çizgi cizmeye baslamislar kucuk borular icin kazi calismasi baslayabilit
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BZC

KLEBERSON

Çevrimdışı keremd

az önce 427 den 3 arkadaş kombine aldık.  merak ettiğim  olimpiyattaki maçlara bu kombine ile ücretsiz girebiliyormuyuz hala. cevap veren herkese teşekkürler

Çevrimdışı onurturan

c90 uygulanırsa eğer harika olur.
Oncelikle  :hosgeldin
C90 ilk testere kirisi yapilirken uygulanmis oldu zaten kardesim skinti yok :tabe:

Çevrimdışı Efe

az önce 427 den 3 arkadaş kombine aldık.  merak ettiğim  olimpiyattaki maçlara bu kombine ile ücretsiz girebiliyormuyuz hala. cevap veren herkese teşekkürler
evt girebiliyorsunuz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GIUNTI

Buradaki sarı vinç skorbord mu takıyor yoksa  :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2016, 11:28:03 GIUNTI ]

Çevrimdışı bad75

evet girebiliyorsun.

Çevrimdışı martin40

Buradaki sarı vinç skorbord mu takıyor yoksa  :busted_cop:

Skorbord orda olsa milletin boynu bükülür  :D