Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5823783 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı bad75

Akşamki maçtan konu açılmışken; Bit artık iki gözüm. Tabelana da, yazılarına da hatta köşe koltuklarına bile razıyım. Ulan arkadaş yaban ellerde kıçımız dondu. Isıtıcıları bile açtıramadık. Çocukları da götürdüm havanın güzelliğine aldanıp. İçine ettiğimin gurbeti....

Çevrimdışı yigitcan1903

Vodafone Arena gayet güzel durmuş dış cephede ama takıldığım bir nokta var biz neden özel bir logo tasarladık bu stadın görünür bir yerinde kullanılmayacaksa? Sadece internette ve reklamlarda gösterilmek için tasarlanan bir logo bana anlamsız geldi, benim beklentim Vodafone'un amblemi yerine stat için tasarlanan amblemin yer almasaydı, bu şekilde hem firmanın hem de Beşiktaş'ın ortaklığı daha iyi dile getirilirdi.
Lansmandaki gibi olacaksa tabela konusu-ki şimdilik öyle gidiyor-eski açık tarafında stat logosu ve Beşiktaş logoları olacak
Diğer cephelerde de olsa iyi olur,eklenemez diye bi kaide yok zaten
Köşelerde vodafone arena yazarken tam ortaya Beşiktaş arması konulabilir ilerleyen dönemde

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Lansmandaki gibi olacaksa tabela konusu-ki şimdilik öyle gidiyor-eski açık tarafında stat logosu ve Beşiktaş logoları olacak
Köşelerde vodafone arena yazarken tam ortaya Beşiktaş arması konulabilir ilerleyen dönemde
Ben çok da her tarafa bir amblem logo koyulması taraftarı değilim, stadın mimari yapısı harika bu tür eklemelerle irrite edici bir yapıya dönüşebilir az ama öz bir kaç tabela konması yeterli olacaktır, aksi taktirde daha önce bir kaç arkadaşın dile getirdiği yamalı bohçaya döner stat.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı insolente_jk

[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2016, 08:59:51 insolente_jk ]
Bjk Genel Kurul Üyesi - Since 2005

Çevrimdışı Kalyoncu

Günaydın Beşiktaş arena vodafone arena tabelasını çok beğendim vodafoneun sponsorluğundanda çok memnunum ama bu stad logosu yerine kendi logoları olmamış bence onun değişmesi lazım ama kimse buna tepki göstermez değişmezde bir diğer konuda kartal heykeli olacakmı o konuda bir gelişme varmı

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Abi hala arenanın yanına bizim amblemimizi koyma taraftarıyım. Tamam sökmesinler kendi amblemlerini sonuçta sponsordur o kadar para vermiştir ama stadın ismi sadece vodafone değil Vodafone Arena. Kendi amblemimizi koymak kimseye bişey kaybettirmez. Ki kanımca hoşta gözükür. Bunu da direttirip yaptıramaz mıyız
katılıyorum kardeşim gerçekten çok hoş ve güzel olurdu bi de gece ışıl ışıl düşün süper
Bu forumdaki linç kültürü çok acımasız maalesef, her eleştiri de bulunan Beşiktaş'ın kötülüğünü istiyormuş gibi düşünülüyor. Neyse onu geçersek ben kesinlikle çok beğendim bu konuda bir eleştirim yok ama neden logo bir şekilde statta kullanılmıyor? Daha şık bir görüntü oluşurdu bence hem de stadın Beşiktaş'a ait olduğu hissini dahada güçlendirirdi.
+1
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydın..
sanırım bu vodafone'nun sponsor olduğu bir basket sahası tabelası

Çevrimdışı Efe

günaydın..

neredeyse aynisi  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

günaydın..
Basket sahası değil bildiğim kadarıyla tenis kortu ve 1 senelik Avustralya Açık Tenis Şampiyonası için sponsor olunmuş tesise.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

neredeyse aynisi  :)
biraz daha farklı bu abi ama eski.. tr de bu kesimli harfleri kullanmıyorlar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Basket sahası değil bildiğim kadarıyla tenis kortu ve 1 senelik Avustralya Açık Tenis Şampiyonası için sponsor olunmuş tesise.
Şu an farklı bir sponsor var mesela o binada.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

doğrudur abi tam bilmediğim için baskete benzettim :)

Çevrimdışı ahmet türken

@yigitcan1903 hoşgeldin

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2016, 09:27:11
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Bazı arkadaşlar iyi niyetlerinin kurbanı olup sanırım biraz ileri gitmişler mabedimize dükkan gibi görünüyor gibi laflar sarf etmişler iyi niyetlerini ve heyecanlarını anlamak ile birlikte bir yandan da doğru olanları söylemek gerektiğini düşünüyorum günümüzdeki "endüstriyel futbol" dedikleri olay tamda oradaki vodafone'un logosu kardeşim o logoyu oraya koymak için para ödüyor adam sana başkanımızın kara kaşına kara gözüne değil. Logoyu beğenmeyebilirsin ama marketmi burası yok vodafone bayii gibi olmuş gibi laflar edemezsin çünkü şunu bil Beşiktaş bu stadı yapmak zorundaydı ha Vodafone sponsor olmasaydı da örneğin sen olsaydın oraya vesikalık resmin asılsaydı gene sesimi çıkarmazdım sebebi bizim için önemli olan ordaki armanın ne olduğu değil biran önce mabedimize kavuşmamız. :ok:
@lavittoriasaranostra fener stadındaki ülker yazılı tabelayı görünce bakkal sanmış bizim stada birşey demiyor...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Erhan

Bugün maça gitmeden önce Kocaeli Üni BJK olarak stadımıza uğrayalım dedik ve bi kaç fotoğraf çektik.Biraz hızlı oldu içeride 2 dk civarı kaldık anca bu resimler çıktı yinede paylaşıyım dedim.
saat 16-17.00 arası

Güzel fotolar teşekkürler :claps:

SIS yardırıoo :super:

Günaydın bu arada
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2016, 09:34:58 Erhan ]

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı aral bilgin

:claps: :claps: :claps:
Bazı arkadaşlar iyi niyetlerinin kurbanı olup sanırım biraz ileri gitmişler mabedimize dükkan gibi görünüyor gibi laflar sarf etmişler iyi niyetlerini ve heyecanlarını anlamak ile birlikte bir yandan da doğru olanları söylemek gerektiğini düşünüyorum günümüzdeki "endüstriyel futbol" dedikleri olay tamda oradaki vodafone'un logosu kardeşim o logoyu oraya koymak için para ödüyor adam sana başkanımızın kara kaşına kara gözüne değil. Logoyu beğenmeyebilirsin ama marketmi burası yok vodafone bayii gibi olmuş gibi laflar edemezsin çünkü şunu bil Beşiktaş bu stadı yapmak zorundaydı ha Vodafone sponsor olmasaydı da örneğin sen olsaydın oraya vesikalık resmin asılsaydı gene sesimi çıkarmazdım sebebi bizim için önemli olan ordaki armanın ne olduğu değil biran önce mabedimize kavuşmamız. :ok:

Çevrimdışı Serdkar

Çevrimdışı Erdem Çözer

arkadaşlar stadın logosu eski açık duvarda büyük bir şekilde yer alacak ama şunu da unutmayın bu adamlar stadın 10+5 yıllık isim hakkına sahip ve elbette logolarının görünmesini isteyeceklerdir.. bu yüzden ara bir çözüm bulunmuş ve eski açıkta büyükçe stadın logosu, köşelerde de vodafone'un logosu kullanılmış ki stada hiç logo yapılmayıp eski açıkta da vodafone logosu kullanılabilirdi.. bir çok statta bu durum var
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2016, 09:56:39 Erdem Çözer ]
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Vodafone Arena gayet güzel durmuş dış cephede ama takıldığım bir nokta var biz neden özel bir logo tasarladık bu stadın görünür bir yerinde kullanılmayacaksa? Sadece internette ve reklamlarda gösterilmek için tasarlanan bir logo bana anlamsız geldi, benim beklentim Vodafone'un amblemi yerine stat için tasarlanan amblemin yer almasaydı, bu şekilde hem firmanın hem de Beşiktaş'ın ortaklığı daha iyi dile getirilirdi.
Cengo çok yüklendi. Sanırım değiştirmek için yaptılar şaka bir yana bu konuda Cengo nun haber sitesinde ve burada dikkatli okunması gereken yazıları var. Kim bilir belki gerçekten yazılar etkili oldu.

Çevrimdışı Deadam

Her ne kadar Ankarada Yaşayan biri olarak yine yeni yeniden günüm aymadı ise de
Tüm Beşiktaş ailesinin günüaydın olsun
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Efe

Günaydin...Membran 8/9 takilir bugün
dun hazirladilar 2 adet guvenlik agi belki 2 adette mebran sererler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Herkese Gunaydin...Eline saglik @ozeratalay  kardesim,sondan bir onceki fotografi benim kombinenin oldugu yerden cekmissin,sayende gorus acimi bir kez daha begendim  :claps:
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Cengo çok yüklendi. Sanırım değiştirmek için yaptılar şaka bir yana bu konuda Cengo nun haber sitesinde ve burada dikkatli okunması gereken yazıları var. Kim bilir belki gerçekten yazılar etkili oldu.
@Yunus Abi bu arada fotodaki muhteşem şey senin mi? Kıskandım  :D
Korku akıl katilidir.