Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5824560 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı denilanz

öncelikle zaten en baştan beri olan şeylere sanki yeni bir şeymiş gibi tepki göstermek tuhaf geliyor ve altta verdiğim örneklerde göreceğiniz üzere anormal bir durum yok.. adam para veriyor tabi ki logosu olacak..

dua edelim sponsor turkcell değil veya ülker.. şu çirkinliğe bakar mısın :evillol:
İşte budur. Logo olayına nokta konmuştur bence.

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

abi çok haklısın da mir gerçekten çok salladı hani vukuatları say say bitmiyor ki..hem bence sorun font dan çok B E arası,İ ve A harfi

Vallahi bence eğerki baskı yapacaksak fontu.man. United fontu üzerinde baskı yapalım değişssinler.gatet güzel bence köşeli font

Çevrimdışı Efe

Vodafone reklam yapıyor her yere düsüncesini anlayamıyorum
1)Adamlar forma ve stad sponsorumuz tabiki reklamını yapacaklar
2.side adamlar sadece Vodafone yazıp bırakmıyorlar stadın ismini yazıyorlar.Itiraz eden kisiler ne istiyor ? Sadeece Arena yazılıp bırakılsınmı istiyorlar?
Ama bi arkadas (yada abi yaşını bilmiyorum) amblemimiz de hemen sagına yapılsa demiş ona bende katılıyorum daha estetik ve güzel olurdu.
Insallah 4 köseyede yazarlar her yerden okunur görülür.
amblem yeni eski acik kapalii ve numarali orta bölumlere konmali hafif buyuk olarak  4 koseye vodafone arena aynen yazildigi gibi orta 4 bolumede armamiz biraz buyuk olarak gayet iyi olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Vodafone arena Tabelasınada eleştri gelmiş çok komik insanlarız cidden. Nasıl beceriyorsunuz herşeye bi kulp bulmayı.

Kesinlikle Dünyanın en iyi tabelası .

Çevrimdışı Kartal66

1. tasarımla ilgili konu mesela emirates'de de çok var..
2. evet

Aydınlattığın için sağol arkadaşım.

Çevrimdışı raichu

Vallahi bence eğerki baskı yapacaksak fontu.man. United fontu üzerinde baskı yapalım değişssinler.gatet güzel bence köşeli font
bana kalsa önce pikseli değiştirsinler  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

İyi akşamlar arkadaşlar, iki tane sorum olacak. Öncelikle vodafone arena yazısı çok güzel olmuş bunu belirtmek isterim.

1. Stadın 4 yanına vodafone arena yazısı gelecek. Bu çok değilmi? Mesela Allianz arena da tek bir yerde var bu yazı yanılmıyorsam. Bence 4 çok fazla 1 ya da 2 ideal olan.

2. Görsellerde ki gibi kolonlarda ışıklandırma olacak?

Teşekkürler.

Allianz Arena'nın sadece bir tarafından yol (otoban) geçiyor. Bizim Arenamızın etrafı sadece yol

Sent from my iPhone using Tapata tapata duu

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı sallapati

Sis pitches sahaya indi mi inecek mi derken , sis basaksehirde sahaya indi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı harund1k3

Arkadaşlar şöyle topluca dua edelim. Ateist arkadaşlar siz de edin şu acil durum için. Şu Maç oynansın artık. Ciddiyim şaka yapmıyorum.

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı Altuğ

Gün içinden kareler.

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı recepss

valla bu resme bakınca koltuk dizaynını kim yaptıysa ona yüklenmek gerekiyor bence koltuklar bire bir aynı şekilde takılıyo spor toto tribünün de ki boşluklar da resimde görülüyor

Çevrimdışı denilanz

valla bu resme bakınca koltuk dizaynını kim yaptıysa ona yüklenmek gerekiyor bence koltuklar bire bir aynı şekilde takılıyo spor toto tribünün de ki boşluklar da resimde görülüyor
Deniz Bank yazısının n harfi değişti.

Çevrimdışı recepss

Beşiktaş yazısı birebir gibi gözüküyor A ve İ üzerinde siyah koltuk :)

Çevrimdışı Efe

ankraj takılmayan yerleri diyosan öyle bişey görünmüyor altta o görünenler normal merdiven
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

tabela adam gibi olmuş.. yapanlarin eline saglik ..   :claps:

Çevrimdışı 1903_mehmet

arkadaşlar bu kırmızıyla işaretledigim yerler neden uyumlu degil yeni acık tarafı düm düzken eski acık tarafında egik  neden kapalı ve numaralı türübünlerde eski acıga dogru açılma var bunu anlamadım
Kalbim Beşiktaş'a zikreder..

Çevrimdışı denilanz

arkadaşlar bu kırmızıyla işaretledigim yerler neden uyumlu degil yeni acık tarafı düm düzken eski acık tarafında egik  neden kapalı ve numaralı türübünlerde eski acıga dogru açılma var bunu anlamadım
Kale arkalarından bakarsak uyumlu.

Çevrimdışı ZEKI

gün icinden fotograflar sarj bittigi icin simdi yukleyebiliyorum

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimdışı ZEKI

ellerine sağlık @ZEKI abim
sagol su akilli telefonlara sarj powerbank dayanmiyor Stad guzel oluyor bir de membranda ikinci ekibi devreye alsalar super olacak.