Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5825917 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı halvetifarazi

BEŞİKTAŞ JK yazı fontu mutlaka değiştirilmeli.

Çok basit kalıyor. Yakıştıran var mı?

Bir tane arkadaş vardı bayılıyordu. Çok hoşuna gitmiş. Çok sevmiş o yazı fontunu.

Çevrimdışı Turco

Arkadaşlar logo konusunu abartmayın isterseniz. Adamlar bu stadın 10 yıl sponsoru. Tabii ki logoları olacak bazı yerlerde. Stattaki her koltukta Beşiktaş amblemi var. Bir yere de Vodafone Arena logosu koyarlar, olur biter.

Stat vodafone bayiisi gibi gözüküyor, bence bu kadarı fazla. Birde vodafone store tarzı birşeyde olacak statta.

Biz bu stadı kendimiz yaptık vodafone sponsor oldu eyvallah ama her yerde vodafone var. Sanki stadı yap-işlet-devret modeliyle vodafone yapmış gibi duruyor.

Çevrimdışı Factatum

Koltuk üzerine folyo baskıyla yazılardaki piksel görüntüyü yumuşatabilirlerdi.

Bu haliyle yazılar commodore 64'tan fırlamış gibi duruyor.

Çevrimdışı yldrmaydn

neredeyse 3 yıl önce hazırlanan görsellerde vodafone arena yazısı yanında logo da var. neden şimdi rahatsız etti insanları anlamadım. kişisel tahminim numaralı tarafındaki geniş küfeki duvara büyük boyutlarda bir arma ve süleyman seba yazısı asılacaktır.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Utanmışlar sanırım yaptıkları işten...

ne kadar saçma bir yorum yaa. olur olmadık yorum yapmaya bayılıyosunuz yaa... bırakında işlerini yapsın adamlar

Çevrimdışı SuperBJK

@Emre.Guler Abi şu arena nın yanına vodafone ambleminin boyutunda bizim amblemi koyabilir misin ? Öyle çok daha şık olucağını düşünüyorum hem siyah beyaz hem bayrağın kırmızısı tamamlar bence.

Çevrimdışı kadir137

Kırmızı ışıkta bi sıkıntı olduğunu bi tek ben mi düşünüyorum

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı SuperBJK

ne kadar saçma bir yorum yaa. olur olmadık yorum yapmaya bayılıyosunuz yaa... bırakında işlerini yapsın adamlar

Saçma olan bi yorum yok ortada. " Utanmışlar " kelimesinden bahsediyosan utanıp kapadıkları için söylemiyorum. Çoğunluğun ortak bir ağzı var tribün yazıları hakkında. Zaten bırakıyoruz işlerini yapsınlar diye kimseyi tuttuğumuz yok. Ama yapıyolarsa da iyi yapsınlar.

Çevrimdışı cursedofdragon

@Emre.Guler Abi şu arena nın yanına vodafone ambleminin boyutunda bizim amblemi koyabilir misin ? Öyle çok daha şık olucağını düşünüyorum hem siyah beyaz hem bayrağın kırmızısı tamamlar bence.

böyle gözükecekti :)

böyle bir kırmızı bekliyor insan değil mi :)

Çevrimdışı SuperBJK

böyle gözükecekti :)

Yok abi sende Vodafone'u öldürdün  :lol: O dursun yine ama arenanın sağ yanına koyulsa diye düşündüm ben  :lol:

Yok abi sende Vodafone'u öldürdün  :lol: O dursun yine ama arenanın sağ yanına koyulsa diye düşündüm ben  :lol:

hoş bir görüntü olmaz öyle :)

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Stat ışıklarının yandığını da görürüz inşAllah en kısa zamanda...  Renk körlüğü yoksa bende turuncumsu gibi gördüm vodafone yazısını :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ozan062

bi foto geziyor vodafone sap sarı bence garip buraya koymadım umarım o gercek değildir
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı burakkk1903

yüksek ihtimal  :lol:

hakikaten cok enteresan. genelde fotograf uzerinden gördüğüm için gözüm ufağa alışıyor heralde. her canlı gordüğümde şaşırıyorum ulan ne kadar büyük diye. az da görmüyorum hani haftada 1 2 illa geçiyorum önünden
Duygularıma tercüman oldun harbiden çok büyük geldi gözüme canlısı  :tabe:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı SuperBJK

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Saçma olan bi yorum yok ortada. " Utanmışlar " kelimesinden bahsediyosan utanıp kapadıkları için söylemiyorum

Kelimesi ne demek arkadaşım??...

Beyaz'ına gündüz, Siyah'ına gece şahit! ‪#‎HasretBitiyor‬

Çevrimdışı harund1k3

kardes valla susayim ben soylemeyim diyorum biri cikiyor soyluyor. valla bana da oyle geldi. yemin ederim kendimi artik tv programlarindaki sacma sapan yemek programlarindaki hicbiseyi begenmeyen insanlar gibi hissediyorum  :evillol: :evillol:

Aksam olunca tam kirmizi olur ama boyle turuncu kalmaz :)))

Çevrimdışı Doğukan E.

Beyaz'ına gündüz, Siyah'ına gece şahit! ‪#‎HasretBitiyor‬

Kırmızıya turuncu gibi diyenler olucaktır. O muhtemelen havanın tam kararmadığından hava tam kararınca eminim tam kırmızı olucaktır... @Emre.Guler abi bu işle uğraşıyordu oda aydınlatabilir bizi.

Çevrimdışı SuperBJK

Kelimesi ne demek arkadaşım??...

O kelimeyi tepkimin espirisi olarak yazmıştım Zübeyir abicim. Ters geldiyse benim hatam kusuruma bakma. Sonunda gülmem gerekiyodu sanırım. Bilemedim.

Çevrimdışı ebabil

siyah fontlar nasıl beyaz yanıyor akşamları  :lol:
foto kalitesinden mi bilmiyorum ama vodafone ışıklandırması çok kötü göründü gözüme. turuncu gibi