Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5826562 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ErmanS

:kop:

Ben de stada gitsem pikselin peşini bırakırım o zaman  :D

yüksek ihtimal  :lol:

hakikaten cok enteresan. genelde fotograf uzerinden gördüğüm için gözüm ufağa alışıyor heralde. her canlı gordüğümde şaşırıyorum ulan ne kadar büyük diye. az da görmüyorum hani haftada 1 2 illa geçiyorum önünden

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

karşılaştırma
üskat vodafonun v sinin altındaki piksellerde hata bariz belli oluyor..siyah alt alta piksel sıralanmış.. İlk maça giderken anahtar falan sokalımda şu koltukları düzeltelim en iyisi.. Mirin yapacağı yok :)

Çevrimiçi Umutcan Kaya

bugün kaç membran takılır 10 olur mu acaba  :evillol:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı kryhrglu

Denizbank yazısında e ve z harfleri yarım kalmış onlar düzeltilecekmi acaba? Bilen biri cevaplayabilirmi

Çevrimdışı Turco

Keşke mebranlar küfekilerle aynı renkte olsaydı veya en azından ona yakın bir renk olsaydı daha iyi olurdu.

Çevrimdışı Efe

Denizbank yazısında e ve z harfleri yarım kalmış onlar düzeltilecekmi acaba? Bilen biri cevaplayabilirmi
tabiku koltuk ankarajlari daha takilmadi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Tabela olarak Vodafone in logosunu mu koymuşlar ben mi yanlış gördüm. Vodafone bayisi mi bura? Ne saçmalık ya! Yok mu bu statın logosu Beşiktaş'ın arması  :s20:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı kutalmis.pinar

bugün kaç membran takılır 10 olur mu acaba  :evillol:
  :) :) yarın membranizasyon montajı tamamlanır  :D :D
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı firewater

Benim mebrandan yana değilde zeminden yana korkum var. Çok işi var zeminin.

Çevrimdışı altan0348

benim anlamadığım bu stad vodafone'un mu beşiktaş'ın mı? beşiktaş amblemlerinin olduğu tabelalar ne zaman takılacak insaf bee!! beşiktaş amblemi vodafone ambleminden daha büyük olmalı

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Koltugumu takmislar,membrana da tam bizim bloktan baslamislar sanki  :ishock: heyt mubarek be  :ishock: 411. Blok 1. Sira 17 numarali koltuk  :halay: :halay: bu arada borsada da ucustayiz,yil basindan beri muthis bir yukselis var,bunca seyin arasinda bir de feneve bir iyilik yaparsak artik roketler buralar  :evillol:
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 17:34:41 Emre S. Sönmez ]
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

BEŞİKTAŞ yazısındaki genel hatalar;

*  yazı fontu çok sıradan ve kötü
*  B ve E harfleri birbirine çok yakın
* Ş harflerinin kıvrımı çok dik
* Ş harflerinin çengeli ayrı değil bitişik
* İ harfi orjinaline göre kısa

Isteseler bu kadar hatayı bir arada yapamazlardı valla
i harfi zannedersem İngilizce de büyük olarak yazıldığında I olarak yazıldığından küçük harfle yazılmış.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı b.damatoglu

Çevrimdışı SuperBJK

Utanmışlar sanırım yaptıkları işten...

Çevrimdışı denilanz

Arkadaşlar logo konusunu abartmayın isterseniz. Adamlar bu stadın 10 yıl sponsoru. Tabii ki logoları olacak bazı yerlerde. Stattaki her koltukta Beşiktaş amblemi var. Bir yere de Vodafone Arena logosu koyarlar, olur biter.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Umutcan Kaya

İhşallah çatının üstüne vodafone filan yazılmaz yeter artık oraya bari arma şekli yada Beşikta yazılsa orayada yazılırsa artık yuh  :evillol:
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

İhşallah çatının üstüne vodafone filan yazılmaz yeter artık oraya bari arma şekli yada Beşikta yazılsa orayada yazılırsa artık yuh  :evillol:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Özgür Çalış

Tünel ne durumda foto var mı hiç

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

İz inşaat bari bunu fabrika çıkış yap kuzum be yea , rezil ettiniz güzelim çatıyı her yere kaynak her yere kaynak  :akuma:

Çevrimdışı 8bir

abi resim istedim.  gelirse paylaşacağım.

Soyunma odasını dibe doğru kazmışlar. Mario Gomez in boyuna göre
Kaynak : Satılmış basın
BEŞİKTAŞ lı olunmaz, BEŞİKTAŞ lı doğulur................

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

BEŞİKTAŞ JK yazı fontu mutlaka değiştirilmeli.

Çok basit kalıyor. Yakıştıran var mı?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx