Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5826979 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı sallapati

Bu Vodafone arena tabelalarından kaç tane olacak toplamda? 4?

Çevrimdışı cursedofdragon

16.20 civarı tabela son  durum :D

arena yazısının son hali metalic gibi sanki müthiş olmuş gerçekten herkesin en çok beğendiği hem fikir olduğu logo oldu herhalde şimdiye kadar :)

Çevrimdışı ahmetx

onu çatıya asmak kadar basit bir iş yoktur herhalde ama eskisi mi yeni bir şey mi yapılır bilemem ki bence yapılması gerekir
o iş olmaz
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Aslında B yi 2 koltuk kaydırsalar sorun çözülür gibi @Anıl  :D
Yavaş yavaş alışıyonuz bak  :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu Vodafone arena tabelalarından kaç tane olacak toplamda? 4?

4 tane böyle olucak. her bir köşeye sonra tarihi binaya o kartallı logo olucak 2 tane beşiktaş amlemi olucak projeye göre :)

Çevrimdışı birkanmaraz

@birkanmaraz

Gonzalo Martinez sol açık kesin al. İlk sezonunda 18 gol 19 asist yaptı. Yok böyle bir topçu d d d.
@harund1k3  abi iyi güldüm :D quaresma dan vazgeçmem.

Tribünde ki siyah borular ne için acaba ?

Çevrimdışı Aydemir54

Stadın dısında beşiktaşa ait hiç bişey olmayacak mı. Vodafone bayisi gibi durmasinda.

Çevrimdışı Erdem Çözer

umarım sadece tarihi duvara değil stat çevresine de bir kaç Beşiktaş logosunu serpiştirirler
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

SİS ilk drenaj borusunu yerleştirmiş ve drenaj kanalına bağlamış  :claps: :claps:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

bugun mebran ve koltuk yavas pek bi gelisme goremedik koltuklarda korkuluklar takiliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Aslında B yi 2 koltuk kaydırsalar sorun çözülür gibi @Anıl  :D
Yazı fontu değişmeyecekse son çare B harfini 2 koltuk sola kaydırmak :by2: @ahmetx

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

bu sene cok iyi gececek hem stat acilisi hem sampiyonluk kutlamasi yeni sezon transferleri ve neler neler  :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Erdem Çözer

SİS ilk drenaj borusunu yerleştirmiş ve drenaj kanalına bağlamış  :claps: :claps:

vay arkadaş söylemesen hayatta görmezdim  :halay:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

baya boru var yagmur yagmaya korkacak vakum gibi ceker bu borular
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı heart

Herkese iyi günler

Merak ettigim birsey var.

Acaba neden B ile E harfi arasinda 4 koltuk varken, S ile i arasinda 6 ve i ile K arasinda 7 koltuk var. Bu direk göze batiyor. B nin solunda yer olmasa yine anlasilir ancak böyle sanki bastan sagma yapilmis gibi duruyor. B nin bir veya iki koltuk sola kaymasi gerekiyor.

Bu yazılar için bir önerim var.
Yazıların daha düzgün ve biraz oval görünmeleri için koltukların iki renk olma gibi ihtimalleri olabilir mi ?
Beyaz koltuklardan yazıya geçişte ki ilk koltuğun yarısı siyah yarısı beyaz olabilir.
O zaman daha düzgün görünebilir yazılar.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Emre.Guler

arena yazısının son hali metalic gibi sanki müthiş olmuş gerçekten herkesin en çok beğendiği hem fikir olduğu logo oldu herhalde şimdiye kadar :)

Evet metalik gibi gözüküyor ama değil.

O fotoğrafta belliki LED ışıkları açmışlar deneme amaçlı. Ortam henüz aydınlık sayıldığından malzemenin özelliğinden ötürü ışık zayıf gözüküyor. 1 saat sonra bembeyaz gözükür o yazı

Malzemenin üzeri resimdeki gibi siyah ama delikli bir şekilde gündüz siyah ağır basıyor gece ışık yanınca siyah pert :)

Çevrimdışı hic2222

Stadın dısında beşiktaşa ait hiç bişey olmayacak mı. Vodafone bayisi gibi durmasinda.
Katılıyorum size..
Ayrıca Vodafone Arena yazılması kabul ama vodafone logosunun da yer alması biraz fazla geldi bana.
Ancak ticari anlaşmaların boyutunu, yansımasını içeriğini bilmediğim için birşey diyemiyorum.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Efe

bu arada sis ufak drenaj borulari icin kazi yapacak 2 ufak dozer getirmis cok cabuk bitecek cok :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Saha içinde 1 vinç kalmış,drenaj için çalışan araçlar toplanıp onuda kovsnular artık 1 tane vinç görmek istemiyorum :evillol: :evillol: :ebebe: :ebebe:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmetx

Yazı fontu değişmeyecekse son çare B harfini 2 koltuk sola kaydırmak :by2: @ahmetx
@Anıl normalde bu tür ayrıntılara çok takılırım ama bu yazı stili nedense hoşuma gitti .  :D

Çevrimdışı yavvuzz

ben stat bu sezona yetişmez dediğimden beri hız inanılmaz. Ben bu şekilde devam edeyim bir kaç maçımızı izleyelim yeni mabette.

Çevrimdışı Yasin A.

Katılıyorum size..
Ayrıca Vodafone Arena yazılması kabul ama vodafone logosunun da yer alması biraz fazla geldi bana.
Ancak ticari anlaşmaların boyutunu, yansımasını içeriğini bilmediğim için birşey diyemiyorum.
Gazilerin oralara, civarlar Beşiktaş ile ilgili bişeyler yapacaklardır muakkak.
Heykel muhabbeti vardı, akıbeti noldu bilmiyorum ama yine orada kocaman BJK müzesi olacak.
Stad ismi çok sade ve şık şekilde yazılıyor, şu ana kadar gözümüze gözümüze vodafone yazıları sokuldu ama gerekliydi de. Sütunlara değil ama dediğim gibi çevreye ve civarlara Beşiktaş ile ilgili düzenlemeler yapılacaktır diye umut ediyorum.

Çevrimdışı ozan062

hatırlıyormusunuz bilmiyorumda

ben paso vodafone yazacak diye en son bugun takılmaya baslanan tabelalarada kafayı takmıştım abartmayalım heryerde bu adamlar var diye

fakaaatt bana göre suanki görüntüsüyle bile stada acayip bir hava kattı acıkcası beklemiyorudm boyle birsey....ozan bunu begendi :ok:
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 16:55:51 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

Birisi fotoşopla B harfini 2 koltuk sola kaydırsın hele nasıl görünüyor bir bakalım . :icool: