Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5829915 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı harund1k3

twitter Murathan Ocak ‏@Mypatxah 

:icool:

arkadas hangi stadin fotograflarinda ps yapmis bileniniz var mi ? aradim taradim bulamadim hangi stat oldugunu ?

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2016, 18:31:38 FARUK ]

Çevrimdışı chucky

Bence iç sahadaki tek sorunumuz hakemi etki altına alamamak.Fenerdeki gibi normal faullerde bile ıslıklıycaz hemen tüm stad, sürekli beste girmiycez + Skorbordda da canlı yayın olsa bi hata yaptıgını dusunun hakemın off o macı galıp gelmeden bırakmayız.

Çevrimdışı Factatum

MİR Ofis adeta sabote ediyor güzelim stadı. Geldikleri günden beri, işleri hep vukuat.

Çevrimdışı mhmtkartal

şu tribün yapılamıyor mu bizde dünden beri soruyorum

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ozan062

sizi bilmemde ben koltuk performanslarını begendim yani  bir membran iki koltuk derdim çimi bile ben cok uzun surecek diye hesaba katmazdım ama koltukta beni şaşırttılar fakat membranda sasırtmadılar iki ekibe cıkarlarsa onlarında yerleşmesi alısması falan derken yine baya zaman alır zaten
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Güncel
7.membran geriliyor
https://twitter.com/Faruk_Akkus/status/699632103332442113
mir baya hızlı takıyor kapalı altı yan bloğada geçmişler yazı çok eleştiriliyor ama bütün olarak güzel görünüyor 7.mebranda seriliyor stadımız bitiyor.
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cisse557

Ya ben zevksizim ya bazılarımız çok takıntılı. Totale bakınca ortaya çıkan koltuk görüntüsü beni tatmin etti. Tek gözüme takılan yeni açıktaki piksel. Orası halledilirse halay çekerim

Çevrimdışı Efe

Besiktas yazisi nekadar kötü oldu ya.
bence o kadarda değil abartılıyor sadece :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Beyler ne kadar ufak detaylara takılan insanlarsınız ya. Yok B ve J orantısızmış yok pikseller çok kötü yapılmış. Gerçekten sıkıldım 400 sayfadır piksel konuşulmasından. Böyle uygun görülmüş böyle yapılmış. Önemli olan o stadyumu doldurmak gençler. İnönüde bile derbiler dışında 10000 kişi gidiyordu maçlara. Şükredin ki dünyanın en güzel yerinde ve yapılan kısıtlamalara rağmen en güzel mimaride yapılıyor stadyumumuz. Koltuğa takmayın bu kadar sökülür takılır.

Çevrimdışı Burak

BEŞİKTAŞ JK yazıldıktan sonra keşke vodafone arena yazmasa dedim :) Böyle çok fazla yazı oldu, üst taraf boş kalsa daha güzel durabilirdi bence, çünkü stadın dışında içinde her yerde Vodafone Arena yazacak zaten...

Çevrimdışı Efe

Ya ben zevksizim ya bazılarımız çok takıntılı. Totale bakınca ortaya çıkan koltuk görüntüsü beni tatmin etti. Tek gözüme takılan yeni açıktaki piksel. Orası halledilirse halay çekerim
gayet güzel kardeşim herkes kendine göre yapıyor %100 beğendirme olamaz yazılar diğer fontta yazılsaydı onada ne kadar kötü oldu diyen çıkacaktı o yüzden çok fazla ufak şeyler takılmamak gerek keyfini çıkarmak gerek :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ya açıdan dolayı böyle yada JK kafam kadar olmuş.
açıdan kardeşim açıdan çekim yandan karşıdan yazıda JK de gayet güzel  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

açıdan kardeşim açıdan çekim yandan karşıdan yazıda JK de gayet güzel  :icool:

karşıdan baktın mı A harfi çok kötü efe  :bawling:

Çevrimdışı Efe

MİR Ofis adeta sabote ediyor güzelim stadı. Geldikleri günden beri, işleri hep vukuat.
bence tüm firmalardan hızlılar tek sıkıntı dönüşte olmuştu onuda çözdüler bi koltuk firması daha nasıl hızlı ve seri koltuk takabilir onuda pek anlamadım adamlar 1,5 ayda tüm koltukları yerleştirmiş olacaklar bence  gayet iyi ki bunun ankrajı korkuluğu var bide asıl zaman tutan :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

karşıdan baktın mı A harfi çok kötü efe  :bawling:
yaw o kadar de değil bence siz çok abartıyorsunuz herşeyi karşıdan çekilmiş fotoda geyet iyi duruyor çok fazla tepki veriliyor bence gereksiz köşe dönüşler için tepki haklıydı ama yazılar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim bunlar tamamen kişisel tepkiler :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

bence tüm firmalardan hızlılar tek sıkıntı dönüşte olmuştu onuda çözdüler bi koltuk firması daha nasıl hızlı ve seri koltuk takabilir onuda pek anlamadım adamlar 1,5 ayda tüm koltukları yerleştirmiş olacaklar bence  gayet iyi ki bunun ankrajı korkuluğu var bide asıl zaman tutan :icool:
hızlı dıosunda daha hıcbırı sabıtlenmedı bır okadardsa sabıtlemek hızalamak ıcın ugrasmıyacaklarmı ole koyup bırakmaları hızlı yapmıyorkı onları
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

hızlı dıosunda daha hıcbırı sabıtlenmedı bır okadardsa sabıtlemek hızalamak ıcın ugrasmıyacaklarmı ole koyup bırakmaları hızlı yapmıyorkı onları
süresi 3 ay adamların 45 günde bitirecekler 15 günde sabitleseler 60 gün siz diğer olaydan dolayı kin güdüyorsunuz ve her yapılan size göre yanlış olayda hemen tepki veriyorsunuz bu yanlış işini kötü yaparsa eleştiririm ama iyi yaparsada hakkını teslim ederim 19 mart hedifi varsa ilk biten koltuk olacak buda çok net :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Ya açıdan dolayı böyle yada JK kafam kadar olmuş.
Eski açıktan çekildiği için öyle yeni açıktan çekilse BE çok büyük görünecek mesela halbuki aynı aralık
Kapladığı alanın uzunluğu 80m yazının bu yüzden perspektif çok etkiliyor
A ya gelince yazı tipi değişmedikçe düzenlemek zor aşağı doğru 2 koltukta 1 koltuk sağa ve sola kaydırarak yapılıyor mecburen

Çevrimdışı mehmetcan1903

Eski açıktan çekildiği için öyle yeni açıktan çekilse BE çok büyük görünecek mesela halbuki aynı aralık
Kapladığı alanın uzunluğu 80m yazının bu yüzden perspektif çok etkiliyor
A ya gelince yazı tipi değişmedikçe düzenlemek zor aşağı doğru 2 koltukta 1 koltuk sağa ve sola kaydırarak yapılıyor mecburen

abi A harfi düzeltilir ki.. harfin dik ve çapraz uzanan çubuklarının kenarlarını düzenleyecekler sadece yamuk yumuk duruyor onun dışında BEŞİKTAŞ JK çok güzel olmuş tek A harfi bozuyor ve diğerleri kalın olunca ince duruyor hem  :s20:

Çevrimdışı ahmetx

A Harfi hariç BEŞİKTAŞ JK gayet güzel .Koltuklarla ilgili yeni açık üst kat pikselleri haricinde hiç bir problem yok her şey yolunda gidiyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi murat

Daha öncede söylemiştim.yapılabilecek en hozlı iş koltuk dizilimidir.güvenlik sorunu en az işlerden birisi ve işçi sayısıyla ters orantılı olarak istediğiniz süreye çekebileceğiniz bir iş.

Çevrimdışı smhkcr