Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5831335 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı canergiray77

bizim catıda bu tarz görsel şeyler olabilir mi ?

daha önce konuşulduysa özür diliyorum
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı muratkoc

Öncelikle herkese merhaba.. Merak ettiğim bir husus var. Sizlerin SIS ile yaptığı röportajda çim serme olursa teslimat için 30-40 gün deniyordu. Zemin düzleme işleride  yaklaşık 1 hafta 10 gün önce başladı. Bu zemin düzleme işi Sıs in verdiği süreye dahil mi değil mi?

Çevrimdışı ahmetx

bugün (salı) skorbordlar stada gelecek diyen kimdi ?  :busted_cop:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı selim

Öncelikle herkese merhaba.. Merak ettiğim bir husus var. Sizlerin SIS ile yaptığı röportajda çim serme olursa teslimat için 30-40 gün deniyordu. Zemin düzleme işleride  yaklaşık 1 hafta 10 gün önce başladı. Bu zemin düzleme işi Sıs in verdiği süreye dahil mi değil mi?
Dahil kardeşim :ok:

Çevrimdışı SuperBJK

Kapasiteyi çoğaltacaz diye insanları kucak kucağa oturtmayalım  :lol: :lol:

Çevrimdışı Erhan

Koca gemiyi paylaştın abi limana yanaşmamış mı daha :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

sahada sadece 1 tane vinç kalmış  :D skorbordları bekliyor  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı selim

Gemi şuan limana demirliyormuş  :lol:

Çevrimdışı ahmetx

Koca gemiyi paylaştın abi limana yanaşmamış mı daha :evillol:
yanaşacak gibi değil çok büyük boğaz girişini kapatıyor  :biggrinking:

http://www.lemarin.fr/sites/default/files/2015/11/06/maersk-line-4.jpg
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2016, 14:25:20 ahmetx ]

Çevrimdışı canergiray77

Kapasiteyi çoğaltacaz diye insanları kucak kucağa oturtmayalım  :lol: :lol:
başkan demişti sıkıştıra tıkıştıra kapasite çoğalacak diye biraz öyle olmuş sanırım  :lol: :lol: @SuperBJK
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı panic13

Hocam kusura bakma ama ben hiç bir Beşiktaşlının lig tv daha iyi içerik sunsun daha fazla seyirciye sahip olsun daha fazla kar elde etsin dediginin sanmıyorum. İnşallah batar (Hakaret Yasak)₅ tabiki bende ankarada yaşayan bir taraftar olarak en iyi görüntüyü saglanması taraftarıyım ama ben taraftar için istiyorum bu adamlar para kazansın diye degil adamlar yıllardır biz lige mudahale etmeyelim düzgün bir yarış olursa taraftarlarda daha fazla ilgi gösterir diye düşünmek yerine fb-gs cekişmesi olsun biri şampiyon olsun bizde ekmegimize bakalım derdinde benimde dahil oldugum ve tanıdıgım  bircok Beşiktaşlı sırf bu yuzden lig tv ya almıyor ya kapattırıyor adamlar sadece elde olana bakıp bizi gs li fb li izliyor o yüzden onlar cekişşin diyorlar bi Allahın kuluda bir Beşiktaşlı bu ligi niye izlesin şu rezaleti görmek için mi? demiyor.

@DOĞAN çok içten yazmışsın "batsınlar şerrrolar" diye :D 5 dakkadır gülüyorum :D

Bu arada mebranlar ve çimin 45 günden önce bitme ihtimali yok arkadaşlar. Kendimizi kasmanın alemi yok. Muhtemelen 15/04'te açılışa hazır hale gelir stad, 30/04 kayseri maçı ile ilk maça çıkarız.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Kapalı en üst sıralara da koltuklar takılmış sonunda :) Darısı yeni ve eski açık alt katlarındaki boşluklara :)

Çevrimdışı muratkoc

Bu stat bir kaç yıl full çeker. Passoya girip bakarsak kamera açısında yer alan koltuklarda boş olanlar sayılı. Özellikle doğu tribün tıklım tıklım olacakken bence koltuk pikseli veya sponsor isimlerine takılmamak lazım. Sonuçta gözükmeyecek :D ve 19 martta bunların hiçbir önemi kalmayacak. Serme çim yetişiyor ise hepsi biter

Çevrimdışı Eray_Steiermark

yanlız loca ve 1903 tribünlerinide pikselli yapmak gerekiyor yoksa kopuk bi görüntü olacak

Duyum yok mu bu konuda?

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu arada numaralida da ankraj isleri bitmek uzere birtek eski acik ust korkuluklar kaldi bir bolum olarak onlarda hafta sonu biter pazara koltuklarin tamamina yakinini yerlestirmis olurlar heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yanaşacak gibi değil çok büyük boğaz girişini kapatıyor  :biggrinking:

http://www.lemarin.fr/sites/default/files/2015/11/06/maersk-line-4.jpg
yenikapiya alsinlar ordan biz indiririz çagirin paletli reyizi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SuperBJK

başkan demişti sıkıştıra tıkıştıra kapasite çoğalacak diye biraz öyle olmuş sanırım  :lol: :lol: @SuperBJK

Koltuklara oturma şeması koymak lazım Doğru oturuş Yanlış oturuş diye  :lol: :lol:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Erhan

Membran harici tüm işler hızlı ilerliyor.Ona da 2 ekip şart oldu gibi.

Çevrimdışı ahmetx

Membran harici tüm işler hızlı ilerliyor.Ona da 2 ekip şart oldu gibi.
çimin hazır olmasına kadar hayli hayli yetişir merak etme

Çevrimdışı Efe

mebrana kesin 2.ekip gelmeli onlarda karsidan baslarsa daha iyi olur ben gelecegini dusunuyorum en azindan 5-6 kisi gelse yine hizli gider
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mustafa UZUN

İçimden bir ses çatıda vodafone arena yazısı olmayacak diyor.