Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5831615 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cadavra

Güncel   ...
Super fotograf yillardir bekledigimiz goruntulerden biri.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı harund1k3

Güncel   ...

Saka maka bitiyor iki gozumun nuru. su zeminide bir duzleselerde panorama bir fotograf alsak aslinda.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Bekrakn

bir 20 gündür doğru dürüst takip edemedim konuşulduysa kusura bakmayın ilk kez görüyorum bu koltukların üzerinde bölüm bölüm kahverengili-kırçıllı bir şey var branda mı o yoksa başka bir işlem daha mı yapılıyor?

son dönemde olanları kısaca özet geçebilir misiniz? membran zemin çalışmaları göze çarpıyor ama içerilerde bir aksiyon oldu mu biten işler, göze çarpan küçük ayrıntılar vs?

bir de özlemişim forumu be :D

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı dropoon

BEŞİKTAŞ yazısı çok kötü duruyor twitterdan yüklenelim beyler

Çevrimdışı Erdemm

vay anasını sayın seyirciler olay buralara kadar geldi vallaaa..  :) züpperrrr..

Güncel   ...

Çevrimdışı Factatum

Piksel dizaynı iyi kotaramadık sanki. Alt-üst tribün piksel geçişleri için söylüyorum bu. Çok kötü değil, ama favkalade bir iş olmadığı da gerçek.

Piksele karşı değilim, bu arada. Ben kırçıllı olsun istedim hep. 

Çevrimdışı ZEKI

piksel nedir ya  :D
piksel candir can  :evillol:
Bu arada 6. membranda bayagi ilerlemisler

Çevrimdışı Bekrakn

BEŞİKTAŞ yazısı çok kötü duruyor twitterdan yüklenelim beyler

sadece BEŞİKTAŞ olarak kalmayacaktır. zaten bu haliyle dengesiz duruyor tam ortalamıyor sonraki kolona JK de gelince daha düzgün durur. mesele buysa hallolur ama sana ne bakımdan kötü geldi, puntosu stili falan gayet hoş duruyor.

Çevrimiçi murat

bir 20 gündür doğru dürüst takip edemedim konuşulduysa kusura bakmayın ilk kez görüyorum bu koltukların üzerinde bölüm bölüm kahverengili-kırçıllı bir şey var branda mı o yoksa başka bir işlem daha mı yapılıyor?

son dönemde olanları kısaca özet geçebilir misiniz? membran zemin çalışmaları göze çarpıyor ama içerilerde bir aksiyon oldu mu biten işler, göze çarpan küçük ayrıntılar vs?

bir de özlemişim forumu be :D
O kahverengi şeyler koltukların kutuları.

Çevrimdışı sametbagan

skorbordları çatının iç ön kısmına yani kısa membranların oraya koyarlarsa stattaki bazı taraftarların 2 skorbordu da görememe riski oluşabilir. o yüzden skorbordlar arkada olacaktır. yine belki çatıya bağlanır bilemiyorum ama arka taraflarda olacaktır.

Skorbord çatıya takılırsa kör noktalar olacağından arkalı önlü bi skorbord olabilir böyle çözülebilir mesele

Çevrimdışı cursedofdragon

açı çok zor bir açı o açıdan çim bulursanız daha güzel olabilir fikir versin en azından :)

Çevrimdışı sozkul

:icool:

Çok güzel ama taç çizgileri, ve tribün uzaklığı 2-3 Metreye düşmüş galiba  :)

Çevrimiçi murat

Pikseldeki siyahtan direk geçiş ve yeni açıktaki karmaşık görüntü hariç beğendim.beşiktaş jk yazısıda yeni stil olsaydı daha güzel olurmuş.

Çevrimdışı Anıl

piksel candir can  :evillol:
Bu arada 6. membranda bayagi ilerlemisler
@ZEKI abi piksel candır da, beceremedik ya. Bu tribün yapısı ve sponsor isimlerine uymadı. Düz beyaz çok daha şık olacaktı bence :)
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2016, 18:53:03 Anıl ]

Çevrimdışı dropoon

sadece BEŞİKTAŞ olarak kalmayacaktır. zaten bu haliyle dengesiz duruyor tam ortalamıyor sonraki kolona JK de gelince daha düzgün durur. mesele buysa hallolur ama sana ne bakımdan kötü geldi, puntosu stili falan gayet hoş duruyor.

çok ayrık duruyor hiç güçlü bi yazı değil küçücük sportoto nun bile bi albenisi var bizim ŞİK le TAŞ ayrı diyarlar resmen

Çevrimdışı Bekrakn

O kahverengi şeyler koltukların kutuları.

anladım abi sağol bi yarım saattir ne olduğunu çözmeye uğraşıyordum. en sonunda siyah brandalardan yola çıkıp kahverengi kamuflaj brandalarda karar kılmıştım kutu daha mantıklı tabi :D

Çevrimdışı sametbagan

bence pikselin faydasını seyircinin az olduğu maçlarda göreceğiz gibime geliyor yoksa bu hali ile çok göz yoruyor hem yazılar hem piksel çok karışık