Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5831273 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı sallapati

ya şöyle 1 ay felan internetin olmadıgı ve kimsenin seni tanımadığı tropikal bir adaya gitsek, 1 ay boyunca balık tutup sahilde mangal yaksak ve stadı unutsak.. 1 ay sonra ilk uçakla yurda geri dönüp, açılışa gitsek..
bu 1 ay bitmez.. bir askerde şafak sayıp, plakaya düşünce zaman geçmemişti birde şu stadın son demlerinde  :frosty:

survivor a katılaydın :D  :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sado

http://

ya belki sacma gelcek cogunuza bayada eskı konu  ama bayadır aklımda soramadım aklıma takıldı resımlerı görunce. :ebebe:

kırmızı yerler neden böyle boşluk yapıldı otopark olası bılıyorum ama yükseklıkle ılgılımı yoksa havalandırma gıbı mı ? direk düz yapılsa kapalı olmazmıydı?  :alala:
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor

Çevrimdışı ahmetx

Catida ters köşelere asilacagi icin her tribun görebilecek

Yani bi tanesi Catinin Yeni acik - Nuamrali birlesmine digeri de Eski acik kapali birlesimine asılacak

Yani karsilikli degil carpraz olarak asilacak skorbordlar
yeni açık köşe üst sıralar nasıl görecek ? @Yunus Emre Dökmeci
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

ya belki sacma gelcek cogunuza bayada eskı konu  ama bayadır aklımda soramadım aklıma takıldı resımlerı görunce. :ebebe:

kırmızı yerler neden böyle boşluk yapıldı otopark olası bılıyorum ama yükseklıkle ılgılımı yoksa havalandırma gıbı mı ? direk düz yapılsa kapalı olmazmıydı?  :alala:
Oralari kapatirsan kulup binasi ve Yeni acik alt tribune girisi nereden saglayacaksin :D

Çevrimdışı ahmetx

alt kattaki ofislerin gün ışığından faydalanması için
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

:alala:

Abi carpraz asilacak iste her yerden görünecek bu sekilde :bandit:

Biri Numarali kosede dogeri kapali kosede olacak her 2 kosedekiler de karsi tribundekini görecek

Çevrimdışı sallapati

membran kapalı tarafından devam ederse 3-4 gün içinde  kırmızı Vodafone yazısını göreceğiz demektir...   :bandit:

Çevrimdışı Ensar

madem sponsor isimleri yazıldı o zaman eski ve yeni açık üstlere de sponsor alınsın, piksel kötü duruyor böyle , kapalı da ise altlı ustlü yazı olduğu için piksel iyi duruyor
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

membran kapalı tarafından devam ederse 3-4 gün içinde  kırmızı Vodafone yazısını göreceğiz demektir...   :bandit:
Bi tarafta Besiktas jk diğer tarafta Vodafone yazacak diye biliyorum en son öyleydi eger hala oyleyse kapali tarafinda Besiktas yazar buyuk ihtimalle

Çevrimdışı SDemirsoy

eski açığa geçerler bir süre daha bekleriz :D

Çevrimdışı yldrmaydn

Catida ters köşelere asilacagi icin her tribun görebilecek

Yani bi tanesi Catinin Yeni acik - Nuamrali birlesmine digeri de Eski acik kapali birlesimine asılacak

Yani karsilikli degil carpraz olarak asilacak skorbordlar

eğer şeffaf membranın oraya iskeletin altına asılırsa o köşedeki deplasman tribününde bulunanların karşı skorbordu görmesini de engeller. oraya 32 inch plazma asılmayacak en ufak ölçekte bile 5 metrelik bir yüksekliği olacaktır. halkanın altında sarkıtılırsa önden çaprazlarda oturanlar için 2 skorbordu da kapatır. diğer tribünlerde bir sıkıntı olmaz ama köşedekileri engeller. o yüzden çatıya asılacaksa bile olabildiğince arkaya asılır.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı sallapati

eski açığa geçerler bir süre daha bekleriz :D

o tarafta küfeki çalışmaları devam ediyor bence kapalı devam eder  :D... Mabet 2 tarafta da vodafone yazacağını söylemişti...

Çevrimdışı İhsan

Köşe tribünler alçak olduğu için köşelere geliyor skorbord.
Yeni açık üst köşe, oradıkı skorboradun altından eski köşe skorborda bakacak.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

@sallapati
Membranlar yazılı gelmez diye düşünüyorum.
Başka bir projede Etna Bittikten sonra boya ile yazacaktı.
Membranlar bombeli olduğu için, ve yerinde sağa sola çekilip kesildiği için yazılı geleceğine ihtimal veremiyorum  :alala:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tuncaboylu

Bi tarafta Besiktas jk diğer tarafta Vodafone yazacak diye biliyorum en son öyleydi eger hala oyleyse kapali tarafinda Besiktas yazar buyuk ihtimalle

Membranlara da sponsor alabilirdik aslında, kale arkaları boş kalıyor.  :bandit:

Biri başkan'a söylesin, aklına gelmedi heralde.

Çevrimdışı İhsan

Şaka maka bitti sayılır be.. :bandit:

Biterse biz ne yaparız?  :by2:
Neredeyse her hafta gidip tavaf yapıyordum inşaatın etrafından
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ErmanS

Abi ben kombinemi kediyolundan almak istiyorum ya. En azindan 1 2 kamera taksalar da ordan da goruntu alsak maclarda

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı yatoraya

BeşiktAŞK!

Çevrimdışı ayayhan