Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5831551 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı selim

serilmeye başlanmış membrandan ümit kesilmez @Efe  :D

Çevrimdışı FARUK

Cihan Bingöl instagram hesabından alıntı
Kedi yolu üzerinden çekilen bir video
https://twitter.com/Faruk_Akkus/status/699247221196353536
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2016, 17:11:26 FARUK ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş Kulübü artık son aşamaya gelen ve bir kaç ay içinde açılması planlanan Vodafone Arena Stadı'nın tribünlerine
efsanelerin ismini verecek.Vodafone Arena Stadı kale arkalarının alt katlarına sponsor alınmayacak ve bu iki tribüne
Şeref Bey ile Baba Hakkı Tribünü ismi verilecek.Yeni statta ayrıca basın tribününün adı da Vedat Okyar Basın Tribünü olacak.

Haber Kaynağı: DHA

Bu Fikret Orman cidden de az değil arkadaş, adam tribünleri bile 2'ye bölerek reklam alıyor. Demek ki numaralı tarafına 2 sponsor daha alınabilir.

Çevrimdışı emrecakmak

@Necmi abi kendimiz anlık görüntü çekip skorborddan verebilir miyiz dersin?

Maç esnasında sahayı çekmek yasak diye biliyorum, dava açıyor lig tv bir youtube kanalında duymuştum.

Çevrimdışı Efe

serilmeye başlanmış membrandan ümit kesilmez @Efe  :D
aynen gerdirmeyi tam yapmasalarda yarina hazir bi kac saat ugrasip diger mebrana gecerler gunde 1.5 mebran gibi oluyor artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezer94

Bizim kale arkasi boyle mi gorunecek acaba :D
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı İhsan

yeniinönü fotosunda numaralı alttaki siyahlıklar vip koltuklar mı :alala:

Aman @ahmetemre, ne yaptın senöyle? kimleri oturtacaksın o borulara :D :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı kartal14

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cihan Bingöl instagram hesabından alıntı
Kedi yolu üzerinden çekilen bir video
https://twitter.com/Faruk_Akkus/status/699247221196353536
Köşe merdivenler Düzeltilmiş tamamen :sevinc

Senin sayende oldu ayni senin dizilimin gibi yapmislar @FARUK
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı zatoichi1903

6. Membran takılıyor  :halay: :halay: :halay: :halay:
yeni açıkta çelik konstrüksiyon ile yapılan nedir? bilgisi olan var mı?
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Bu kısma ne yapılıyor bilen var mı ?
Yeni acik arka tarafa bayagi CAM gelmiş alt taraflara takacaklar herhalde :)

Çevrimdışı heart

yeni açık alt tarafa açık bırakılan yerlere hala koltuk montajı yapılmadı.
tamam oraların koltukları satıldı ama öyle kalma gibi bir durumu olabilir mi ?  :alala:
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı yldrmaydn

skorbordları çatının iç ön kısmına yani kısa membranların oraya koyarlarsa stattaki bazı taraftarların 2 skorbordu da görememe riski oluşabilir. o yüzden skorbordlar arkada olacaktır. yine belki çatıya bağlanır bilemiyorum ama arka taraflarda olacaktır.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı martin40

Orada yanilmiyorsam asansör yapiliyordu. Kaba insaat süresinde bos birakilmisti.

Çevrimdışı martin40

Orada yanilmiyorsam asansör yapiliyordu. Kaba insaat süresinde bos birakilmisti.

Çevrimdışı ahmetx

Abi daha 2 hafta önce Bursa'nın stadına yapılanları gördük. Bizim ülkede o ekrana zarar verip bir de bununla övünecek manda çok..
hayır oraya nasıl yetişecekler onu anlamadım  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

skorbordları çatının iç ön kısmına yani kısa membranların oraya koyarlarsa stattaki bazı taraftarların 2 skorbordu da görememe riski oluşabilir. o yüzden skorbordlar arkada olacaktır. yine belki çatıya bağlanır bilemiyorum ama arka taraflarda olacaktır.
Catida ters köşelere asilacagi icin her tribun görebilecek

Yani bi tanesi Catinin Yeni acik - Nuamrali birlesmine digeri de Eski acik kapali birlesimine asılacak

Yani karsilikli degil carpraz olarak asilacak skorbordlar

Catida ters köşelere asilacagi icin her tribun görebilecek

Yani bi tanesi Catinin Yeni acik - Nuamrali birlesmine digeri de Eski acik kapali birlesimine asılacak

Yani karsilikli degil carpraz olarak asilacak skorbordlar

Çevrimdışı SDemirsoy

aklıma gelen şeyler passolig merkezi polis noktası vs  :alala:

Çevrimdışı ahmetx

DUYURU:Salı sabah kalp ameliyatına girecek bir hasta  için 0 Rh negatif kana ihtiyaç vardır . Kan vermek isteyen Ankaralı arkadaşlar  benimle özelden irtibata geçebilir .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

yönetim binası ofisler falan oraya taşınacak akatlardaki plaza boşaltılıp tümü kiraya verilecek.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

hayır oraya nasıl yetişecekler onu anlamadım  :D

Belli olmaz abi adam kaldırır kendini fırlatır yine zarar verir :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

1 Haftalık ilerleme
Hahahaha çok güzel ya :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi