Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5828763 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı AdemG

bir oneri de benden gelsin istedim, yurtdisinda benzer uygulamari olmasi lazim.

Zefer Yolu ;

ucret karsiliginda taraftara isminin yazili oldugu bir tuglayi bu yola koyma hakki veriyorsun. vefat ettiginde ise (allah gecinden versin) bir duzenek ile bu tuglanin isigi yaniyor. sagliginda ovunc kaynagi, yoklugunda ise ailesi ve arkadaslari icin yad edilme imkani.

Çevrimiçi Necmi

Farketmez terside olur tabi. Önemli olan 2 yazı üst üste aynı tribünde uygulanınca karışık görünmesi. Numaralıda vodafone arena yazabilir kapalıdada beşiktaş. Bu şekilde daha iyi olurdu. Numaralıya ayrı olarak sponsor alma düşüncesi yoksa tabiki. @ahmetx
numaralıda üst ortayı basın ve protokol kesiyor
alt ortayı VIP tribün kesiyor yazı yazma imkanı pek yok.
numaralı üstün sponsoru var aktif bank :) @Alparslan

Çevrimdışı Erhan

Sahaya bi katman daha seriliyor grinin tüm tonları oldu yani :evillol:

Bi de T harfine başlanmış gibi

Çevrimiçi Necmi

uzun bir takip sürecinden sonra ben de aranızdayım. merhaba dostlarım. bari ben de bir öneriyle gelmiş olayım: burada stadın yapım sürecinde yaşanan enteresan, bize özgü olayları da sürekli takipte olan arkadaşlarımız derlese hoş olmaz mı! örneğin köşelerdeki koltuk düzenini değiştirilmek zorunda kalınması, damacana hesabının literatüre kazandırılması, beşiktaşımızın aleyhinde paylaşımda bulunan şirket çalışanının işten çıkartılmak zorunda bırakılması, benim aklıma gelenlerden sadece birkaçı. maşallah bizde hemen her vakit bol malzemeli bir konu çıkıyor. derlenecek çalışmayla stadın yapımını uzaktan takip eden buradaki kitlenin aslında ne kadar da interaktif bir şekilde işe dahil olduğu ortaya çıkmış olur,
saygılar.
Hoşgeldin kardeşim Doğru söylüyorsun onunla ilgili bir başlık açabiliriz.
hatta anılar başlığıda açılabilir. burda insanlar bu süreç içindeki duygu ve düşüncelerini
anılarını yazabilir. @osvaldo nartallo

Çevrimdışı Emre_ZA

Bu arada SIS ropörtajında şöyle bir bilgi daha var;

Taraftarlar en çok serme mi? Ekme mi? O konuda çok gidip gelmişti. İkisi arasında ki farklar nelerdir?

Serme yani ruloda saha; daha çabuk oynanabilir hale gelir. Serme yapılıp sonradan hibrit de enjekte edilebilir. Serme sistemle yapılan sahalarda ertesi gün ertesi gün müsabaka yapılabilir. Serme rulo çim yapılıp, hibrit de 10 gün içinde enjekte edilirse ertesi gün oynanabilir. Diğer sistemlerde çimin gelişmesi ve sahanın oynanabilir hale gelmesi için 30-40 gün gerekiyor. Vodafone Arena’nın sahasını eğer serme rulo sistemle yapsaydık, 40 gün içinde her şeyi bitirebilirdik. Ama Vodafone Arena’nın sahasını ekme sistemle yapacağız.
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı dropoon

forum olarak önemli bi konunun daha üstüne düşmemiz lazım bu BEŞİKTAŞ yazısı iyi durmuyor güçlü bir yazı olmamış maalesef burdaki arkadaşımızın yaptığı çalışma on basar. rıdvan akar beye derhal çok geç olmadan iletmemiz lazımki bir an evvel başkanın dikkatini çekelim. birde vodafone arena yazısı fazla duruyor kapalıda ancak şöyle birşey düşündüm kendi çapımda y.demirören ile başkanın numaralıya marka ismi yazalım borçtan düşelim fikrinden dolayı vodafone arena kapalı üstte. eğer o anlaşma olmazsa bence numaralıya vodafone arena yazısını kaydırmayı düşünüyorlardır

Çevrimdışı martin40

Bu statla bize Euro yada Dünya turnuvasi vermezlerse ben bisey anlamiyorum ..

Çevrimiçi Necmi

bir oneri de benden gelsin istedim, yurtdisinda benzer uygulamari olmasi lazim.

Zefer Yolu ;

ucret karsiliginda taraftara isminin yazili oldugu bir tuglayi bu yola koyma hakki veriyorsun. vefat ettiginde ise (allah gecinden versin) bir duzenek ile bu tuglanin isigi yaniyor. sagliginda ovunc kaynagi, yoklugunda ise ailesi ve arkadaslari icin yad edilme imkani.

güzel bir uygulama olurda taşları söküp altındaki ampulleri yürütürler :D
@AdemG  hayırdır. bu gün büyük gün mesaj yazdığına göre bunu tarihe not düşelim :tabe:

Çevrimdışı heart

sahada artık iş makinası görmek istemiyorum.
sadece yeşil traktörler ve yeşil çimi görmek istiyorum.  :D
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2016, 14:41:31
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
başıma birşey gelmeyecekse kapalı altta BEŞİKTAŞK yazsın :ssss:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı AdemG

güzel bir uygulama olurda taşları söküp altındaki ampulleri yürütürler :D
@AdemG  hayırdır. bu gün büyük gün mesaj yazdığına göre bunu tarihe not düşelim :tabe:

sonra diyorlarki neden yazmiyorsun.

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Faruk abinin fotolara göre T ve A gözüküyor.T A Ş bugün biter.Koltuk işi sandığımın çok çok ilerisinde  bir hızla sürüyor.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı serti67

çevre düzenlemesi için yeni açık arkasına yerlere olabilir mi bu taşlar güzel olur :D @ahmetx
o taslardan yenı acık arkada da var yerler çevre duzenlemesı bunla olcak sanırım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı cadavra

Calisan vinc yok herhalde stad icinde ki isler bitti.Belki bekletirler 1 2 sini skorboard icin.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

vinclerin hepsi kontak kapatmis gitmeleri an meselesi gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı OrkunCoskun

Vodafone nin E si Beşiktaş'ın a'sı camia olarak şampiyonluğa kenetlenmemiz gereken yerde saçma sapan armudun sapına üzümün çöpüne takılıyorsunuz. Bazen Rüzgar Sağnak'a hak veriyorum .İnşaat AŞ olduk. Dün yapılan hakem hatalarını konuşmak 10 dakika sürdü. Sonra herkes membrana ve harflere geri döndü. Bu sene Şampiyon olacağımıza inanan var mı merak ediyorum ? Bırakın yapılsın stad maçlara gelin. Psikolojik baskı yapmamız gereken yerde bu stad ile uyutuluyoruz.

Çevrimdışı Erdem Çözer

forum olarak önemli bi konunun daha üstüne düşmemiz lazım bu BEŞİKTAŞ yazısı iyi durmuyor güçlü bir yazı olmamış maalesef burdaki arkadaşımızın yaptığı çalışma on basar. rıdvan akar beye derhal çok geç olmadan iletmemiz lazımki bir an evvel başkanın dikkatini çekelim. birde vodafone arena yazısı fazla duruyor kapalıda ancak şöyle birşey düşündüm kendi çapımda y.demirören ile başkanın numaralıya marka ismi yazalım borçtan düşelim fikrinden dolayı vodafone arena kapalı üstte. eğer o anlaşma olmazsa bence numaralıya vodafone arena yazısını kaydırmayı düşünüyorlardır

ben ilettim ama yanıt gelmedi.. umarım dikkate alırlar
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı kartalpençesi

TT arenanında çimleri bizimki ile aynı. Bende ne kadar sürmüş diye onların forumunu araştırdım. VE..
17 Ağustosta drenaj başlamış. 17 Eylülde bitmiş.Ondan sonra alttan ısıtma felan diğer işler yapılmış.
15 Ekimde ilk çim serilmiş. 24 Ekimde tamamlanmış. Yani 2 ay sürmüş. Ve saha için 2500 kişi çalışmış onlarda.

[eklenti yönetici tarafından silindi]
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimiçi Necmi

yaklaşık bir haftadır takip edemiyorum kızımın rahatsızlığından dolayı..köşeler mi düzelmiş bana mı öyle geliyor?
@mustafa.kuru  geçmiş olsun kardeşim inşallah sağlığına kavuşmuştur.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

TT arenanında çimleri bizimki ile aynı. Bende ne kadar sürmüş diye onların forumunu araştırdım. VE..
17 Ağustosta drenaj başlamış. 17 Eylülde bitmiş.Ondan sonra alttan ısıtma felan diğer işler yapılmış.
15 Ekimde ilk çim serilmiş. 24 Ekimde tamamlanmış. Yani 2 ay sürmüş. Ve saha için 2500 kişi çalışmış onlarda.

tt ile karşılaştırmamak lazım.. o inşaatın bütün süreçleri çok uzun sürdü
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba