Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5825734 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı 1903_mehmet

mersin gs maçında koltuk dizaynı özellikle köşeler çok kötüydü acaba o stadın koltuk dizaynını da mir mi yaptı. bu durum d gerekli kamu oyu olşuturulamazsa  bizim stadın köşe kısımlarına denk gelen koltuklarda malesef bu şekilde kalacaktır.
Ben Mersinliyim arkadaşım maça gittim özellikle de koltuk firmasının ismine baktım Hayır mir yapmamış mersinin köşe koltukları çok sıritmıyor bana göre ama koltuklar çok dandik bu kesin :)
Kalbim Beşiktaş'a zikreder..

Çevrimdışı kryhrglu

Dün çektiğim bir resim atamamıştım bugüne nasip oldu membranların ışık geçirgenliği mükemmel :halay:

Çevrimdışı SDemirsoy

Dün çektiğim bir resim atamamıştım bugüne nasip oldu membranların ışık geçirgenliği mükemmel :halay:
koray dün tanıştığım sen miydin :D @kryhrglu

Çevrimdışı AngryEagle

Olimpiyatı yanlış yazmışsın.. 200 bin euro gibi hatırlıyorum ama emin değilim.. Başakşehir'den çok fazla olduğunu biliyorum.. Başkan zamanında hem rakamı açıklamıştı hem de geçenlerde Olimpiyata çok ödüyoruz ama Başakşehir fazla bir şey almıyor, 100-150 bin TL ödüyoruz demişti..

Erdem; Olimpiyat 2013-2014 'te 50 bin lira idi ilk gittiğimizde, sonra 2014-2015'te iki katına çıktı ve maç başına 100bin lira yapıldı.
(Bizden önceki kirasının maç başına 15bin lira olduğunu da yazayım da tam olsun devletin bize kıyağı)

2015-2016 sezonu için rakamları net bir yerde yazmıyor;
Bahsettiğin 200bin EUR rakamını bulduğun yer neresi? 100bin liradan 600bin liraya çıkmış olmasına ihtimal vermiyorum ama "devlet" bu, bize gelince bir güzellik(!) yapar mı yapar.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Erdem; Olimpiyat 2013-2014 'te 50 bin lira idi ilk gittiğimizde, sonra 2014-2015'te iki katına çıktı ve maç başına 100bin lira yapıldı.
(Bizden önceki kirasının maç başına 15bin lira olduğunu da yazayım da tam olsun devletin bize kıyağı)

Bahsettiğin 200bin EUR rakamını bulduğun yer neresi? 100bin liradan 600bin liraya çıkmış olmasına ihtimal vermiyorum ama "devlet" bu, bize gelince bir güzellik(!) yapar mı yapar.
Onu bulamadım ama başkan bir demecinde söylemişti geçen sene.. Yakınlarda verdiği bir röportajda da dediğim gibi Olimpiyat Stadına çok ödüyoruz ama Başakşehir az alıyor, 100-150 bin tl demiş..

Yani olimpiyat bu rakamın çok üzerinde ama hatırladığım gibi 200 bin euro mu ondan emin değilim
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2016, 12:18:14 Erdem Çözer ]
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı kryhrglu

koray dün tanıştığım sen miydin :D @kryhrglu
Aynen abi benim :D
Seni görünce bi yanına gelip tanışmak istedim ama görevliler beni senin oraya çağırdığını falan sandı zor durumda bıraktıysam kusura bakma  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Aynen abi benim :D
Seni görünce bi yanına gelip tanışmak istedim ama görevliler beni senin oraya çağırdığını falan sandı zor durumda bıraktıysam kusura bakma  :D
sıkıntı yok :D

Çevrimiçi Necmi

Bu sene 250bin lira diye duymuştum.

Çevrimdışı ahmetx

Krasnodar arena çatı kiriş traverten kaplama

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deadam

yıl 1985 - 1986 Çocuktum ufacıktım Anneannemler Serecenbeyin tam üstünde otururlardı, dolmuş duraklarının o zamanki toplanma yerine yakın, daha gök kafes yoktu ortalıkta ve 7-9 yaş aralığındaki çocukların özgürce sokaklarda oynayabildiği dönemlerdi, Ankaradan İstanbula ziyarete gittiğimizde abimle gezerdik hep, serencebeyden aşağı inerdik mabedimizin oralarda oynardık, dondurma yerdik sahilde balık tutmak için olta atar en son oltayı denize düşürür gelirdik. İlk o zaman mabedimizle tanıştım. etrafında oynadığım mabed tadilattaydı içine girip masumca seyrettim, tuttuğum renklerine aşık olduğum takımımın evine o zaman girdim. daha bir aşık oldum. Barbaros bulvarının kenarında bir park vardı mabedimizi tepeden gören Eti park derlerdi bilmem adı neydi o zaman. böyle boğaza karşı izlerdim, mabedi, o zaman sadece maraton ve numaralının üstü  kapalıydı. Ondan sonra hiç giremedim mabedimize inşaattan sonra ise her istanbul ziyaretimde buluşma yerim mabedimizin önüyüdü dolmabahçenin demirlerine oturur avanak otunu yakar derin bir nefes alır biter bitmez burdayım derdim hep.

Şimdi ise bu gün yaklaşıyor ve her an heyecanlanıyorum. Yıllık iznimi mabedimizin açıldığı haftaya denk getirip, maaile stadımıza gelmek için fırsat kolluyorum. Çocuklarıma emaneti layığı ile teslim etmenin gururunu yaşayan bir baba olarak, onların tribünde gücüne güç katmaya geldik diye bağırmasını, Kuyabiye feney diye tezahürat etmelerini Beşiktaş aşkını iliklerine kadar hissetmelerini istiyorum.

@panic13 sende gaza geldim bende içimden geçenleri yazayım dedim.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

yıl 1985 - 1986 Çocuktum ufacıktım Anneannemler Serecenbeyin tam üstünde otururlardı, dolmuş duraklarının o zamanki toplanma yerine yakın, daha gök kafes yoktu ortalıkta ve 7-9 yaş aralığındaki çocukların özgürce sokaklarda oynayabildiği dönemlerdi, Ankaradan İstanbula ziyarete gittiğimizde abimle gezerdik hep, serencebeyden aşağı inerdik mabedimizin oralarda oynardık, dondurma yerdik sahilde balık tutmak için olta atar en son oltayı denize düşürür gelirdik. İlk o zaman mabedimizle tanıştım. etrafında oynadığım mabed tadilattaydı içine girip masumca seyrettim, tuttuğum renklerine aşık olduğum takımımın evine o zaman girdim. daha bir aşık oldum. Barbaros bulvarının kenarında bir park vardı mabedimizi tepeden gören Eti park derlerdi bilmem adı neydi o zaman. böyle boğaza karşı izlerdim, mabedi, o zaman sadece maraton ve numaralının üstü  kapalıydı. Ondan sonra hiç giremedim mabedimize inşaattan sonra ise her istanbul ziyaretimde buluşma yerim mabedimizin önüyüdü dolmabahçenin demirlerine oturur avanak otunu yakar derin bir nefes alır biter bitmez burdayım derdim hep.

Şimdi ise bu gün yaklaşıyor ve her an heyecanlanıyorum. Yıllık iznimi mabedimizin açıldığı haftaya denk getirip, maaile stadımıza gelmek için fırsat kolluyorum. Çocuklarıma emaneti layığı ile teslim etmenin gururunu yaşayan bir baba olarak, onların tribünde gücüne güç katmaya geldik diye bağırmasını, Kuyabiye feney diye tezahürat etmelerini Beşiktaş aşkını iliklerine kadar hissetmelerini istiyorum.

@panic13 sende gaza geldim bende içimden geçenleri yazayım dedim.
sana gaz vermeye gerek yok sen kendinden enerjilisin bu konuda  :D

Çevrimdışı berkayyalcin963

Bu kırmızı çizdiğim yer neden öyle acaba ? İnce bir merdiven mi ?
orasi tribun ayrimi olacak yeni acikla kapalinin
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı Emre_ZA

Zemin çalışmaları mükemmel gidiyor. Çok hızlılar ve serme çimle birlikte dedikleri gibi 40 günde teslim edecekler gibi. Martın son haftası gibi zemin hazır olur..Membranlara hiç takılmıyorum, günde bir tane yapsalar 38 günde de o biter, öndeki şeffaf parçalar ilk maçta olsa da olur olmasa da olur. Büyükler bittikten sonra yani en kötü 38 gün sonra, onları da günde 3 tane taksalar zaten o iş de 9 Nisan'a kadar bitmiş oluyor. Bence uzun süren lodos vs olmadıkça membranları dert etmeye hiç gerek yok.

Küfekilerin de sıkı bir çalışmayla 15 -20 günde bitebileceğini düşünüyorum. Işıklandırma da aynı şekilde..

İnce işçlik-localar ne durumda bir bilgim yok. 50 günde tamamlanır umarım. Loca deyip geçmemek lazım,her gün 3 locayı bitirip çıkmaları gerekiyor kalan zamana bakılırsa..Bu da hiç kolay değil.

Benim kafama takılan öenmli bir konu da Vodafone'un kendi sistemlerini monte etmesi..Bu yapılmadan Vodafone stadın açılmasına izin vermez. Ne kadar sürer bir bilgisi olan var mı?
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı denilanz

standartı kırmızı olan yangın dolaplarını bile Beşiktaşa özel siyah yaptı firma
firmaların logolarındaki renkler bile değiştirildi yani makine parkına gelen makinelerin üzerindeki firma isimleri
marka gibi şeylerden bahsediyorum stadın içine girdiğinde beyazdan siyaha kadar ara tonlar dışında bir renk görmüyorsun
harika bir uyum yakalamışlar hiç renk yok ama etraf cayır cayır yanıyor her yer kalite kokuyor. Şimdi resimlere baktım
büfe altlarında kırmızı kullanmışlar oda ayrı bir hava katmış. Beğendim ama @Efe  ye katılıyorum koltuklarda kırmızı olmamalı
stadın içindeki ahengi bozar kırmızı rengimiz kullanabiliriz tabiki ama bu koltuklarda olmaz. ancak garnitür olarak büfelerin altında
olduğu gibi dekorasyonda kullanılabilir. Oda çok az olmak koşuluyla
@Necmi abi stada kırmızı koltuk koyulmalı veya koyulmamalı demek bir görüştür, saygı duyarım. Kırmızı koltuk koymayı düşünmenin renklilere benzemek olmayacağını anlatmaya çalışıyorum ben sadece. Pek tabii de konulabilirdi. Şayet konulsaydı kırmızı var diye yeri göğü inletecek miydik, onu diyorum.

Tribüne kırmızı koltuk konulmayacağını zaten tahmin edebiliyorum. Bildiğimiz kadarıyla sadece siyah ve beyaz koltuk sipariş edildi zaten. Bahsettiğin şeylerin de (normalde kırmızı olması gereken şeylerin bile özel yapımla siyah-beyaz yapılması gibi) zaten farkındayım. Tekrar edeyim, ben tribünlere kırmızı koltuk koyulsun veya koyulacak demiyorum. Koyulsa nasıl olurdu diye düşünmek, bunu hayal etmek renkli olmak demek değildir diyorum. Beni kimse bunla itham edemez. Burada çeşitli tribün yazı stilleri hazırlayıp paylaşıyorum. Değişecek diye değil, nasıl olurdu görmek için. Paylaşmadım ama vodafone arena yazısını kırmızı olarak denedim ben de. Ama siyahın üstüne pek yakışmadığını düşündüğümden paylaşmadım. Ama vodafone arena yazısı Numaralı alt kata yazılsaydı beyazın üstüne kırmızı bence formadaki gibi oldukça şık dururdu. Denemeyi ve paylaşmayı da düşünüyorum mesela, tabii eğer renkli ilan edilmeyeceksem.

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 15 Şubat 2016 (12:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @aoguzd   'ye teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimiçi Necmi

@Necmi ab bizim stad çevresi de eski açık gibi patinato kaplama yapılır mı ? Krasnodarda bitiriyorlar çevre düzenlemesini .

https://c2.staticflickr.com/2/1607/25035617665_d2f9889a45_b.jpg

https://c2.staticflickr.com/2/1574/24405001354_51a198a9f7_b.jpg
bilemiyorum ne yapılacak şimdi fikir yürütüp yönlendirme yapmayayım. @ahmetx

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@panic13 Eline sağlık abi tüylerim tiken tiken oldu valla.. :claps: :claps: :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Efe

sahaya yine bi katman atiyorlar yeni acik tarafinda vinclerde islerini bitirdi sanirim toparlanmislar sadece 1 tanesi kaynak yapiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kim slikon fiberglass membranı teklif ettiyse Allah ondan razı olsun mükemmle bir malzeme .

http://haber.besiktasarena.com/wp-content/gallery/vodafone-arena-fotograflari-15-subat-2016-12-00/vodafone-arena-15-Subat-2016-3.jpg
dimi çok güzel duruyor mebran bile en kalitesi oldu stad bastan aşşa 5 yildiz malzeme  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2016, 13:01:26 ahmetx ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kim slikon fiberglass membranı teklif ettiyse Allah ondan razı olsun mükemmle bir malzeme .

http://haber.besiktasarena.com/wp-content/gallery/vodafone-arena-fotograflari-15-subat-2016-12-00/vodafone-arena-15-Subat-2016-3.jpg
Işık gecirgenligi mukemmel gözüküyor

Memvranin rengide guzel insanin ici aciliyor cpk ferah gözüküyor emegi geçenlerden Allah razi olsun..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık