Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5823019 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı hsyn_RQ7

bu stadta tek koltuk dahi renkli olmaz bizim 2 rengimiz var siyah ve beyaz başka hiç bir renk kubul edilemez bana göre ve şuan bu siyah beyaz deryanın içine farklı renk sokmak stadın içine etmekle eş değer benim için kırmızı vs bi renk stadımızda olmayacak :)

arkadaşım iyi diyosun hoş diyosunda bu takımın ilk renkleri kırmızı-beyaz bizim tescillenmiş 3 rengimiz var kırmızı dememdeki kasıt hem bunun için hemde vodafone bir marka öyle yada böyle stadın 15 yıl sponsoru bu marka kırmızıyla özdeşleşmiş e bizim markamızın içindede kırmızı var ortak bağlayan noktadır kırmızı daha 3 yıl önce kırmızı formamız vardı...

Çevrimdışı ZEKI

@Ekrem tesekkurler fotograflar icin tabi bugun fotograf yukleyen diger kardesilerimizede tesekkurler.

Çevrimdışı Turco

bu stadta tek koltuk dahi renkli olmaz bizim 2 rengimiz var siyah ve beyaz başka hiç bir renk kubul edilemez bana göre ve şuan bu siyah beyaz deryanın içine farklı renk sokmak stadın içine etmekle eş değer benim için kırmızı vs bi renk stadımızda olmayacak :)

rengimiz sadece siyah beyaz ise neden kırmızı forma giyiyoruz ?

Çevrimdışı hsyn_RQ7

Nedir bu kırmızı merakı?

bu merak değil var olan bişi nasıl amblemimizde bayrağımız siyaz beyazın içinde kırmızı çok hoş duruyorsa buda bunun gibi siyah beyazın için de kırmızı uyumu var  :icool: :icool: :icool:

Çevrimdışı Tolga

gün icinden
Anlaşılan membran serimi yeni açık-kapalı köşeden devam edecek gibi.

Yanlış görmediysem fileyi oraya sermişler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı halvetifarazi

amblem yapılırsa, türk bayrağının rengi kırmızıyı nasıl yapacaksın?

Çevrimdışı denilanz

arkadaşım iyi diyosun hoş diyosunda bu takımın ilk renkleri kırmızı-beyaz bizim tescillenmiş 3 rengimiz var kırmızı dememdeki kasıt hem bunun için hemde vodafone bir marka öyle yada böyle stadın 15 yıl sponsoru bu marka kırmızıyla özdeşleşmiş e bizim markamızın içindede kırmızı var ortak bağlayan noktadır kırmızı daha 3 yıl önce kırmızı formamız vardı...
Kırmızı-beyaz hikayesi gerçek değil. Resmi sitede durum anlatılmış.
http://www.bjk.com.tr/tr/cms/tarihce/2/74/

Daha geçen sene kırmızı formamız vardı zaten, 3 sene öncesine gitmene gerek yok. :eyes

Çevrimdışı Ekrem

@Ekrem tesekkurler fotograflar icin tabi bugun fotograf yukleyen diger kardesilerimizede tesekkurler.
rica ederim @ZEKI abi.

Çevrimdışı hsyn_RQ7

Kırmızı-beyaz hikayesi gerçek değil. Resmi sitede durum anlatılmış.
http://www.bjk.com.tr/tr/cms/tarihce/2/74/

Daha geçen sene kırmızı formamız vardı zaten, 3 sene öncesine gitmene gerek yok. :eyes

pardon düzelttiğin için sağol feneri o formayla en son derbide yenince aklımda o kalmış  :D :D :D :D :D :D :D :D :D

bu arada resmi sitede renkle alakalı böyle bişi yazıyorsa bilemem ama önce dende farklı söyleniyordu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gun icinden iceriden fotolar artik sona geliyoruz...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

bizim ilk rengimiz 3. rengimiz falan filan bunları geçiniz bu stadta diğer 2 renkli takımın tek rengi dahi olmayacak  stadına koltuğuna falan olmaz o zaman siyah beyaz kırmızı sarı herşeyi dolduralım olmaz öyleşey 2 rengin var siyah ve beyaz koltuklarda bundan başka renk isteyenlerede açıkçası şaşıp kalıyorum diğerlerinden farklıyız demiyeceğiz o zaman bide renkliyiz diyeceğiz diğer renkleride yanımıza alalım böyle şey olmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

amblem yapılırsa, türk bayrağının rengi kırmızıyı nasıl yapacaksın?
Türk bayrağını üstüne mi bastıracaksınız koltuğa amblem mi yapılırmış bu stadta tek renkli koltuk olmayacak ok. :bandit: amblemi en üste çatıya yap koltukta ne işi var :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mikartal

Bugun Kocaelinden stad ne durumda diye saat 11.00 gibi Dolmabahçeye  gittim.açıkcası moralim bozuldu.Gültekin Onay nisan sonu açılır.diye söyleyince sevinmiştim ama çalışmaları görünce bu sezon zor açılır dedim.3 mambran serilmişti 4 üncünün serilmesi için çalışıyorlardı saydım sadece 7 kişi idiler. 4 ü oturuyordu 3 kişi de mamranı sermeye çalışıyordu.3 kişide yeni açık numaralı arasında kaynak yapıyırdu.koca stad inşaatı bana gayri ciddi geldi. yazık.çok üzüldüm.

Çevrimdışı Efe

Bugun Kocaelinden stad ne durumda diye saat 11.00 gibi Dolmabahçeye  gittim.açıkcası moralim bozuldu.Gültekin Onay nisan sonu açılır.diye söyleyince sevinmiştim ama çalışmaları görünce bu sezon zor açılır dedim.3 mambran serilmişti 4 üncünün serilmesi için çalışıyorlardı saydım sadece 7 kişi idiler. 4 ü oturuyordu 3 kişi de mamranı sermeye çalışıyordu.3 kişide yeni açık numaralı arasında kaynak yapıyırdu.koca stad inşaatı bana gayri ciddi geldi. yazık.çok üzüldüm.
O size öyle gelmiş cumada ben ordaydım 10 kişilik ekibin tamamı mebranla uğraşıyordu içeride onlarca çalışan canla başla çalışıyordu saha ana baba günüydü gayette ciddi ciddi işlerini yapıyorlardı herkes görmek istediği pencereden görebiliyor tabi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

az yukarıda stadin icinden cekilmis fotolari attim onalri inceleyin , Ince işler artik bitme asamasinda bufelere kadar bitmis hersey..

Cim ve membran bittimi stad acilacak demektir..

Çevrimdışı Anıl1903

@Ekrem , @Yunus Emre Dökmeci fotoğraflar için teşekkürler  :ok: :ok: :ok:
Tavanda kullanılan malzemeler içeriye bambaşka bir hava katmış
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2016, 23:42:38 Anıl1903 ]

Çevrimdışı Gürcan

Fotolar 10 numara eline saglik. Gece isiklarla pixsel super gozukuyor

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Fotolar 10 numara eline saglik. Gece isiklarla pixsel super gozukuyor

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bencede stadın üstünün siyah olması stadı sanki öne doğru itiyor normalden daha dik görünmesi sağlandı bu şekilde geçiş yapılarak bence harika oluyor haftaya tüm koltuklar takılır stad ortaya çıkar
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2016, 23:44:52 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK