Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5818312 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı avsaribra

Bu takılan mebran ların bitmiş halimi yoksa daha gerdirilme işlemi felan yapılacakmı, bitmiş hali ise  :s20:  :ebebe: commerzbank arena gibi olucak denmişti

Çevrimdışı cadavra

Futbolculari calismanin olmadigi saatte bi stad turuna cikarsalar bi gezdirseler.Biz boleyiz futbolcularda gayet heyecan vardir.Motive felan olurlar belki.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu takılan mebran ların bitmiş halimi yoksa daha gerdirilme işlemi felan yapılacakmı, bitmiş hali ise  :s20:  :ebebe: commerzbank arena gibi olucak denmişti
daha yapistirma islemi falan olacak ayrica öntaraftakiler takilmadi bitmis hali harika görünecektir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cisse557

Bunu da ilk kez görüyorum. Taraftar efsanelerinden mi :)

Çevrimdışı Efe

günaydın arena Beşiktaşk yazsınlar son harfler kırmızı jk yerıne
kırmızı mı renkli yazi duyunca cinlerim tepeme cıkıyor ne renk takintiis siyah ve beyazdan başka hiç bisey olmamali olmaycakta :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı izorlu85

sanki 4.mebrani takiyorlar gibi geldi  :D
Kartal göz yine gördü Evet şuan 4. için çalışma başladı

Çevrimdışı cadavra

çok özledik be bit artık.
Mebran var mi ?

Çevrimdışı Efe

Kartal göz yine gördü Evet şuan 4. için çalışma başladı
denizden ćektigin fotoda 4.bolumunde gorunuyor ama tam emin olamadim belki gunes yaniltiyor dedim ama seriyorlarmis iyi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

denizden ćektigin fotoda 4.bolumunde gorunuyor ama tam emin olamadim belki gunes yaniltiyor dedim ama seriyorlarmis iyi
Fotoyu ceken gormedi bea hava yarinda bole olursa pazartesi is basi daha saglam baslarlar ise yarin hava bole guzel olursa 2 mebran takabilirler.

Çevrimdışı Efe

Fotoyu ceken gormedi bea hava yarinda bole olursa pazartesi is basi daha saglam baslarlar ise yarin hava bole guzel olursa 2 mebran takabilirler.

hafta ici 2.ekip gelmeli baska turlu pek hizlanma goremeyiz inşallah gelir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

2.Koltuklar:
Köşelerin düzeltilmesi bizim sayemizde oldu  ve ne kadar rahatladım bilemezsiniz, birlikteliğin gücü atom bombasında bile yok .Bu konuda az çok katkısı olan herkese teşekkürler iyi ki varsınız.
Piksellere gelince koltuklar takılmaya başladıkça desen kendini göstermeye başladı.Malumunuz ben pikselli tasarımlardan pek hazzetmem ancak kapalı,eski açık ve numaralıda hiçde fena durmadı ama yeni açık problemli görünüyor burda yapılması gereken diğer tribünlerde olduğu gibi alevli piksel uygulayıp beyaza hızlı geçiş yapmaktır ve arkadaşların üst katta beyaz piksellerin aynı hizadan başlamaması gerektiği fikrine de katılıyorum.
BEŞİKTAŞ JK yazısına gelince kartal yuvalarında kullanılan fontta yazılmış ve bence @denilanz kardeşimin konu ettiği fonttan daha güzel.Ben son dönemde kullanageldiğimiz modern fontta yazılsın isterdim
pikselli koltuk dan sonra seneye pikselli forma gelirse sen o zaman işe bak @ahmetx  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

pikselli koltuk dan sonra seneye pikselli forma gelirse sen o zaman işe bak @ahmetx  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
oda güzel olur vardi zaten degisiklik olsun şampiyonlarligi formasi pikselli :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

hazırlıklar tamam 4. geliyor
Ayrıca yeni açık arkada da merdiven çalışmaları var

Çevrimdışı vural

Bunu da ilk kez görüyorum. Taraftar efsanelerinden mi :)

o kadar küfeki kaplaması boşunamı yapıldı , tabiki taraftar efsanesi  :kop:

Çevrimdışı Efe

daha önce dedigimiz gibi mebranlar disaridan vinc yardimiyla yerlerine konuyor ve orda seriliyorlar iceriden takilacak diyen arkadaslarda goruyordur umarim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

oda güzel olur vardi zaten degisiklik olsun şampiyonlarligi formasi pikselli :evillol:
şaka bir yana benim şahsi fikrim piksel güzel oldu  birde bursa maçına orada olursak değme keyfime  :halay: :halay: :ishock: :ishock:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

takipteyiz  :tabe:  , birde rica edicem çevre düzenlemesi yapanlara bakarmısın belediyemi yoksa bjk inş aş mi

Çevrimdışı selim

Merhaba abilerim,ablalarım ve kardeşlerim :) ziyaretçi olarak takip ettiğim siteye sevgililer gününde üye olmaya karar verdim :) 9 Nisana Antalyadan uçak biletimi aldım açılırsa ne ala ama açılmasada bursa maçında nerde olursa olsun hep destek tam destek.Antalyadan selamlar... :)

Çevrimdışı Efe

takipteyiz  :tabe:  , birde rica edicem çevre düzenlemesi yapanlara bakarmısın belediyemi yoksa bjk inş aş mi
belediye buyuk sehir yapiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Merhaba abilerim,ablalarım ve kardeşlerim :) ziyaretçi olarak takip ettiğim siteye sevgililer gününde üye olmaya karar verdim :) 9 Nisana Antalyadan uçak biletimi aldım açılırsa ne ala ama açılmasada bursa maçında nerde olursa olsun hep destek tam destek.Antalyadan selamlar... :)
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

belediye buyuk sehir yapiyor

tabiki büyükşehir yapıcak ama çalışmalara başladılarmı yoksa hala bizim işçilermi kabayı alıyor diye merak ettim , çünkü belediye başladıysa  açılış baya yakın demektir  :super: