Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5802856 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı serti67

bılgılılere seslenıyorum serme cımde karar kılınmıs gıbı acaba ıklımleme ve attan ısıtma vs yapılıpmı serme olucak yoksa onlardamı yenı sezona brakılacak sıs le yenıbır soru cevap yapma sansımız varmı acaaba
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı enemy1903

dün sordum arada kaynadı.kale arkalarında tel örgü veya file olacak mı acaba ?

Çevrimdışı firewater

Abi ben de severim Bilic'i, neden tepki gösteriliyor acaba?
Adam görev aldığı sürece Beşiktaş'ın haklarını hepimizin içinden geçtiği şekilde savundu bana göre.
Derseniz ki West Ham aklındaydı ve şampiyonluğu önemsemedi, buna gülünür. İhanet ithamı ağırdır vebale girmemek gerek.

Başka bir sebepse ben de bilmek isterim.

8 debi "0" galibiyet son 4 derbi "0" gol

yetmedimi?

geçen sene ikram edilen şampiyonluk, ondan önceki sene ikram edilen 2.lik. gs yi kurtaran adam olmak.

yetmedimi?

Liverpool maçından sonra westhamla anlaştığını artık bilmeyen kalmadı.

Ben asıl bu yetersiz₁, yetersiz, menejerlerle sürekli temas halinde olan adam neden bu kadar seviliyor onu anlamıyorum.

Benim gözümde şuan fenerin hocası ile aynı hocalık ve kişilik vasfındadır.

Neyse konu dışına çıktık.

Çevrimdışı firewater

dün sordum arada kaynadı.kale arkalarında tel örgü veya file olacak mı acaba ?

kale arkalarında şeffaf file olacak.

Çevrimdışı Popular Demand

yetmedimi?

geçen sene ikram edilen şampiyonluk, ondan önceki sene ikram edilen 2.lik. gs yi kurtaran adam olmak.

yetmedimi?

Ben asıl bu yetersiz₁, yetersiz, menejerlerle sürekli temas halinde olan adam neden bu kadar seviliyor onu anlamıyorum.

Kısmen haklılık payınız elbet var ama derbilerde nasıl doğrandığımızı, kırmızı kartları ve tabir-i caizse dayak yememizi görmeyen hakemlerin suçu yok mu?
Sağ bek'sizlikten Necip'i oynatmak zorunda kaldığımız ve fb maçında o kanattan gol yediğimiz gerçeği?
Gs'ye karşı biz oynadık onlar kazandı. Biraz da şans faktörü vardı.
Kasti olarak şampiyonluktan ettiğine inanıyorsanız şahsi fikrinizdir bu abi, ben inanmıyorum kendi adıma.
Biz de Olimpiyat'ta o adamla beraber üşüdük, üzüldük ve sevindik, stat heyecanını yaşadık, kaybeden olduk.
Türkiye burası unutmayalım, hakeden kazanmıyor her zaman, işler masalarda telefonlarda dönüyor.

Neyse evet konu dışına kaymayalım, herkesin fikri farklı bu konuda anladığım kadarıyla.
          [img width=41

Çevrimdışı erzurum1903

Ne diyeyim pes !

pese gerek yok altında ne yazıyor bak :" nacizane fikrim budur." benim düşüncem, benim fikrim. insanların düşünce ve fikirlerine saygı duyduğumuz zaman bişeyler olacak bizden. yoksa hep avrupa der dururuz.

Çevrimdışı Serdkar

Günaydin..
Istanbulda hava nasil...Artik Membran konusuda hizlanmak lazim.. Ilk gün cift takildi ve dün sirf birtane

Çevrimdışı samet-53

Günaydin..
Istanbulda hava nasil...Artik Membran konusuda hizlanmak lazim.. Ilk gün cift takildi ve dün sirf birtane

İstanbulda hava yağmurlu, rüzgar var. Zaman zaman şiddetleniyor, bugün membran takılcağını düşünmüyorum.

İyi hafta sonları dileriz.
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı ahmet türken

Abilerim kardeşlerim hepinize merhaba;
uzun zamandır buradayım ama ilk defa yorum yapıyorum, birbirimize bukadar kenetlenmiş olmak okadar GURUR vericiki anlatamam, reklam filmi bile tüyleri bukadar diken diken ediyorken stadın son halini hayal dahi edemiyorum...
umarım stad bittiğinde sizlerle bir araya gelip köy içinden stada meşalelerimizle birlikte gitmek nasip olur sizlerle yüzyüze tanışmayı canı gönülden istiyorum...
Denizliden hepinize selamlar saygılar...
#Hasretbitiyor birazdaha #Sabret

öncelikle hoşgeldin. Uzun zamandan beri burda olup yorum yapmamak çokda tasvip ettiğimiz davranışlar diil :D  Yalnız birlikte maça gitmek için stadın bitmesine gerek yok. Biz hermaça buradan dostalarımızla kol kola gidiyoruz. Hemen hemen her maçt daha önceden tanışamadağımız dostlarımızla tanışıyoruz. Bu sebepten ilk maçta senide kol kola Beşiktaş'ımıza destek vermek için senide aramıza bekleriz :ok: . Örneğin antep maçında @Popular Demand arkadaşımızda katıldı. Bizde yeni bir dost kazandığımız için mutlu olduk

Çevrimdışı ahmett.67

Günaydin..
Öğleden sonra yağış yok, rüzgar azaldı. Bence 1 adet takılabilir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

yetmedimi?

yetmedimi?

hiç yakışıyor mu senin için emek vermiş bir adam hakkında böyle konuşmak? gerçi Rıza kaptana sövüp sayalarla dolu ortalık, Bilic'e saydırmışsınız çok mu?

bir adamın sevilmesi için çapına falan bakmaya gerek yok ama ne kadar çaplı olduğunu şu an west ham'ı getirdiği noktayla gösteriyor.. evet belki tecrübe azlığından, belki yetersizliklerinden istenen başarıyı yakalayamamış olabilir..

ama asıl önemli olan yürekten bu camiaya hizmet etmiş bir adamdan bahsediyoruz.. elbette 2 sene statsız hizmet vermiş biri olarak bu stadın açılışında olmayı en çok hakedenlerdendir kendisi..

Beşiktaş değerlerine bu kadar uzak olmanız çok üzücü..
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2016, 10:21:50 Erdem Çözer ]
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

Adam görev aldığı sürece Beşiktaş'ın haklarını hepimizin içinden geçtiği şekilde savundu bana göre.
Derseniz ki West Ham aklındaydı ve şampiyonluğu önemsemedi, buna gülünür. İhanet ithamı ağırdır vebale girmemek gerek.

şampiyonluğu ne kadar istediğini, ayrılık kararının açıklandığı görüşmede gözlerinin nasıl dolduğunu Ahmet Nur Çebi daha geçenelerde açıkladı.. ama bizim insanımız böyle işte.. insanlara çamur atmakta üstümüze yok
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı melih_grgn

öncelikle hoşgeldin. Uzun zamandan beri burda olup yorum yapmamak çokda tasvip ettiğimiz davranışlar diil :D  Yalnız birlikte maça gitmek için stadın bitmesine gerek yok. Biz hermaça buradan dostalarımızla kol kola gidiyoruz. Hemen hemen her maçt daha önceden tanışamadağımız dostlarımızla tanışıyoruz. Bu sebepten ilk maçta senide kol kola Beşiktaş'ımıza destek vermek için senide aramıza bekleriz :ok: . Örneğin antep maçında @Popular Demand arkadaşımızda katıldı. Bizde yeni bir dost kazandığımız için mutlu olduk

Hoşbulduk :)
Bu aralar iş programı sebebi ile gelmem malesef söz konusu değil ama mart ayı içerisinde takvime göre kesinlikle gelmek istiyorum :) Sizlerle paylaşılacak bir çok anımız olacak inşallah... eminim hepiniz birbirinden değerli Beşiktaş lı ruhunu yansıtan ve yaşatan güzel insanlarsınız... Aranızda olmak bu birlikteliğin bir parçası olmak gerçekten gurur verici...
Hayatın anlamı Siyah-Beyaz dı...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2016, 10:36:05 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı ensdndr

Şu konuşmaları sizlermisiniz.. Arkadaşlar futbol hakkında konusacaginiz birsürü bölüm var

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aklımdan geçeni kaleme almışın kardeşim. Bu arada avatarın süper :)
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Popular Demand

Eyvallah abi, inanın ben daha çok mutlu oldum sizleri yakından tanıdığım için ve güzel bir matchday (@Yunus :evillol:) yaşadığım için.
Umarım daha çok fırsatımız olur da hemen her maça birlikte gideriz.
          [img width=41

Çevrimdışı cadavra

Ya varya iş mebrana kaldi ya gerisi önemli deil şu an acilmasini isteniosa bu sene koltuk mebran çim gidio biter bitmeyede ben içerdeki işleri merak ediyorum koridorlar soyunma odalari takim giris cikis otopark bence iceriye yuklenilmeli para gerekicek fazladan ama bu Tff ye guvenmem biz burda bitti deriz gelir kildan tuyden bi sey bulur actirmaz onun icin dışı guzel gidio ama içe de yuklenilmeli.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı denilanz

hiç yakışıyor mu senin için emek vermiş bir adam hakkında böyle konuşmak? gerçi Rıza kaptana sövüp sayalarla dolu ortalık, Bilic'e saydırmışsınız çok mu?

bir adamın sevilmesi için çapına falan bakmaya gerek yok ama ne kadar çaplı olduğunu şu an west ham'ı getirdiği noktayla gösteriyor.. evet belki tecrübe azlığından, belki yetersizliklerinden istenen başarıyı yakalayamamış olabilir..

ama asıl önemli olan yürekten bu camiaya hizmet etmiş bir adamdan bahsediyoruz.. elbette 2 sene statsız hizmet vermiş biri olarak bu stadın açılışında olmayı en çok hakedenlerdendir kendisi..

Beşiktaş değerlerine bu kadar uzak olmanız çok üzücü..
Bizi şampiyonluğa yürüten Şenol hoca için dahi, hem de şu anda akıl almaz ithamlar yapılırken ben Bilic hakkında söylenenlere şaşırmıyorum açıkçası.

Not: Piksel de güzel oluyor ha.

Çevrimdışı giunti1903

Bizimkisi bir aşk hikayesi değildir. Bizimkisi AŞK, gerisi HİKAYEDİR..

Çevrimdışı İhsan

Eyvallah abi, inanın ben daha çok mutlu oldum sizleri yakından tanıdığım için ve güzel bir matchday (@Yunus :evillol:) yaşadığım için.
Umarım daha çok fırsatımız olur da hemen her maça birlikte gideriz.

Yarın maçtayım. Gelen varsa tanışmak isterim.
 :)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aklımdan geçeni kaleme almışın kardeşim. Bu arada avatarın süper :)

Teşekkür Ederim Abi Avatarım dünya tarihindeki en büyük sporcu diyelim başlığı kirletmeyelim :)

Çevrimdışı ZEKI

Herkese iyi günler,  gecende de yszdım,  membranda karsılıklı olarsk iki ekibin calısacagı ve eski acıktan baslayacagi konuşuluyor .

Casper_VIA_V8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mülkübey

Edit : bu konuya ait bir tartışma değil.
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2016, 11:20:55 mülkübey ]
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı cisse557

Toki kalfalık dönemine geçmiş görünüyor