Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5802981 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı klaus

FORZA BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı tcoalngsau

bu saatte bu kadar oldu.Gece ısıklandırma ile çook hoş görüntü olur bu haliyle..

:money:

Çevrimdışı Ferhat Türk

Bu koltuklar şahit olacak'a anımı yolladım fakat onaylandı vs demedi. Diğer yazanlar bilgi verebilir mi sizde nasıl oldu baya uzun yazdım boşa gitsin istemiyorum
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı FARUK

bu saatte bu kadar oldu.Gece ısıklandırma ile çook hoş görüntü olur bu haliyle..

Eline sağlık güzel olmuş

Çevrimdışı osman1903

Mükemmel olmuş ellerine sağlık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Şubat 2016, 03:51:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Harika :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

@AdemG  den biraz geç oldu ama göndermiş yeni gördüm  :utan

Çevrimdışı samet-53

Cümleten hayırlı sabahlar, henüz uyanmamış olanlar, ruhu yatakta bedeni ayakta olanlar hepinize günaydın :D
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimiçi murat

Bu koltuklar şahit olacak'a anımı yolladım fakat onaylandı vs demedi. Diğer yazanlar bilgi verebilir mi sizde nasıl oldu baya uzun yazdım boşa gitsin istemiyorum
Buradan bir kişi kesin kazanmalı.ben yazmıyorum şansınızı azaltmayayım.  :D

Çevrimdışı OnizukaSensei

Gunaydin Herkese 😊Her gun konuya girip stadimizin yavas yavas bitmeye yaklastigini gormek cok mutlu hissettiriyo :)

Çevrimdışı Popular Demand

Tiksinti geldi şu Mir Ofis denen şirketten artık.
Özensizlik paçalarından akıyor hainlerin.
Kazandıkları her kuruş haram olsun :s20:

[img width=41

Çevrimdışı mylife1903

Yoruldum bu koltuk meselesinden. Sacma sapan bir firma ile calisilmis belli

Eyy mir ofis koltuklari duzgun yap, kafamizi bozma.

Arkadaslar lig maclari icin koltuksuz duzene gecsek nasil olur. Eskiden kucak kucaga izlerdik maclari. Kapali ve numarali agir abilerimiz icin koltuklu kalsin. Acik tribunler koltuksuz.

Koltuksuz olsun baris icinde cozulsun bu is.

Schalkenin stadinda benim hatirladigim bazi tribunler koltuksuz uefa maclarinda koltuk takiyor adamlar.

Yemisim uefasini sanki her sene final oynuyoruzz.

Reklam aglatti sabah sabah.

Yd kola turka ile anlastuginda demistim, besiktas kendi kalibresindeki firmalar ile calismali.
Pepsi olmadi coca cola oldu o da olumlu ama cola turka besiktas seviyesinde bir firma degildir.
Vodafone ayni beaiktasimiZ gibi buyuk bur firmadir. Ve besiktasin basarili olmasini ister. Belki degisik destekler veriyordur besiktasa cunku vodafonun ilk futbol sponsorlugu degil bu antlasma.

Ben ara ara buyuk emekcimiz sureyya abimizin reklamini acar aglarim. Bu reklam da harika olmus.

Forma sponsorlari
Yandex fb
Dumankaya gd
Vodafone bjk

Fark burada acilmis zaten. Ulan yandex nedir bea. Rusyada yahut bdt ulkerinde bile cok kullanilmaz. Mail.ru vardir cebinden cikartir yandexi.
Dumankaya nedir bilmiyorum.

Ama fbnin yandex hamlesine fikret baskandan gordum ve arttiriyorum google, beklerdim.

Koltuk meselesinden ziyade arkadaslar benim anlamadigim nokta neden sahaya koselerden giris var. arac girisi icin asansor sistemi olmaz miydi? Projeyi cok bilmedigim icin soruyorum.

Benim icin yemek saati siZlere gunaydin

Çevrimdışı erzurum1903

şimdi Şeref Bey için çekilen reklam filmlerine baktımda çok yol almışız. birde Slaven Biliç' i görünce aklıma geldi bence kesinlikle açılış maçını Westham United  ile yapmalıyız Biliç statsızlığın cefasını çok çekti en azından açılışta alkışlanmalı ve yine Demba ba, Ersan, Atınç gibi futbolcularımızda açılışta onurlandırılmalı nacizane fikrim budur.

Çevrimdışı Ensar

şimdi Şeref Bey için çekilen reklam filmlerine baktımda çok yol almışız. birde Slaven Biliç' i görünce aklıma geldi bence kesinlikle açılış maçını Westham United  ile yapmalıyız Biliç statsızlığın cefasını çok çekti en azından açılışta alkışlanmalı ve yine Demba ba, Ersan, Atınç gibi futbolcularımızda açılışta onurlandırılmalı nacizane fikrim budur.
bilic demeyecektin hiç olmadı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı melih_grgn

Yeni reklam yayınlanmış

Abilerim kardeşlerim hepinize merhaba;
uzun zamandır buradayım ama ilk defa yorum yapıyorum, birbirimize bukadar kenetlenmiş olmak okadar GURUR vericiki anlatamam, reklam filmi bile tüyleri bukadar diken diken ediyorken stadın son halini hayal dahi edemiyorum...
umarım stad bittiğinde sizlerle bir araya gelip köy içinden stada meşalelerimizle birlikte gitmek nasip olur sizlerle yüzyüze tanışmayı canı gönülden istiyorum...
Denizliden hepinize selamlar saygılar...
#Hasretbitiyor birazdaha #Sabret
Hayatın anlamı Siyah-Beyaz dı...

Çevrimdışı ensdndr

Güzel stadyum oluyor. Yüzdük kuyruğuna geldik. Ya sabır
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Yiğit

Bana onaylandı maili gelmiş ama mail spam kutusundaydı. Yine de siteden kontrol ettiğimde kendi hikayemi bulamadım.

Çevrimdışı mülkübey

Ne diyeyim pes !
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Popular Demand

Ne diyeyim pes !

Abi ben de severim Bilic'i, neden tepki gösteriliyor acaba?
Adam görev aldığı sürece Beşiktaş'ın haklarını hepimizin içinden geçtiği şekilde savundu bana göre.
Derseniz ki West Ham aklındaydı ve şampiyonluğu önemsemedi, buna gülünür. İhanet ithamı ağırdır vebale girmemek gerek.

Başka bir sebepse ben de bilmek isterim.
          [img width=41

Çevrimdışı serti67

gunaydın arena koltuklar ytammalanınca cogunlugumuz sıyah koltukları sevdık ama beyaz baskın olucak statta
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı onurturan

@mylife1903 abi zaten deniz seviyesinden de altindayiz asansor sistemi imkansiz olurdu..