Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5801047 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı mülkübey

Yuh be böyle video yapılmaz vodafone  .Ağlattın
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Sezer94

Denizbankın "z" si kötü durmuş. Bakalım Denizbank bir şey dicek mi?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben sordum oraya koltuk takacaklar dediler
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Anıl

Benim en etkilendigim reklam filmi bu oldu yani o hikayelerin cogu dogru hikayeler ozellikle en sondaki hikayeyi tanimadigimiz insanlara hangimiz sarilmadik ki Beşiktaş gol atinca.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene Rize maçında gol attıktan sonra yanımdaki abiyle aynı anda birbirimize dönüp bir sarılışımız vardı sanki 20 yıldır tanışıyor gibi. Beşiktaş'tan başka hiçbir şey böyle duygular yaşatamaz adama..
[ Son Düzenleme: 12 Şubat 2016, 23:19:47 Anıl ]

Çevrimdışı Efe

Ben sordum oraya koltuk takacaklar dediler
yeni açıkta ve eski açıkta koltuk takılacak ankrajlarını hala neden takmıyorlar bizi kanser ediyorlar anlamıyorum gerçekten zaten köşeler çuvalladı bide takılmayan ankrajlarla uğraşıyoruz :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

hava şartları gerçekten lehimize şubat ayında ocak ayında baya sıkıntı çektik ama şubat ayı ortalamaların üzerinde gidiyor 1 hafta daha sıcaklık 15 derecelerde :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sosyalkartal

ben şu vodafone arena reklamında ki müziği çok beğendim yeni stadımızda maç öncesi oyuncular sahaya çıkarken çalınamaz mı ki  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı harund1k3

Yalniz acilis gununu ben cok merak ediyorum. muhtemelen cogumuz da iceri giremeyecek ama dusunse; cati bitmis, cimler hazir, cubuklu formasiyla oyuncular iceri giriyor. binlerce taraftar butun tartismalari bitirmis siyah-beyaz, sampiyon-besiktas yapiyor. olcay, tolga, veli, quaresma, ismail falan tutamaz kendini aglarlar. onlarla biz de aglariz. butun zorlukluklara karsi, parasizliklara karsi, sanssizliklara karsi, kazalara karsi ilk macimizi oynuyoruz. fikret orman omuzlarda... Ulan cok guzel olacak be !!!

Çevrimdışı Sezer94

yeni açıkta ve eski açıkta koltuk takılacak ankrajlarını hala neden takmıyorlar bizi kanser ediyorlar anlamıyorum gerçekten zaten köşeler çuvalladı bide takılmayan ankrajlarla uğraşıyoruz :bandit:

Uyuyup 2 ay sonra uyanmak istiyorum :D

Çevrimdışı Efe

Uyuyup 2 ay sonra uyanmak istiyorum :D
acı çekmeye alıştık firmalar bile acı çeektiriyor ama sefasınıda biz süreceğiz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Jukebox

Son duruma baktigimizda en gercekci acilis tarihi ne olur?Koltugun membranin bitmesi ne kadar surer ?
Tabii bir de cim var.

Çevrimdışı canergiray77

Vodafone Arena parfümü yapıcaklar heralde, alırım ben
valla bende parfüme benzettim bundan sonra herşey Vodafone'den alınır  :lol: @can1903
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı tkuybu

Cimler serme olacakmis hybrid sezon sonuymus varmi bilgisi olan

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı raichu

evet şu anki plan o.hibrit yazın yapılacak

Çevrimdışı canergiray77

evet böyle açıklama yapmıştı başkan karar değişmedi önce serme yaza hibrit çim @tkuybu
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı harund1k3

Son duruma baktigimizda en gercekci acilis tarihi ne olur?Koltugun membranin bitmesi ne kadar surer ?
Tabii bir de cim var.

mart sonu cok zor. nisan 20 benim tahminim.

Çevrimdışı celiker1

Tabii bir de cim var.
Kendini 30.04.2016 Beşiktaş-Kayserispor maçına hazırla derim ben
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı canergiray77

Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Sezer94

acı çekmeye alıştık firmalar bile acı çeektiriyor ama sefasınıda biz süreceğiz :icool:

Abi mir ofis faceden bi tek beni mi engellemiş yaa :D

Çevrimdışı Efe

Tabii bir de cim var.
9 nisan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı canergiray77

yakında benide engelleyecekleri kesin :D @Sezer94
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı cisse557

Ne dediysen artık adamlara

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Reklamda çok ince düşünülmüş şeyler var dikkatinizi çekti mi? Görüntü ve ses uyumu.

1- "Gözümü ilk burda açtım."

2- "Babamın omuzlarında başladı bu sevda."

3- "Hep kendi koltuğum olsun isterdim. Büyüdüm, oldu."

4- "O gün bir gol daha istemiştim Beşiktaş'tan. Bana tekrar sarılsın diye."

5- "Rahmetli babamla..."

6- "Ondan emanet aldık bu koltukları."

7- "Yine bir gün geldik maça. Yanımda tanımadığım bir adam."

8- "Ama şampiyonluk golüyle öyle bir sarılmışız ki. İnsan ancak kardeşine böyle sarılır."

Helal olsun. :claps: :claps: :claps:

[eklenti yönetici tarafından silindi]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı canergiray77

Reklamda çok ince düşünülmüş şeyler var dikkatinizi çekti mi? Görüntü ve ses uyumu.

1- "Gözümü ilk burda açtım."

2- "Babamın omuzlarında başladı bu sevda."

3- "Hep kendi koltuğum olsun isterdim. Büyüdüm, oldu."

4- "O gün bir gol daha istemiştim Beşiktaş'tan. Bana tekrar sarılsın diye."

5- "Rahmetli babamla..."

6- "Ondan emanet aldık bu koltukları."

7- "Yine bir gün geldik maça. Yanımda tanımadığım bir adam."

8- "Ama şampiyonluk golüyle öyle bir sarılmışız ki. İnsan ancak kardeşine böyle sarılır."

Helal olsun. :claps: :claps: :claps:
yılın reklam filmi hatta sinema filmi bile seçilir ya o derece sevgilinizle sinemaya gitmeyin açın açın izleyin :D @Yusuf Tekeli  :lol: :lol:
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Geç olsun ama ben de RT ledim. Bilal'e anlatır gibi anlatmış Faruk

Çevrimdışı Yasin A.

video ne güzel, stadımız ne güzel.. birde şampiyon olsak varya ağaçlı yolda sabahlarız artık.  :eyes