Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5797992 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı cadavra

saha içi harfiyat dönemini anımsattı kepceler kamyonlar ama bu sefer kamyonlar harfıyat cıkarmıyor kum getiriyor bu arada fotografların birinde trubunle çizgi arasını cok belli baya yakın tükürsen futbolcuya gelir muhtemelen tel örgüde olmaz o kadar yakın etmek iyi mi bilemedim şimdi abi biz ingilteredeki taraftar gibi oturan insanlar deyiliz hadi oturmuyoruz ordan bi şeyler olur yani pasolig bunun cogunu önledi tamam ama illa ki bi şeyler olur.

Çevrimdışı ers1903

alt kat 20-21-22-23.24. sıralar ve üst kat ilk 5 sıranın müthiş saha görüşü var

Harika ,benim numarali 4. Sıradan kombinem 429. Blok  :ishock:

Çevrimdışı sallapati

Beşiktaş ın BE si ortaya çıkıyor..  :halay:

Çevrimdışı Erhan

Sahanın içi ana baba günü süper çalışıyorlar :claps:

SIS hazır kıta bekliyor galiba :ok:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Alttaki merdiven boşluklarıyla üsteki merdiven boşlukları köşelerde neden aynı hızada değiller? Kapılarla merdivenleri hiç iyi planlamamışlar açık konuşmak gerekirse..

Çevrimdışı safakseref

uç kısımdaki membranlarda aynı hızda mı takılır yoksa daha mı hızlı olur bilen var mı?

Kaldı 39 membran. 3 günde 2 tane takılsa, 26 gün eder. Hata payı hava durumu falan desek 30 gün  :busted_cop:

3 günde 2 tane taksan 58,5 gün eder :)

Çevrimdışı celiker1

uç kısımdaki membranlarda aynı hızda mı takılır yoksa daha mı hızlı olur bilen var mı?

Kaldı 39 membran. 3 günde 2 tane takılsa, 26 gün eder. Hata payı hava durumu falan desek 30 gün  :busted_cop:
Matematik hocan yaşıyor mu?Ölmüşe küfür etmiş olmayayım :evillol:
Hayatta Beşiktaş

Üst katta Prekast ilk sırasına 8-9 koltuk sığıyor çünkü efe yukarı çıktıkça da artıyor 13 - 14 e kadar
Buda rahat düzenleme imkanı veriyor
Ne kadar dar alan o kadar sorun
Prekast birleşimlerine koymazlarsa orada da koltuk kaybımız olur @FARUK

Çevrimdışı mikailtatli

iftari bekler gibi bekliyoruz stadin bitmesini. son 1-2 ay nasil gececek boyle yav  :uyucam:

Çevrimdışı özismet

kardeşim kapalı alt 4.cü sıra görüşü nasıl

Çevrimdışı sallapati

Matematik hocan yaşıyor mu?Ölmüşe küfür etmiş olmayayım :evillol:

2 günde 3 tane yazacağına , 3 günde 2 tane yazmış..

Çevrimdışı Kibar Feyzo

119 Blok Sıra 20 olarak görüşüm gayet iyi demek ki  :ok:
Kombine satarken 360 D görüşü de verseler şahane olur aslında!
Alacağın koltuğu deneye deneye seçersin  :icool:

"Biz on bir arkadaşız lakin arkamız daha var."

Çevrimdışı can1903

Statta koltuk takılınca membran takılınca zevke geliyorum, inanılmaz bir durum.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Membranı,koltukları ve zemini zevkle takip etmek , açılışa her gün daha fazla yaklaşmanın sevincini yaşamak varken köşeleri rezil eden mir dekorasyona sinirlenmekle geçiyor ya şu günler en çokta buna üzülüyorum  ! Mir dekorasyona şu an yapmak istediğim  :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Ben mobil den baglanıyorum ama yanlıslıkla pc görünümüne geçti onu tekrar nasl düzeltebilirim acill :s20:

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Ben mobil den baglanıyorum ama yanlıslıkla pc görünümüne geçti onu tekrar nasl düzeltebilirim acill :s20:
Tapatalk indir

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Statta tek beğenmediğimiz nokta köşeler olucak heralde ... mir ofisi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

Her yer buram buram stat kokacak!
14 Şubat'ı bekleyin... ‪#‎HasretBitiyor‬

Başkan 14 şubatta açıklayacak herhalde açılış tarihini :)

Çevrimdışı can1903

Her yer buram buram stat kokacak!
14 Şubat'ı bekleyin... ‪#‎HasretBitiyor‬

Başkan 14 şubatta açıklayacak herhalde açılış tarihini :)
Vodafone Arena parfümü yapıcaklar heralde, alırım ben

Çevrimdışı eaglearena

en son fotoya göre 4. membran da serilmiş gibi geldi bana yanlış mı görüyorum acaba.

yok abi yanlış görmüşsün şuana kadar 3 tane takıldı @Ceeyyhun

Çevrimdışı cursedofdragon

Vodafone Arena parfümü yapıcaklar heralde, alırım ben

burdan bunu mu anladın :)

Çevrimdışı onurist

Alt trübünlere beyaz koltuklar yerleştikçe stad efsane bir görüntüye kavuşuyor..juventus arenayı hatırlattı..beşiktaş yazısı görününce stad bütünlük kazanır ve piksel daha müthiş hal alacak gibi geliyor arkadaşlar.. :halay: :halay: