Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5796410 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı MUTLU

Bu işaretlediğim malzeme nedir acaba? Scorboard için olabilir mi?
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı browerdi

Dün 1-2 güne scoreboard gelecek demişlerdi.. Yarın gelir mi acaba?
Bitecek Bu Hasret Beşiktaş Bitecek İNAN !

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı dj_dellyy

Arkadaşlar köşeler halen aynı ısrar etmemiz lazım.

Çevrimdışı ZEKI

Cati kaplamasi ile ilgili olarak eski aciktanda bir baska ekibin baslamasi soz konusuymus. Bu arada Hepimiz kendimizi 30 nisandaki maca gore ayarlasak cok iyi olur.

Çevrimiçi hasankale

Çevrimdışı eaglearena

drenaj için büyük bi çukur açılmış.
sahanın her yerinde mıcır var hummalı bi çalışma var
yeniaçık-kapalı üst koltukların yarısı takılmış güzel duruyor

Çevrimdışı celiker1

Arkadaş herkes ştadın içinden foto paylaşıyor yok mu @Efe arkadaşımızı içeri sokacak biri ki :alala:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tayfunyasar

O kadar cok is bu kadar kisa surede nasil bitecek diye dusune dusune kafam patliycak:) toteme devam agustos 2016 da stad açılır.

Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı ahmetx

alt kat 20-21-22-23.24. sıralar ve üst kat ilk 5 sıranın müthiş saha görüşü var
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yldrmaydn

ben hala skorbordun deplasman tribünü arkasında olmasının yanlış olduğunu düşünüyorum.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı tugozcan

uç kısımdaki membranlarda aynı hızda mı takılır yoksa daha mı hızlı olur bilen var mı?

Kaldı 39 membran. 3 günde 2 tane takılsa, 26 gün eder. Hata payı hava durumu falan desek 30 gün  :busted_cop:

Çevrimdışı tayfunyasar

Bu parcalari nereye yerlesturecekler kapalinin onune actiklari cukura mi acaba?
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Efe

Arkadaş herkes ştadın içinden foto paylaşıyor yok mu @Efe arkadaşımızı içeri sokacak biri ki :alala:
donuyorum ben zaman kisitliydi 2 saatlik bu zaman vardi iceriye girsekte farkli bisey yok artik belli seyler gun icinde paylasiliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu parcalari nereye yerlesturecekler kapalinin onune actiklari cukura mi acaba?
onlar drenaj kanallari icin rögar olusturacak galiba o yuzden o kadar buyukler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

Bu önde ki şeffaf membranlar takılmadan stad açılabilir mi? O membranlar yazın takılabilir mi?

Bence açılır. Şeffaf deriz, bu yüzden görünmüyor deriz olur biter  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Ceeyyhun

drenaj için büyük bi çukur açılmış.
sahanın her yerinde mıcır var hummalı bi çalışma var
yeniaçık-kapalı üst koltukların yarısı takılmış güzel duruyor

en son fotoya göre 4. membran da serilmiş gibi geldi bana yanlış mı görüyorum acaba.