Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5794820 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

Şu köşe koltuk saçmalığını değiştiremezsek     yuh bize
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı idilahmet

Eurosport, Avrupa'nın en iyi taraftarını seçiyor.
Buradan Beşiktaş'a oy verebilirsiniz:

http://lebuzz.eurosport.co.uk/polls/vote-who-are-the-europes-best-fans-10895/

benim bilgisayardan dolayımıdır bilmiyorum ama hata veriyor

Çevrimdışı yldrmaydn

@Necmi abi bahsettiğim tehlikeli durumu fotoğrafta işaretledim, sanki küfekinin 1 parçası çıkmış gibi ve daha önceki çekilen fotoğraflarda da kapalı arka taraftada küfekinin çabuk kırıldığı örneği

bana orada kir var gibi geldi ama canlı görmek gerek..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bahsettiğim tehlikeli durumu fotoğrafta işaretledim, sanki küfekinin 1 parçası çıkmış gibi ve daha önceki çekilen fotoğraflarda da kapalı arka taraftada küfekinin çabuk kırıldığı örneği
orası akan kir kardeşim çıkan bir şey yok :)
darbe alırsa kırılır yapıştırmada oynar işin kötüsü farketmezsin
ilerde birinin kafasına iner. bu sistem çalışma esnasında hasar alırsa
alır ama sonrasında onu orda kırma imkanı yok @ilbuono
merak etme bu sistem yapıştırmadan 2-3 kat daha pahalı bir sistem
hele raylı döşeme çok daha pahalı

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Emirates köşeler.. (GSli ayılar kırmış koltukları maçta )   @FARUK

İnsan olmayı becerebilmek ayrı bir meziyet tabi..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Kartal39

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi 1 dk.1 dakika önce

Vodafone Arena 12 Şubat 2016
[ Son Düzenleme: 12 Şubat 2016, 16:52:15 Kartal39 ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı iyimserure

:icool:
şunu fotoşokla bütün çatıya yayacak bir babayiğit yok mu gönlümüz şenlense

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2016, 16:55:02
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı browerdi

Paletli Aydıntaş firmasının (Bursa) keza parçaları götüren tırlarda öyle bir gidemediler sabaha kalmaz sanırım. Öbür paletli bir günde gitmişti bu niye gidemedi anlamadım..
Saha bir an önce çimcilere SIS'e kalsın...
Bitecek Bu Hasret Beşiktaş Bitecek İNAN !

Çevrimdışı eaglearena

Şu köşe koltuk saçmalığını değiştiremezsek     yuh bize

abi @FARUK abinin yaptığı çalışmayı word olarak hazırlayıp mire mail attım dönüş yaparlar mı bilmem..

Çevrimdışı idil

benim bilgisayardan dolayımıdır bilmiyorum ama hata veriyor

Dns ayarlarını değiştirip deneyin :)
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Efe

yeni acik ust donusteki koltuklar sorunsuz takiliyor bugun onlari seyrettim tek sorun alt donusler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eaglearena

Bu ne olaki? :alala:

membran montajında işçilerin güvenliği için alt tarafa serilen turuncu filenin parçası  :lol: :lol:

Çevrimdışı bjklimert_

Yukarıdan bakınca membrandan saha içi gözükmeyecek gibi duruyor ve birde çok beyaz değil mi veya öyle mi kalacak rengi değişecek mi ?

TEŞEKKÜRLER?

Çevrimdışı ahmetx

abi @FARUK abinin yaptığı çalışmayı word olarak hazırlayıp mire mail attım dönüş yaparlar mı bilmem..
kulüple ilgili şahıs ve birimlerede atmak lazım , mirden çok umutlu değilim.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

membran montajında işçilerin güvenliği için alt tarafa serilen turuncu filenin parçası  :lol: :lol:

Valla öyle bi duruyo ki.. Ya dedim paintte çizmişler stadı ya da sabotaj olmuş :D

Çevrimdışı FARUK

yeni acik ust donusteki koltuklar sorunsuz takiliyor bugun onlari seyrettim tek sorun alt donusler
Üst katta Prekast ilk sırasına 8-9 koltuk sığıyor çünkü efe yukarı çıktıkça da artıyor 13 - 14 e kadar
Buda rahat düzenleme imkanı veriyor
Ne kadar dar alan o kadar sorun

Çevrimdışı celiker1

videonun 2. dakikasında emekçi ayağıyla bi basıyor membran'a, oturdugum yerden zıpladım laaaan yırtılacak diye   :D  6-7 saniye basılı tuttu ayağını sonra geri çekti.
Hepsine kolay gelsin.
O zaman boşuna panik yapmışsın :evillol: Ben bugün arabayla geçerken durdum 1-2 dakika.Daha ikinci membranın son dokunuşlarını yapıyorlardı.Baktım membranın ortadına basa basa karşıdan karşıya geçiyor.Semere filan değil eh bildiğin ovallik oluşan kısımın ortasına basarak esneye esneye geçiyor.Ben kendi adıma ayakkabılarıyla basıp kirlettiği için uyuz oldum :tabe: Uç kısmında ufak bir kısım bu şekil kirlenmiş gözüküyordu ama dedim bir yağmur yedimi bir şey kalmaz :super:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı harund1k3

Yukarıdan bakınca membrandan saha içi gözükmeyecek gibi duruyor ve birde çok beyaz değil mi veya öyle mi kalacak rengi değişecek mi ?

TEŞEKKÜRLER?

Ilk bastaki seffaf membrandan vazgecildi. yeni membran isik oyunlarina olanak sagliyabilir ama gecirgenligi daha dusuk. rengi bu sekilde kalacak.

Çevrimdışı yavvuzz

yanlış saymadıysam 39 tane daha membran serilecek bu da demektir ki 45 gün içinde membranlar biter . Bundan sonra şeffaf kısım fılan var. İki aya çatı tamamen biter.

Çevrimdışı Efe

Üst katta Prekast ilk sırasına 8-9 koltuk sığıyor çünkü efe yukarı çıktıkça da artıyor 13 - 14 e kadar
Buda rahat düzenleme imkanı veriyor
Ne kadar dar alan o kadar sorun
aynen oyle faruk bakalim onlarida duzelttericegiz inşallah
Şampiyon Beşiktaş JK