Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5787589 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Şubat 2016, 21:19:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tebrikler. Yazını beğeniyle okudum.
Ama şu günlerde 'köşe' kelimesini kullanmasan mı acaba ?!? :evillol:

:kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ripley

herkese selamlar wow zamanlarından beridir kesintisiz her gün takipteydim. üyeliğim vardı donanımhabere geçildi orada da üyelik aldım ama oradan da çıkıldığında üye olmamıştım artık buradan çıkılmaz herhalde : ) diye üye olayım dedim.

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2016, 21:24:23 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Gündeme dair köşe yazım arkadaşlar.

http://haber.besiktasarena.com/korku-kadikoyu-sariyor.html

arkadaşlar çok güzel bir yazı bu yazıyı sosyal medya hasaplarınızdan yayabildiğiniz kadar yayın.
bu oyunu bozmak gerekiyor
@Çağrı eline sağlık.

Çevrimiçi Necmi

herkese selamlar wow zamanlarından beridir kesintisiz her gün takipteydim. üyeliğim vardı donanımhabere geçildi orada da üyelik aldım ama oradan da çıkıldığında üye olmamıştım artık buradan çıkılmaz herhalde : ) diye üye olayım dedim.
Hoşgeldin burdan neden çıkalım burası evimiz artık :)

Çevrimdışı Ripley

Çevrimiçi Necmi

forumu kaç yıldır takip ediyorum stadın her yerinden fotoğraf gördüm bir tek soyunma odaları hariç fotoğraf yada odaların modeli, ebatları ve özellikleri hakkında bilgisi olan yokmu  :lol:
daha dün proje çizimlerini attım hemide tüm numaralının
projenin üzerinde merak ettiğin şeylerde var geriye git bul :evillol:
birde kaç yıldır takip ediyorum diyorsun :nerd: bak dün etmemişsin :bandit: @mehmetcan1903

Çevrimdışı ilhan mansız

İnşallah çok az kaldı. Ben, artık daha çok şampiyonluğu düşünüyorum. Bu stad artık bitti sayılır. Hayırlı olsun.

Çevrimdışı BlackEagle26

Yedek kulubeleri modern mi yoksa sıradan mı acaba bu detaylar önemli. Stadı öne çıkarabilecek detaylar

Çevrimdışı tt348

Selamlar uzun zamandir takip ettigim foruma anca dahil olabiliyorum.umarim en kisa zamanda stadimiz en guzel sekliyle acilir ve tum basarilar bizim olur

Çevrimdışı mustafa07

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.yedek kulübesi konusu açılmışken bişey sormak istiyorum yedek kulübesi zemin seviyesinin altında mı olacak yada paylaştığınız resimler gibi aynı hizada yada daha yüksek mi  :alala:
bence kesinlikle yüksek olmalı çok saçma zeminin altında olması yedek oyuncular oyunu iyi okuyamıyor zaten ingiltere de yüksek olmasının temel sebebi teknik direktör ve oyuncuların oyunu iyi okuyup konsantre olmaları bence bu konu çok önemli

Çevrimdışı mehmetcan1903

birde kaç yıldır takip ediyorum diyorsun :nerd: bak dün etmemişsin :bandit: @mehmetcan1903

abi dün akşam girdim foruma arada bir yerde kaçırmış olabilirim  :alala: hemen bakıyorum  :busted_cop:

Çevrimdışı Esref

İyi günde, kötü günde, her zaman Beşiktaş.

Çevrimdışı BlackEagle26

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.yedek kulübesi konusu açılmışken bişey sormak istiyorum yedek kulübesi zemin seviyesinin altında mı olacak yada paylaştığınız resimler gibi aynı hizada yada daha yüksek mi  :alala:
bence kesinlikle yüksek olmalı çok saçma zeminin altında olması yedek oyuncular oyunu iyi okuyamıyor zaten ingiltere de yüksek olmasının temel sebebi teknik direktör ve oyuncuların oyunu iyi okuyup konsantre olmaları bence bu konu çok önemli

+1903

Çevrimiçi Necmi

Selamlar uzun zamandir takip ettigim foruma anca dahil olabiliyorum.umarim en kisa zamanda stadimiz en guzel sekliyle acilir ve tum basarilar bizim olur

hoşgeldin

Çevrimdışı Ripley

Hoşgeldin burdan neden çıkalım burası evimiz artık :)
hoşbulduk necmi abi, aynen burdan çıkış yok..

Çevrimdışı Ripley

geçen hafta sonu city-lestır maçını izledim illegal maç yayını yapan (Hakaret Yasak)₅ sayesinde, dikkatimi çekti orta saha hizasındaki merdivenler mavi renkli ve üzerinde japonca yazılar yazıyordu bunun reklam olma olasılığı var mı acaba ? eğer öyleyse biz de yapabilir miyiz ki ? ne olur yapabilelim çünkü! internetten araştırdım nedir bu diye ama bilgi bulamadım yada doğru kelimelerle arama yapamadım.

Çevrimdışı murat_

geçen hafta sonu city-lestır maçını izledim illegal maç yayını yapan (Hakaret Yasak)₅ sayesinde, dikkatimi çekti [/b]orta saha hizasındaki merdivenler mavi renkli ve üzerinde japonca yazılar yazıyordu bunun reklam olma olasılığı var mı acaba ? eğer öyleyse biz de yapabilir miyiz ki ? ne olur yapabilelim çünkü! internetten araştırdım nedir bu diye ama bilgi bulamadım yada doğru kelimelerle arama yapamadım.
anlamadigim illegal maci yayinlayanlara niye kufur ettin  :alala: :alala:

Çevrimdışı Ripley

anlamadigim illegal maci yayinlayanlara niye kufur ettin  :alala: :alala:
onları esprisine yazdım yahu, öyle bir başlık var ya ekşide maç linki arayanlar için : )

Çevrimdışı dorukkaymak

Onu bir daha paylsirmisin Necmi abi geri gidip bulmak hakikaten cok zor

edit: geriden okurken yazinca boyle oluyor hemen yukarida varmis :)
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2016, 22:31:16 dorukkaymak ]

Çevrimdışı Ripley

bir de artık konuşulmasının zamanı geliyor malum sis çimleri yaptıktan sonra sıra buna gelecek; man. city'nin gibi siyah renk kale ağları çok şık durur bizim statta. ayrıca hem tv'den hem tribünlerden izleyenler için hem de yardımcı hakemler için daha net görüş ve kolaylık sağlar bence.

Çevrimdışı Scout

Pika Pika