Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5785920 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

neden halledemesin o kadar tavizkar olmayın ara açıp kapatarak pek ala yapılır
başları ip gibi dizersin araları doldurursun yarım santimle bir santim koltuk aralarında fark
olur onuda biri metreyle bakmadığı sürece anlayamaz :bandit: @ahmetx yok raylar köşeli
istediğim gibi kaydıramıyorum diyorsa biri ona düz ray kullanmak zorunda olmadığını hatırlatmalı
raylarda o kavisi vererek pek ala yapabilirsin cnc makineler var o rayların tamamını bir kaç günde büker verir eline
hemde her sıranın kavis açısını yüklersin şıkır şıkır çıkartır.
anla işte abi  yapmak istese 1000 yolu var.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Peki bu iş, San Mames'te nasıl o kadar kusursuz bir şekilde yapılmış ? Kavisli prekast ya da başka birşey mi kullanılmış ?  San Mames'te düzgün yapılan iş bizde niye yapılamıyor, açıklayabilecek biri var mı ?  :alala:

Çevrimdışı ahmetx

anla işte abi  yapmak istese 1000 yolu var.
şunuda söylemek lazım o kısımda mimar merdiveni prekast çizgisine dayamalıydı.Sıkıntı sadece mir de değil yani.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

kesin verdiler gazı verdiler gazı  işlerine geldiği gibi yaptırdılar. o kadar guzel desenler varken şuna bak yaa delırıcem arkadaşş :akuma: :akuma:
neden ben beğeniyorum ve çoğunlukta beğeniyor geçenlerde bir yerde oylamışlar
bu şekilde kalsın güzel diyenler %70 di :bandit: sadece kendi zevkinizin herkesin zevki olduğunu düşünmeyin
mesela bu tarz koltuk bütün girişlerin kaybolmasına neden oldu stad boşkende dolu gibi duruyor
durağan değil haraketli buda agrasiflik katıyor. ne yaparsan yap beğenmeyen birileri çıkar
şimdi en azından çoğunluk mutlu bu forumda bile beyenmeyip tepki verenlerin sayısı
iki elin parmaklarını geçmiyor.

Çevrimdışı ahmetx

Peki bu iş, San Mames'te nasıl o kadar kusursuz bir şekilde yapılmış ? Kavisli prekast ya da başka birşey mi kullanılmış ?  San Mames'te düzgün yapılan iş bizde niye yapılamıyor, açıklayabilecek biri var mı ?  :alala:
oda işte yukarıda söylediğim mimari plandan ama i bu noktada mirin çözüm üretmesi lazım.

Çevrimdışı YunusEmre

neden halledemesin o kadar tavizkar olmayın ara açıp kapatarak pek ala yapılır
başları ip gibi dizersin araları doldurursun yarım santimle bir santim koltuk aralarında fark
olur onuda biri metreyle bakmadığı sürece anlayamaz :bandit: @ahmetx yok raylar köşeli
istediğim gibi kaydıramıyorum diyorsa biri ona düz ray kullanmak zorunda olmadığını hatırlatmalı
raylarda o kavisi vererek pek ala yapabilirsin cnc makineler var o rayların tamamını bir kaç günde büker verir eline
hemde her sıranın kavis açısını yüklersin şıkır şıkır çıkartır.

Aynen @Necmi abi kavis verirlerse her turlu ip gibi olur.. @ahmetx mimari hata olabilir ama mir de tam prekastlarin boyuna gore ray takmış çıkış kapılarının cçevresinde raylarda da sorun var gibi gordum...

Çevrimdışı ahmetx

Yedek kulübelerini de ingiliz style yapacaklardı ki rakip takım oyuncuları lokum gibi olurlardı.

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Konu Dışı : 14 şubatta play storede ve app storede Beşiktaşk uygulaması yüklencekmiş

Çevrimdışı karakartalım

Stad acayip büyük duruyor koltuklara cidden.konusildumu bilmiyorum ama mebranlar belli bi yere kadar çekiliyor çatıda sahaya doğru olan son sıraları ilk başlarda bahsettiğimiz beyaz şeffaf mi olacak yada güneş enerjisimi o olmasada başka bi malzeme olacak galiba oraya mebranlari en ucuna kadar vermemişler catinin
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı onurkeles0306

ben paletli diye bir forma yaptıracağım  :)

sahibinden de   272149550 ilan numarası varmış oyuncağı  :D

Çevrimdışı İhsan

orayı mir halledemez , mavi çizgi ile çizdiğim şekilde merdiveni yapsınlar geçsinler.

http://i.hizliresim.com/7Mz2nW.jpg

Bence çözüm merdivenleri prekastların birleştiği yere yapmaktır (Şu an olduğu gibi ortaya değil). Bir geniş merdiven yerine iki dar yapılabilir.
Üstte çıkışa denk gelmiyor ama o blokun kapasitesi zaten pek fazla değil.
Altta ise beton traşlanarak iki kapı açılabilir

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı YunusEmre

Bence çözüm merdivenleri prekastların birleştiği yere yapmaktır (Şu an olduğu gibi ortaya değil). Bir geniş merdiven yerine iki dar yapılabilir.

Bu beceriksizler bu şekilde bile yapamazlar ...

Çevrimdışı brci

hala bu stadın o çatıyı nasıl taşıyacağını kara kara düşünüyorum  :alala:

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Maket yapan bi abimiz vardı bnce sen böyle bisey yap abi :D

Çevrimdışı Efe

hala bu stadın o çatıyı nasıl taşıyacağını kara kara düşünüyorum  :alala:
sıkistirma bilezigi var kirisler sıkiştirma bilezigi ve cati ne kadar alta dogru baski uygularsa uygulasin cati kolonlari gucu sütünlara iletiyor uygulama basit aslinda ama yapmak cok cok zor tabi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mehmetcan1903

forumu kaç yıldır takip ediyorum stadın her yerinden fotoğraf gördüm bir tek soyunma odaları hariç. fotoğraf yada odaların modeli, ebatları ve özellikleri hakkında bilgisi olan var mı atsın  :lol:
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2016, 21:46:44 mehmetcan1903 ]

Çevrimdışı brci

sıkistirma bilezigi var kirisler sıkiştirma bilezigi ve cati ne kadar alta dogru baski uygularsa uygulasin cati kolonlari gucu sütünlara iletiyor uygulama basit aslinda ama yapmak cok cok zor tabi
[/quot

dünya rekoru falan diye okumuştum ona kafam takıldı biraz

Çevrimdışı BlackEagle26

Yedek kulubesinin resmini atarmısınız göremedim

Çevrimdışı ahmetx

işte onunçün diyorum mimari hata da var sadece mirle ilgili değil diye ,prekast çizgisine dayamalıydı merdiveni mimar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Şubat 2016, 21:00:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mehmetcan1903

yedek kulübelerimiz böyle olur mu :alala: olursa harika olur :sevinc
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2016, 21:13:39 mehmetcan1903 ]

Çevrimdışı Emre Keşküş

Küfekilerle, çatı kolon ve kirişlerinin uyumsuzluğu dikkatimi çok çekmeye başladı, küfeki üzerine siyah hiç uymuyor bence ve montaj yerlerinde paslanmalar var stadı yakından görenler bilir.

Çevrimdışı ahmetx

3 boyutlu yazıcıyla stadın maketini yapmak çok isterim koltuk deseninide kafama göre yaparım mis gibi :) ölçüleri senden alırım @FARUK

Çevrimdışı İhsan

Gündeme dair köşe yazım arkadaşlar.

http://haber.besiktasarena.com/korku-kadikoyu-sariyor.html

Tebrikler. Yazını beğeniyle okudum.
Ama şu günlerde 'köşe' kelimesini kullanmasan mı acaba ?!? :evillol:
Come to Beşiktaş