Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5785899 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı YunusEmre

sadece merdivenin ordaki koltuklarda sıkıntı var o kısmı halledebiliriz.

Yukarı doğru genişleyen merdiven yyapalım mesele bitsin bence  :steamed:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Yukarı doğru genişleyen merdiven yyapalım mesele bitsin bence  :steamed:
aynen , mir beceremez zaten :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Köşelerde biraz düzenleme yapmislar sanki :alala:
yok düzenleme yapmamışlar sıkıntılı kısım merdivendi aynen devam etmişler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TURKahvesi

Başkan'dan korkulur.. bir gün çıkıp locaları da boş günlerde otel odasına çevireceğiz falan derse şaşırmam  :evillol:
:lol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yok düzenleme yapmamışlar sıkıntılı kısım merdivendi aynen devam etmişler.
Onu biliyorum da bosluklari doldurmuşlar yariklari yani..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

kim alıştı ki ,hele yeni açığı beğendim  diyenler kimse ayranım ekşi demez misali beğeniyor.

kesin verdiler gazı verdiler gazı  işlerine geldiği gibi yaptırdılar. o kadar guzel desenler varken şuna bak yaa delırıcem arkadaşş :akuma: :akuma:

Çevrimdışı ahmetx

orayı mir halledemez , mavi çizgi ile çizdiğim şekilde merdiveni yapsınlar geçsinler.

http://i.hizliresim.com/7Mz2nW.jpg

Çevrimdışı Iskece_Kartali

orayı mir halledemez , mavi çizgi ile çizdiğim şekilde merdiveni yapsınlar geçsinler.

Aynen katılıyorum. Kaç gündür Mir'in yapabileceği en düzgün iş bu kadar olur deyip durdum. İnşaallah en azından o kadarını yaparlar.

Çevrimdışı aa.aslan

Diğer köşelerde çıkışlar var böyle sıkıntı olmaz gibi. Yeni açık kapalı köşede fena değil sadece merdiven boşluğu bölümü göz tırmalıyor orasıda aşağıdan yukarı genişleyen tarzda merdivenle halledilebilirmiş sanki.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı altan0348

Bugün membran takıldı mi ? Bu gidişle hergün 2 tane takarlarsa nisan a getiririz yoksa zor gibi.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ysariusta

• Ziyaretçi

Bugün membran takıldı mi ? Bu gidişle hergün 2 tane takarlarsa nisan a getiririz yoksa zor gibi.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hergün iki tane dersen 20 gün sürer.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mesut

çok özür diliyorum. okuyarak geldim köşelerde bahsedilen sıkıntının ne olduğunu kaçırdım galiba.
bir fotoğrafla açıklayabilir mi biri?

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Ozzy03

Sizce Beşiktaş'a beter olsun diyen bir firmanın düzgün koltuk yapması mümkün mü?
Bu kadar vizyonsuz bir firmayı stada nasıl almışız anlamış değilim..
Stadta en büyük pişmanlık Mir firmasını stada almak!!

Çevrimdışı Efe

sadece merdivenin ordaki koltuklarda sıkıntı var o kısmı halledebiliriz.
bencede duzenlemek zor olmasa gerek biseyler yapmazlarsa bineriz tepelerine  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hunter1987

Bu koltukların böyle olmayacağını söylesin biri

Mir midir nedir resmen stadın içine ediyor alenen

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı sozkul

aynen , mir beceremez zaten :lol:

Hakkını yemeyin adamların düz yerlere koltukları aynı hizada takabiliyorlar.  :D

Çevrimdışı kaankartal

harfiyat çalışmaları,fore kazık,obitaş hiç çalışmıyor,çiçeklere maşallah,amca sen neden boş duruyorsun çalışsana'dan bu günlere geldik ya artık gözüm açık gitmem  :halay: :halay: :halay:
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

Çevrimdışı sozkul

kim alıştı ki ,hele yeni açığı beğendim  diyenler kimse ayranım ekşi demez misali beğeniyor.

Hiç sorma, stadın dışardan 10 numara asaletine bak, sonra içerdeki piksele bak, ama dış görünüş çok daha önemli bence.

Çevrimdışı YunusEmre

Diğer köşelerde çıkışlar var böyle sıkıntı olmaz gibi. Yeni açık kapalı köşede fena değil sadece merdiven boşluğu bölümü göz tırmalıyor orasıda aşağıdan yukarı genişleyen tarzda merdivenle halledilebilirmiş sanki.

Çıkış kapılarının üst kısmı düzgün yakın oolacaktır ama yan tarafları bu koselerde daha kotu görünecek gibi bunlar hep mirin oyunları hep...

Çevrimdışı ahmetx

Dıştada bu aralar çatı kolon ve kirişlerine gözler takılıyor , kaplama olur mu acaba diyoruz.Yakından nasıl uyumları?

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çatı kolon ve kirişleri küfekiyle çok güzel bir uyum sergiliyor. Siyah kalırlar umarım. Korkuluklar, trabzanlar hepsi siyah ve küfekiyle uyum içerisinde.

Çevrimiçi Necmi

neden halledemesin o kadar tavizkar olmayın ara açıp kapatarak pek ala yapılır
başları ip gibi dizersin araları doldurursun yarım santimle bir santim koltuk aralarında fark
olur onuda biri metreyle bakmadığı sürece anlayamaz :bandit: @ahmetx yok raylar köşeli
istediğim gibi kaydıramıyorum diyorsa biri ona düz ray kullanmak zorunda olmadığını hatırlatmalı
raylarda o kavisi vererek pek ala yapabilirsin cnc makineler var o rayların tamamını bir kaç günde büker verir eline
hemde her sıranın kavis açısını yüklersin şıkır şıkır çıkartır.

Çevrimdışı tnevel92

gördükleriyle karar verenler, göremediklerine yem olurlar