Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5785949 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı İhsan

bizim türk hatunlarının gözünü seveyim...

koskoca stadda bitane güzel hatun yok... hep fast food yemekten kilolu kilolu insanlar.. nerden bilcekler ıspanak, lahana, karnıbahar... varsa yoksa bira,patates,tavuk :D

neyse uygulamayı kötü emellerimiz için kullanmayalım tabi... bizim stadda da olsa hoş olurmuş..

değişik bir bakış açısı :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Eren Özdemir

Hatta öyle bir ekran yapılsa idi, deplasman maçlarında statta maç izleme imkanı da oluşturulabilirdi

Çevrimdışı İhsan

Katılıyorum.
9 Nisan %75
30 Nisan %25

19.03 çok çok iyimser bir tarih..

19.03  :bandit:
gerekirse çatının tamamı kapatılmaz  :money:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı psayko34

Statta şu uygulama güzel olur.

https://gigapixel.panoramas.com/superbowl/50/?sf20651083=1

Stat da David backham ı buldum nasıl mutluyum anlatamam herhalde en büyük başarım budur :D

bulmak ısteyenler için en üst kattaki locanın orta kısmında bulunan locada en sağda :D

tek başına oturruyor bir de :D

Çevrimdışı Factatum

Çevrimdışı Doğuhan

çatının kapatılmasının stat açılışıyla bağıntısı var mı ? stat çatısız açılmaz diyorduk sebebi çimlere yeniden vinç girecek olması süre yemesiydi şimdi öyle bir durum yok varsın membran sene sonuna kalsın. ışıklandırma, passolig, koltuk, çim bitsin yeter :D o koşullarda oynamamamız için bi şart var mı resmi olarak ?

Çevrimdışı safakseref

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı dorukkaymak

değişik bir bakış açısı :D

abi dunyayi gezmemis olucak . turk kizini diger ulkelerin onunde cok guzel goruyorsa vay anam vay :)

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Konu dışı : Eurosport, Avrupa'nın en iyi taraftarını seçiyor.
Buradan Beşiktaş'ımıza oy verebilirsiniz >>>>> http://lebuzz.eurosport.co.uk/polls/vote-who-are-the-europes-best-fans-10895/

Çevrimdışı ahmetx

abi dunyayi gezmemis olucak . turk kizini diger ulkelerin onunde cok guzel goruyorsa vay anam vay :)

sen gezdin galiba , nerelere gittin bakiim.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı dorukkaymak

sen gezdin galiba , nerelere gittin bakiim.

18 yasimdan beri Kanada da yasiyorum, amerika, fransa, almanya , yunanistan romanya makedonya simdilik :)

zaten kanada da yasiyinca dunyanin butun irklarindan insanlarla beraber yasiyorsun :)

Çevrimdışı ahmetx

Konu dışı : Eurosport, Avrupa'nın en iyi taraftarını seçiyor.
Buradan Beşiktaş'ımıza oy verebilirsiniz >>>>> http://lebuzz.eurosport.co.uk/polls/vote-who-are-the-europes-best-fans-10895/

objektif olacak olursam Lech Poznanı seçerim .  :D ama gönlüm el vermez   :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Melekcik

Arkadaşlar ne var ne yok bakalım nisan ayında startı veriyormuyuz
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmetx

18 yasimdan beri Kanada da yasiyorum, amerika, fransa, almanya , yunanistan romanya makedonya simdilik :)

zaten kanada da yasiyinca dunyanin butun irklarindan insanlarla beraber yasiyorsun :)
oyunu hangi milletten yana kullanıyorsun o zaman hımbıl Amerikalı ve Kanadalıları deme sakın hepsi asteriks gibi obez yahu

Çevrimdışı İhsan

Detaylara girmeyelem ltf. Site kapama cezası gelecek.  :D
BTW: Diğer ülkeler ise Türk kızları çok güzel diyor ama...
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Gün içinden

sadece merdivenin ordaki koltuklarda sıkıntı var o kısmı halledebiliriz.

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

ben hala piksele alışamadım... ne guzel  alt beyaz üst beyaz orta kısmıda sıyah olsaydı mixleyip fıstık gibi görünücekti... :money: :money:

Çevrimdışı dorukkaymak

oyunu hangi milletten yana kullanıyorsun o zaman hımbıl Amerikalı ve Kanadalıları deme sakın hepsi asteriks gibi obez yahu

abi kanadali biraz degisik bir kavram , Ingilizi, fransizi latini, japonu, rusu, ukraynalisi, korelisi, filipinlisi, arabi, kuzey avrupalisi ve hatta kizil derilisi vs vs  hepsi karisik . o yuzden gonul rahatligiyla kanadali kizlar guzel derim :) her irktan her cesitten insan var cunku :)

Çevrimiçi Necmi

Rengi tutmuyor abi :D

Sut beyazi ile Ayrn beyazi ayni sonuçta :bandit:
tam olarak yağı alınmamış süt beyazı bire bir test edilmiştir :evillol:
@Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı ahmetx

abi kanadali biraz degisik bir kavram , Ingilizi, fransizi latini, japonu, rusu, ukraynalisi, korelisi, filipinlisi, arabi, kuzey avrupalisi ve hatta kizil derilisi vs vs  hepsi karisik . o yuzden gonul rahatligiyla kanadali kizlar guzel derim :) her irktan her cesitten insan var cunku :)

Politikacılar gibi cevap verdin, ama bizim bacılarımıza laf ettirmeyiz en güzeli bizimkiler kardeşim.  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

tam olarak yağı alınmamış süt beyazı bire bir test edilmiştir :evillol:
@Yunus Emre Dökmeci
Hadi ya

Mat Beyaz görünüyor ama :alala:

Mabet de Mat beyaz olacak demisti en son bi standart tutturamadik
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

ben hala piksele alışamadım... ne guzel  alt beyaz üst beyaz orta kısmıda sıyah olsaydı mixleyip fıstık gibi görünücekti... :money: :money:
kim alıştı ki ,hele yeni açığı beğendim  diyenler kimse ayranım ekşi demez misali beğeniyor.