Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5778930 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

iyi.. tempo güzel... umarım semer olayı gibi olmaz.. 42 bittikten sonra bir 42 daha beklemeyiz... eş zamanlı gider uç tarafındakiler de..
yok  bu rakam kesin  42  uzun membran in yanisira 42 adet de  kisa  seffaf  ka[plama var  catiya  ait  ;)
Yorgo

Çevrimdışı sallapati

yok  bu rakam kesin  42  uzun membran in yanisira 42 adet de  kisa  seffaf  ka[plama var  catiya  ait  ;)

ben de onu diyorum.. 42 yi bitirip 1 posta daha beklememek lazım.. birlikte taksınlar 1+1 şeklinde

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

:halay: :halay: :halay: :halay:

:D Dışlamışlar abi seni sanki :P
yok ya beyaz koltuk istiyordum ya komple o kadar beyazın içinde benim koltuğu siyah yapmışlar :bandit:

Çevrimdışı Yigit_Gelir

yok ya beyaz koltuk istiyordum ya komple o kadar beyazın içinde benim koltuğu siyah yapmışlar :bandit:

Abi o bloğa gelen, Aaa sen " Necmi değil misin " diye yanına gelecek :) Bu tarz hikayelerini de bekliyoruz :)

Çevrimdışı attila_metu

Umarım doğrudur :/

Bu Mir yine bizi salak yerine koyuyor anlaşılan.
Köşelerdeki saçmalığın vidalamayla ne alakası var acaba.
Yoldan geçen herhangi birine şu koltukları diz desen bu şekilde yapardı. Adamlar merdiven boşluğundan başlamış dizmeye. Diğer merdivene kadar sıradan yanyana koymuş. Merdevene yaklaşınca da işler karışmış haliyle. Bu işten para kazanan bir firma böyle bir yöntem nasıl uygular anlaşılır değil.

Çevrimdışı Mehmet92

Çevrimdışı mylife1903

Catisindan, tuglasina hep en iyi sinif malzeme ve Besiktas kalibresindeki firmalar ile calisilmis benim anladigim. Baskan Fikret Orman bir soyleside belirtmisti `hic bir masraftan kacinilmiyor, saray yapiyoruz` diye.

Bu Mir Ofis firmasi nereden cikti arkadaslar? Kimin firmasidir?

Daha onceki basliklarda Mir`in stadyum tecrubesi olmadigi daha ziyade Devlet islerinde calistigi soylendi. Yukaridan bir dayatma mi var acaba?

Bu Koltuk isi cok ciddi bir istir.

Tam analizini bilmiyorum bu koltuk hesabinin ama iyi bir yabanci firma ile calisilmis olsa, o firma hem duzenli yapmis olurdu hem de 100(misal olarak) koltuk fazladan sikistirmis olsa 100 koltuk 100$ gibi bir mac icin dusunursek 25 mac oynanirsa 250.000$ para girdisi olmaz mi? Yabanci firma belki biraz pahali olurdu ama kafamiz rahat olurdu.

Forumdaki arkadaslar belki bu koltuk analizini yaparlar. guzel gorunmesini ben de istiyorum ama 300-400 koltuk kaybi buyuk bir rakam bence.

Mir Ofis incelenmeli

Çevrimdışı doctore

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı giunti1903

Arkadaşlar MİR ofisin referanslarını inceledim de bitane stadyum yapmamışlar görünüyor.. neye göre bu firma tercih edildi acaba?  :alala:
http://www.mirofis.com/referanslar.aspx
Bizimkisi bir aşk hikayesi değildir. Bizimkisi AŞK, gerisi HİKAYEDİR..

Çevrimdışı YunusEmre

Arkadaşlar MİR ofisin referanslarını inceledim de bitane stadyum yapmamışlar görünüyor.. neye göre bu firma tercih edildi acaba?  :alala:

referanslarında yazmıyor ama mersin ve antalya stadını bunlar yaptılar bu iki stadda köşeler berbat durumda ayrıca samsun stadını da bu ....neler almış...

Çevrimdışı YunusEmre

Abi o bloğa gelen, Aaa sen " Necmi değil misin " diye yanına gelecek :) Bu tarz hikayelerini de bekliyoruz :)

@Necmi abinin koltuğunun yanındaki boşluk dolacak oraya 3 sıra daha koltuk gelecek o yüzden kamufle olması daha kolay  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Antalya stadını yaptı diye biliyorum. Başka bir referansını görmedim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serdkar

Günaydin ...
Ins dün son Macimizdi AOS da... Bu Vakitden sonra bir daha yolumuz düsmez artik oraya ins

Çevrimdışı attila_metu

Günaydin ...
Ins dün son Macimizdi AOS da... Bu Vakitden sonra bir daha yolumuz düsmez artik oraya ins

Antalya maçı da olimpiyatta olacakmış sanırım. yeni stad yetişmezse.

Çevrimdışı Erçin

benim anlamadığım bunlar sürekli daha sabitlenmedi diyorlar ya..
o köşeleri sabitleyince nasıl düzeltecekler?
aptal falanmı sanıyorlar bunlar insanları..bu haliyle en kötü biraz sağa sola kayıdırırsın sabitlerken..ama görüntünün berbatlığı yinede değişmez.

Çevrimdışı ahmett.67

Günaydin ...
Hep aynı şeyi umuyoruz, sonra yine aynı lanet statta oynuyoruz. Oraya stat yapanı Allah bildiği gibi yapsın. Fiziki şartları yeryüzü ile uyumlu değil. :akuma: