Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5778309 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı heart

paletli sökülmüyor yanındaki sarı vinç toparlanmış ama paletliyi sökmelilerdi heralde yeni vinç gelecek onu sökmek için :)

Onu anladım abi.  :)
Söküm işlemleri başlayınca paletlinin ilk geldiği gün aklıma geldi.
Unutanın kalbi kurusun.  :D
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Efe

Onu anladım abi.  :)
Söküm işlemleri başlayınca paletlinin ilk geldiği gün aklıma geldi.
Unutanın kalbi kurusun.  :D
zaten onun gidişi stadın bitişi anlamına geliyor açılışa onuda çağırmak gerek en ağır işleri o yaptı kapalının arkasına getirsinler ordan uzansın içeri sahaya bi tane bayraak bıraksın açışılı yapsın :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı heart

zaten onun gidişi stadın bitişi anlamına geliyor açılışa onuda çağırmak gerek en ağır işleri o yaptı kapalının arkasına getirsinler ordan uzansın içeri sahaya bi tane bayraak bıraksın açışılı yapsın :D

Başkana iletsek aslında güzel fikir. :D

Çevrimdışı Kartal66

Yazdık bakalım ne cevap gelecek

Hepimiz yapalım, ayrıca mabet nediyor bu konu hakkında. Bilenler aydınlatsın bizi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Keratanın içeriye ilk alınışı.  :)
Tarih 17 eylül 2014

Doğum günümüz aynıymış benim 19 yaş küçüğüm :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı heart

Doğum günümüz aynıymış benim 19 yaş küçüğüm :D

Belki basketbol arenada da görürüz kendisini kim bilir. :)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Köşelerdeki koltuk dizilimi anaokul cocuklarami yapdirdilar? Bukadar işbilmezlik, bukadar amatör, bukadar ......... baska bir firma varmi ya? Gece gece moralim alt üzt oldu
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı canergiray77

evet fırtına yalovada etkisini gösteriyor acaba beşiktaş'ta durum nedir umarım mebranlara bir zararı dokunmadan atlatırız şu fırtınalı havaları
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı sallapati

iki.. biri henuz tam gerilmedi

iyi.. tempo güzel... umarım semer olayı gibi olmaz.. 42 bittikten sonra bir 42 daha beklemeyiz... eş zamanlı gider uç tarafındakiler de..

Çevrimdışı Emre Keşküş

Vinçler hafta sonuna kadar stattan çıkar çim serme işlemi de hızlanır 1 ay içinde bitebilir, koltukların 3 haftalık işi var (sabitlenme vs.), çatı da montajlama bitti mebranlar 1 ay içinde takılır diye düşünüyorum. 19 mart olmasa da 23 nisan da açılması da anlamlıdır.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Çevrimdışı emre1

anladığım kadarı ile herkese aynı cevapı veriyor bu mir. bide daha sabitlenmedi diyolar ya hani mantık olarak nereye koyarsan oraya sabitlersin ufak tefek kaydırmalar olur lakin o kaydırmalarla da o yırtıklar geçmez ki. işleri güçleri yalan söylemek bu firmanın şu kız olayında da bol keseden sallamışlardı. sözde sabitledikten sonrada oralar öyle kalcak bakın görün

Çevrimdışı kadir137

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Karakartalpasha

Resim bana pek inandırıcı gelmedi

Resim gerçek arkadaşım. Arkada konteynırları görebilirsin. Ayrıca resmi kaydet ve aydınlatmalar sol tarafına bakacak şekle getir. Zaten anlarsın. O kısım Yeni açık giriş kısmındaki yer. Resmin orjinali bende ama tamamını yayınlamıyorum.

Çevrimdışı sallapati

Resim gerçek arkadaşım. Arkada konteynırları görebilirsin. Ayrıca resmi kaydet ve aydınlatmalar sol tarafına bakacak şekle getir. Zaten anlarsın. O kısım Yeni açık giriş kısmındaki yer. Resmin orjinali bende ama tamamını yayınlamıyorum.

@Karakartalpasha abi var mı yeni fotolar?

Çevrimdışı Karakartalpasha

@Karakartalpasha abi var mı yeni fotolar?

Bu ara uğramadım. Ama uğrarsam çekerim.
Ama iyi güzel haberler geliyor...
Başkan'ın açıklaması hepimizin moralini yükseltecek diye düşünüyorum...

Çevrimdışı Yalçın

Selamin aleykum.

Bu Mir'den sikayetler gordum bayagi. Bu isi alttan almanin sebebi, son gectigimiz gunlerde isten cikarilan hanim yuzunden olmasin??
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

Bu ara uğramadım. Ama uğrarsam çekerim.
Ama iyi güzel haberler geliyor...
Başkan'ın açıklaması hepimizin moralini yükseltecek diye düşünüyorum...

20 şubatta yapacağı açıklama mı?

Çevrimdışı kadir137

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı sallapati

Abi gece gece... :D

ip gibi diyince aklıma o geldi  :D :D adam olsun koltuklar da mir ofis de  :D

Çevrimdışı sallapati

iskeleler kalkınca çok güzel olmuş küfekiler