Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5777024 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu Mir firmasını çok mu aramışlar acaba. Pikseller desen karman çorman, sponsor yazıları hiç düzgün değil, köşeler  desen hepsinden daha beter. Herşeyi yurtdışından getiriyoz da şu koltuklarıda dışardan getirip  onlara taktırsak olmaz mıydı..

He valla. :steamed:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

2 saat  oldu yazalı  Mir  ofise  hala  cevap yok.Millet  yardırınca  sesleri  kesildi  herhalde. :lol:

Çevrimdışı ZEKI

İzmire yolun düşerse kordonda rakı-balıklar benden @ZEKI   :tabe:
cook dusuyorben alsancaktayim zaten :D

Çevrimdışı ZEKI

Pixelin mir ofis le akalasi neki? Klup mimarlar tasarlar onlarda doserler. Pixelden mire vurmayin pixellerde bir sikinti yok (bana gore)

Çevrimdışı ZEKI

Bu resimleri gorenler zemin osb mi kaplanacak diye sorar mi ?

Çevrimdışı Iskece_Kartali

Mir denen firmanın dahice başka bir fikri yoksa tek mantıklı çözüm merdiven kenarlarındaki kötü dizilmiş koltukları çıkarmaktır. Bir kaç sayfa geride fotosunu paylaşmıştım. Stadın tamamında kaybımız kaç koltuk olur onu bilemiyorum ama  :alala:

Çevrimdışı YunusEmre

Koselerde uygulamada sorun var arkadaşlar.. Oradaki prekastlarin boyutu  ve merdiven bozuyor olayı ama bunun çözümü zor değil yapmak isterlerse ya oval tek uzun parça ray yakacaklar ya da koselerde abaküs sistem olacak.. Onun dışındaki her uygulamada özellikle üstb basamaklarla çıktıkça aaynı sorun olacaktır. Mir bu iişlerde beceriksiz zaten örneğimersin ve antalya sstadlari orda da koselerde bu şekilde iş çıkarmışlar...

Çevrimdışı Sedat.Y

cook dusuyorben alsancaktayim zaten :D

Eee bende her haftasonu Alsancaktayım.Hımm o zaman ben seni İnciraltına yada Sahilevlerinde bir yere götüreyim @ZEKI

Çevrimdışı vural

Mir denen firmanın dahice başka bir fikri yoksa tek mantıklı çözüm merdiven kenarlarındaki kötü dizilmiş koltukları çıkarmaktır. Bir kaç sayfa geride fotosunu paylaşmıştım. Stadın tamamında kaybımız kaç koltuk olur onu bilemiyorum ama  :alala:

ya o koltuklar satıldıysa ? Nasıl çıkartacaklar ? koltuk çıkartarak bir değişim olmaz.

Çevrimdışı Samet_

Mir yüzünden biz niye koltuk kaybı yaşayalım ya düzgün yapsınlar ya da kibarca deyişle stadyumdan güzelce gitsinler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

nasıl olacak o kombine koltuklarınımı satacaklar :naughty:
kombinesi olanın ztk maçlarınada gitme hakkı var gelmesede o koltuk boş kalır satamazlar.
Gitmeyen veya Gidemeyenler Devir ederler :icool: :naughty: @Necmi abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Iskece_Kartali

ya o koltuklar satıldıysa ? Nasıl çıkartacaklar ? koltuk çıkartarak bir değişim olmaz.

Benim aldığım koltuk oradaki koltuklara denk gelseydi açıkçası eğer mümkünse ilk işim başka boş bir yerden koltuk almak olurdu... Şaka bi yana umarım benim dediğim çözüm dışında başka bir çözüm bulurlar yoksa görsel açıdan felaket olur.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Köşeleri oval yapmak en mantıklsı bencede. Oval olunca koltukların geçtiği kısımlar ovalliğe uyumlu olur mu tek orası soru işareti..

Çevrimdışı burakkk1903

Mir'e mesaj atmıştım facebookdan cevap gelmiş.."Burak bey koltuklar sabitlenmedi daha sonra hizalama çalışması yapılacaktır" ilginiZ için teşekkürler demişler🙄🙄
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Merhabalar. Daha önce tartışılmıştı uzun süre, ben de denk gelmiştim hatta ama sonucunu bir türlü bulamadım o yüzden tekrar soruyorum kusura bakmayın. Aşağıda kırmızı ile işaretlediğim saçma boşluklar kapanacak değil mi?

Çevrimdışı mygoynuk

Sabitleyerek düzeltilme ihtimali var mı ki? Bana pek mümkün gibi durmuyor. Baktıkça moralim bozuluyor  :s20:

Çevrimdışı CanEmre

Sabitleyerek düzeltilme ihtimali var mı ki? Bana pek mümkün gibi durmuyor. Baktıkça moralim bozuluyor  :s20:
Sabitlemeden önce hizalayacağız diyorlar
Bakalım göreceğiz hizalarını  :bandit:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Anıl

Merhabalar. Daha önce tartışılmıştı uzun süre, ben de denk gelmiştim hatta ama sonucunu bir türlü bulamadım o yüzden tekrar soruyorum kusura bakmayın. Aşağıda kırmızı ile işaretlediğim saçma boşluklar kapanacak değil mi?

Öncelikle hoşgeldiniz, evet kapanacak :)

Hoşbulduk, herkese selamlar. :)

Çok sinirimi bozuyor o gereksiz aralıklar. Neden o şekilde bekletiliyor peki, bilen var mı?

Çevrimdışı Anıl

Çok sinirimi bozuyor o gereksiz aralıklar. Neden o şekilde bekletiliyor peki, bilen var mı?
3 koltuk sığacak boyutta raylar bekleniyor muhtemelen çünkü aynı boşluktan 2 tane yeni açıkta, 1 tane eski açıkta var. Yani 3 koltuk sığacak raylardan 78 adet lazım demek oluyor :)

Çevrimdışı heart

Hoş geldiniz. :)
Muhtemelen oraya uygun tay bekleniyor. Raylar gelince monte edilirler.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

@Necmi abi bizim catının uç kısmına yapılacak saydam mebran konyanın stadındaki çatının uç kîsmında olandanmî olacak yoksa yeşil ve beyaz mebranın aralarında bazı yerlerde saydam mebran var onlardanmî? Abi bi sorum daha var bizim suan gerdirilem mebran konyadakiyle aynımı? Eger aynıysa ben konyada oturuyorum hergun stadı görüyorum ve o torkudaki mebranlar çok çabuk kirleniyor ve gözede çok batıyor bizimkindede oyle bir sorun olurmu?

Çevrimdışı ozan062

köşelerde koltuklar sıkıntılı olacak gibi

acıkcası en cok yaygarayı ben koparırım ama yapmıcam cnk bursadada aynısı aynı facia olmustu sonra düzelttiler
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Konu dısı olacak biraz özür dilerim simdiden. Konya-Beşiktas macına forumumuzdan konyaya gelecekler olursa tanısmak isterim hepiniz birbirinizden iyi insanlarsınız drone konusunda gördük ama herşeyden òncede Beşiktaşlısınız :) @Necmi abi özelliklede senle tanısmayı isterim

Çevrimdışı ozan062

Çatının en uç kısmı yani şeffaf kısım ilk önce takılsa daha iyi olmaz mı böyle daha zor olacak gibi :alala:

belkide takılmıstır malum seffaf bizim gözler seçemiyor olabilir

:kop:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi