Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5776606 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

estadio luz da köşeleri ve merdiven kenarlarını fena yapmamışlar.

http://i.hizliresim.com/rZrBn1.jpg

şu stada bizim çatıyı koy of of ,her gece uyurum burda  :D
[ Son Düzenleme: 10 Şubat 2016, 18:02:07 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mülkübey

Ben mirofise yazdım umarım bir ise yarar.

Sen zafere inanırsan , zafer de sana inanır.

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı GökhanG

Şu köşeleri amma dert ettiniz yahu.. Ben artık staddan fotolar geldiğinde hiç olmadığım kadar mutlu ve heyecanlı oluyorum.. Stad bitiyor ya.. 2 ay sonra yuvamıza dönücez vodafone arenada ki maçı tv den izlemek bile müthiş zevk verecek ya.. Bu kadar özenle yapılan,masraftan kaçılmayan bi yapı da köşeler böyle kalmaz.. Başkanımıza güvenim tam ki zaten kendisi inşaat işi yapıyor.. Uzun lafın kısası ben heycandan ölücem yuvamız bitiyor diye o yüzden köşeler umrumda değil hatta o kadar optimistim ki şu klişe lafı söyliyim " Stad dolu olunca zaten belli olmaz "  :D
Benim şimdi asıl merak ettiğim mesela soyunma odaları nasıl olacak? Böyle özenilen bi stadda soyunma odaları da bi Manchester united soyunma odası gibi ihtişamlı olur inşallah.. Nasıl bişey düşünülüyor bi projesini falan görsek çok iyi olurdu be..
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı GökhanG

O değilde zemine bayıldım be.. Himmmet ağabeeyy bizim zeminimiz de böyle olacak mııı  :tabe:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı betoo38

bence köseler cok les, igrenc ötesi iyice zoomlayinca

Çevrimiçi Necmi

Şu köşeleri amma dert ettiniz yahu.. Ben artık staddan fotolar geldiğinde hiç olmadığım kadar mutlu ve heyecanlı oluyorum.. Stad bitiyor ya.. 2 ay sonra yuvamıza dönücez vodafone arenada ki maçı tv den izlemek bile müthiş zevk verecek ya.. Bu kadar özenle yapılan,masraftan kaçılmayan bi yapı da köşeler böyle kalmaz.. Başkanımıza güvenim tam ki zaten kendisi inşaat işi yapıyor.. Uzun lafın kısası ben heycandan ölücem yuvamız bitiyor diye o yüzden köşeler umrumda değil hatta o kadar optimistim ki şu klişe lafı söyliyim " Stad dolu olunca zaten belli olmaz "  :D
Benim şimdi asıl merak ettiğim mesela soyunma odaları nasıl olacak? Böyle özenilen bi stadda soyunma odaları da bi Manchester united soyunma odası gibi ihtişamlı olur inşallah.. Nasıl bişey düşünülüyor bi projesini falan görsek çok iyi olurdu be..
oturacağın koltukları merak etmiyorsan hiç görmeyeceğin soyunma odalarını neden merak ediyorsun
stad bitiyor ya :naughty:

Çevrimdışı denilanz

dragao ve luz da köşeleri ve merdiven kenarlarını fena yapmamışlar.

Ben buna bile razı değilim, söyleyeyim.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bende  köşeler  rezalet  görünüyor  diye yazdım  Mir'e.Bakalım cevap  verecekler mi.

Çevrimdışı sozkul

Bu mir dizaynın çalışanları / patronları her neyse  abuk subuk paylaşımlarla  ciddiyetten uzak , yaptıkları iş hızlı mı bilmem ama  köşelere gösterdikleri özenden de anlaşılacağı üzere işçilikleri ve planlamaları da bozuk. Şantiyemiz personeli daha iyi bilir ama dışarıdan en azından böyle görünüyor. Başkana bu  firmayı dayattılar mi acaba diye korkuyorum. İnşallah  işlerini teslim edebilirler.

Velhasıl yapmıyorlar , yapamıyorlar...

Acaba işin beyni o mimar kızmıydı?  o gidince geriye beyinsizler mi kaldı?.
Şaka şaka, saldırmayın  :icool:

Çevrimdışı Efe

Betonda Kesme Yapılıyordu Öğlen 12:00 gibi

dogru karar cok kotu duruyordu komple kessinler alsinlar onu stadin guzelligini bozuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Samet_

Lanet ettim senden mir ofis bu stadın ölçüleri her şeyi belli.Alamamışlar tedbirini şimdi patladılar, düzelmezse köşeler ama böyle olmak

zorunda derlerse şaşırmam.Nereden bulaştık bu amatörlere.Mirayından da mirinden de gına geldi artık

Çevrimdışı Yasin02

O değilde zemine bayıldım be.. Himmmet ağabeeyy bizim zeminimiz de böyle olacak mııı  :tabe:

aynen zemin efsane, inşAllah bizim stadın zeminide böyle hoş olur. Timsah arena gibi 1 ayda patates tarlası olmaz  :biggrinking:
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı pelops

abi tek renk ne kadar guzel yaa.nefret ettim pixelden.:)

Çevrimdışı sozkul

Bu mir dizaynın çalışanları / patronları her neyse  abuk subuk paylaşımlarla  ciddiyetten uzak , yaptıkları iş hızlı mı bilmem ama  köşelere gösterdikleri özenden de anlaşılacağı üzere işçilikleri ve planlamaları da bozuk. Şantiyemiz personeli daha iyi bilir ama dışarıdan en azından böyle görünüyor. Başkana bu  firmayı dayattılar mi acaba diye korkuyorum. İnşallah  işlerini teslim edebilirler.

Velhasıl yapmıyorlar , yapamıyorlar...

BU stad içindeki yükleniciler içinde en zayıf olanı, adam gibi mühendisleri filan yok sanırım, paran varsa kalıp çıkarıp plastik koltuk bastırıp satmak dünyanın en kolay işi.
Yukardan birileri bastırmıştır bunlara verelim diye, çaresiz kalmıştır başkan.. bunların hepsi kişisel spekülasyonum tabiiki.

Çevrimdışı ahmetx

bence köseler cok les, igrenc ötesi iyice zoomlayinca
prekast tribünler köşeli olduğu için bu yarıklar kaçınılmaz , yarıkları çok ince bırakmayı başarmışlar en azından.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mikailtatli

Mir Ofisten aldığım yanıt. Sabitleyince değişeceğini sanmıyorum ? :alala:  ( bu yerine bir yazmişım ) :kop:

:claps: :claps:

Çevrimdışı mikailtatli

Son kedi yolu bitiyor galiba

Bencede, cuma gunu paletliyle 2 sari vinc e veda edebiliriz   :halay: :halay:

Çevrimdışı ahmetx

o işin beyni oysa yandık zaten daha nerden ekmek yediğini bile anlamamış.

Çevrimiçi Necmi

:nerd:
o renklide beyin olsa öyle laf etmezdi.

Çevrimdışı GökhanG

oturacağın koltukları merak etmiyorsan hiç görmeyeceğin soyunma odalarını neden merak ediyorsun
stad bitiyor ya :naughty:
Necmi abi senin konuşma(yazma) yeteneğine hayranım ya bence avukat yada pazarlamacı olmalıymışsın  :tabe: konuşmanda yazman kadar iyiyse hangi diksiyon kursuna gittiysen bende gideyim oraya  :biggrinking:

Konu dışı olmasın.. Evet abi soyunma odalarını merak ediyorum çünkü futbolcularımız oraya girdiğinde kulübün ihtişamını hissetmeli ve büyük maçlarda falan belgesel tarzı çekimler yapılmalı Nba de çok iyi yapıyorlar bu işi..

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı TTurk

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

Şu deplasman taraftarının geçeceği yol duvarlarına kabartmalı duvar motifleri yapılsa... Duvar içinden çıkan çılgın taraftarlar gibi...

Sent from my iPhone using Tapata tapata duu

Çevrimdışı Orhan

Allah'ını seven merdivenleri fümeye boyasın :akuma:

Çevrimdışı denilanz

bernabau gibi istiyon sen herhalde  :D http://c1038.r38.cf3.rackcdn.com/group1/building3099/media/bfrc_bernabbb.jpg

Yok, bu da değil. Şaka tabii de bu hakikaten iyiymiş. Karşı köşede (üstün 1 altı) oluşan damarları gördün mü, o bile neredeyse simetrik.