Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5769445 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı FARUK

nasıl yok @Efe sen deme bari, yapılacak şey belli önce merdiven kenarlarını yukarıdan aşağıya düz sırada dizecekler , sonra prekast başlarını yukarıdan aşağıya düz sıra halinde dizecekler en sonunda da her sıraya kendi içerisinde eşit mesafede kaç koltuk sığıyorsa monte edecekler olay bu
Abi öyle yapmışlar zaten sorunlu kısım merdivenin olduğu yer

Çevrimdışı ahmetx

ilk önce dediğim gibi merdiven kenarlarını ve prekast başlarını yukarıdan aşağı tek çizgi haline monte etseler bu problem olmazdı sona bıraktıkları için bu problemi yaşıyorlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

ilk önce dediğim gibi merdiven kenarlarını ve prekast başlarını yukarıdan aşağı tek çizgi haline monte etseler bu problem olmazdı sona bıraktıkları için bu problemi yaşıyorlar.
Abi öyle yapmışlar bak yukarıdan aşağı merdivenin kenarına dizmişler
Ama aşağı indikçe merdiven kenarından precast kenarına koltuk koyacak mesafe kalmıyor

Çevrimdışı onurturan

çok az 2 sezonda 19 bin çok az bence adamlar 1 ayda 30 bin satiyor biz yeni stada 19 bini 2 yilda satamadik  :bandit:
bir dahaki kombine satislarindan sonra bu tablo 180 derece degisecek.. hepsinden daha cok satacagiz daha az zamanda..her turlu iddaya varim..

Çevrimdışı Efe

o mediven tarafini belki duzenleyebilirler koltuklarin aralarini acarak bence çokta önemi yok bi yapsinlar bakalimda her stadta olan şeyler ufak bi ayar yaparlar belki
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Acaba çatının ilk projesinde; ileride Shalke stadı gibi kapanması için bir ihtimal düşünülmüşmüydü...Şu anki haliyle de artık imkansız sanırım çok fazla çelik yükü var çatıda...

Çevrimdışı Efe

bir dahaki kombine satislarindan sonra bu tablo 180 derece degisecek.. hepsinden daha cok satacagiz daha az zamanda..her turlu iddaya varim..
imkansiz 20 bini bulalim her yil öpüp basimiza koyalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

imkansiz 20 bini bulalim her yil öpüp basimiza koyalim
Damak çikolatanı alirim yalnız @Efe   :D yarim ekmek köfte de olur :money:

Çevrimdışı Erdem Çözer

çok az 2 sezonda 19 bin çok az bence adamlar 1 ayda 30 bin satiyor biz yeni stada 19 bini 2 yilda satamadik  :bandit:

elmayla artmutu karşılaştırmışsın.. bizim ortada olmayan bir stat için kombine sattığımızı unutmamak lazım.. olimpiyatta maç izlemek için kimse kombine almak istemiyor.. ne olursa olsun destek veririm diyenler aldı onlar da bu kadar işte..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Abi öyle yapmışlar bak yukarıdan aşağı merdivenin kenarına dizmişler
Ama aşağı indikçe merdiven kenarından precast kenarına koltuk koyacak mesafe kalmıyor
foto çok net değil dediğine çok anlam veremedim .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

elmayla artmutu karşılaştırmışsın.. bizim ortada olmayan bir stat için kombine sattığımızı unutmamak lazım.. olimpiyatta maç izlemek için kimse kombine almak istemiyor.. ne olursa olsun destek veririm diyenler aldı onlar da bu kadar işte..
alakasiyok olimpiyatta mac seyretme al kombineni ben 2 yil once aldigim kombineyle 3 sezon mac seyretmis olacagim 2 yil once aldigun kombineyi olimpiyat icin degil vodafone arena icin akiyorsun 2 yil seyretme stad bitince seyret nasil olsa bitecek ama 2 yil ama 3 yil sen destegini goster biz bu konularda en gerilerdeyiz kabul edin  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Bakın arkadaşlar benim çizdiğim modelde sağda yeşille işaretli düzen precast yerleşim düzeni en altta 3 koltuk sığıyor yukarı doğru çıktıkça koltuk sığıyor sa araları daraltıp 1 koltuk ekleniyor sığmıyorsa arası açılıyor koltukların
Ama merdiven olan kısımda zaten dar olan aralıklar merdivenle iyice daralıyor ben bundan etkilenmeyi azaltmak için solda gördüğünüz gibi merdiveni precast ın sağ çizgisine yasladım böylece solda kalan alan arttı ama buna rağmen kırmızı çizgide aşağı indikçe koltuk sığmamaya başlıyor
Gerçekte ise merdiven tam ortalandığı için bu boşluk daha da az

Bunun üstesinden gelmek için köşeyi bir bütün halinde ele almak lazım ve precast birleşim bölgelerine de koltuk koymak lazım
Ama bu belirli bir düzen içinde olmaz
Her koltuk precast birleşim bölgesine farklı mesafe ile denk gelir ve köşedeki koltukların açısı her basamakta değişir
Ayrıca bu köşelere ray hazırlamakta zor
Çünkü belli bir düzen kuramıyoruz
Rayı oval yapmak akla gelebilir ama prekastlar çokgen oluşturuyor standart bir bağlantı parçası kullanılamıyor o zaman da

Çevrimdışı Arthur

Stadımız yok iken 19.500 ise sen ona en az 10.000 daha koy her sezon başı. Maçlar oynanmaya başlansın biletler anında tükenecektir.

Çevrimdışı idil

Sıcak para girişi için evet, sezon başlarında alınan 20-25bin kombine gelir getiriyor ancak yıllık stat kazancına bakıldığında kombine ne kadar fazlaysa klüp zararı o kadar artar, çünkü maç bilet fiyatı her zaman daha pahalıya gelir yani öneml olan sene içinde tek maçlık biletler sayesinde stadın dolması..
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı canU

Pek bilgim yok saçmalıyorum belki de ama o dönüş bölgeleri raylı yapılmasa bu sorunu gene yaşar öıyız?

Çevrimdışı Kartal39

Herkese selamlar. Bu ön taraftaki seffaf kısmın montajı  nasıl yapılacak. Onlarda file yardımıyla olacaksa daha önceki sayfalarda filelerin sökülüp yer değiştirerek mebran montaj yapılacağı yazıyordu. Eğer fileler yer değiştirerek yapılacaksa şeffaf kısım montajıyla mebran montajı aynı anda gitmesi gerekmiyor mu?

Çevrimdışı Efe

Bakın arkadaşlar benim çizdiğim modelde sağda yeşille işaretli düzen precast yerleşim düzeni en altta 3 koltuk sığıyor yukarı doğru çıktıkça koltuk sığıyor sa araları daraltıp 1 koltuk ekleniyor sığmıyorsa arası açılıyor koltukların
Ama merdiven olan kısımda zaten dar olan aralıklar merdivenle iyice daralıyor ben bundan etkilenmeyi azaltmak için solda gördüğünüz gibi merdiveni precast ın sağ çizgisine yasladım böylece solda kalan alan arttı ama buna rağmen kırmızı çizgide aşağı indikçe koltuk sığmamaya başlıyor

Bunun üstesinden gelmek için köşeyi bir bütün halinde ele almak lazım ve precast birleşim bölgelerine de koltuk koymak lazım
Her koltuk precast birleşim bölgesine farklı mesafe ile denk gelir ve köşedeki koltukların açısı her basamakta değişir
Rayı oval yapmak akla gelebilir ama prekastlar çokgen oluşturuyor standart bir bağlantı parçası kullanılamıyor o zaman da
neredeyse aynisi faruktada olmus demekki boyle olmasi gerekiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Herkese selamlar. Bu ön taraftaki seffaf kısmın montajı  nasıl yapılacak. Onlarda file yardımıyla olacaksa daha önceki sayfalarda filelerin sökülüp yer değiştirerek mebran montaj yapılacağı yazıyordu. Eğer fileler yer değiştirerek yapılacaksa şeffaf kısım montajıyla mebran montajı aynı anda gitmesi gerekmiyor mu?
onlarin aglari belki ayri serilir sonra yada simdi onlarda baslayacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

alakasiyok olimpiyatta mac seyretme al kombineni ben 2 yil once aldigim kombineyle 3 sezon mac seyretmis olacagim 2 yil once aldigun kombineyi olimpiyat icin degil vodafone arena icin akiyorsun 2 yil seyretme stad bitince seyret nasil olsa bitecek ama 2 yil ama 3 yil sen destegini goster biz bu konularda en gerilerdeyiz kabul edin  :)

dediğim gibi olmayan bir stada sırf destek için ancak bu kadar oldu.. sen 3 sezon maç seyrettim diyorsun ama almayanların çoğu ben o statlara hiç gitmem diyor.. kombine de az para değil.. bu yüzden stat açılsın öyle alırım diyen çok

gerilerdeyiz demişsin ama fb de gs de yeni statlarıyla kombine rakamlarında büyük artış yakaladı aynısının bizde de olacağını düşünüyorum.. umarım öyle olur :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Damak çikolatanı alirim yalnız @Efe   :D yarim ekmek köfte de olur :money:
olur ben burdayim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

çok teşekkür ederim bilgi için. kolonlar siyah kalırsa görsellik açısından bence kötü olur. küfeki rengi olsa daha iyi olurdu dışardan içerden görünüşte. maketlerde küfekiyle aynı renkte gözüküyordu inşallah o renk olur.

Bence mutlaka siyah kalmalı. Çok güzel bir hava veriyor stada
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Ya  beni niye  kaale  almiyorsunzu    :lol:  Arkadaslar  heykel icin  iki  defa sordum ama  sanirim  kimseyi ilgilendirmiyor  :bandit:  bi  kere  daha sorayim  bu Hintli sanatcinin yapacagi heykel hakkinda bir gelisme var midir  ? Belediyeden de  oyle bi istekte bulunmustu forum  ??

benim cevabım: Bir bilgim yok  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı GökhanG

Çatının en uç kısmı yani şeffaf kısım ilk önce takılsa daha iyi olmaz mı böyle daha zor olacak gibi :alala:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Efe

dediğim gibi olmayan bir stada sırf destek için ancak bu kadar oldu.. sen 3 sezon maç seyrettim diyorsun ama almayanların çoğu ben o statlara hiç gitmem diyor.. kombine de az para değil.. bu yüzden stat açılsın öyle alırım diyen çok

gerilerdeyiz demişsin ama fb de gs de yeni statlarıyla kombine rakamlarında büyük artış yakaladı aynısının bizde de olacağını düşünüyorum.. umarım öyle olur :)
iste 2 yil önce alasalar 200 tl 300 tl karlari olacak ve 3 sezon mac seyredeceklerdi yeni sezonda da parasiz 1 yil vodafone aranada mac seyredecekler 2 yil once almak mi simdi almak mi  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

En mantıklı olanı köşelerinde oval ray kullanilmasi.. Farukun da dediği gibi tamamen prekast şekliyle alakalı bu durum zaten o bölgelerde çok boyutlarda ray kullandılar..