Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5769650 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Erdem Çözer

@Erdem Çözer abi ben ilk kismina katiliyorum anladim da yani cati kolonlari bence de boyle kalacak ama diger konu daha once ne kadar tartisildi bilmiyorum ama seni boyle dusunmeye sadece oradaki raylarin takilmamasi mi sevketti yoksa bir yerden mi duydun.. Eger oyle olacaksa buyuk sikinti olur ben o tribunun sabun kalibi gibi bir butun olarak gormenin hayallerini kuruyorum ilk gunden beri.. yirtik yok cikis kapisi yok kendi kendimize neden engel koyalim ki..

yok herhangi bir bilgi almış değilim ama çok belli bir şekilde özellikle boş bırakıldı o alanlar ve başka statlarda da benzer durum mevcut..

ama bunu gönülden söylüyorum inşallah yanılıyorumdur çünkü ben de oraların dolmasını istiyorum..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı demir_kArtAl

cumaya kadar membran işi durur gibi, ciddi rüzgar gösteriyor meteoroloji cumaya kadar.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Efe

bugun kedi yolu ve semerler bitecek bakalim sonrasi ne olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

yok herhangi bir bilgi almış değilim ama çok belli bir şekilde özellikle boş bırakıldı o alanlar ve başka statlarda da benzer durum mevcut..

ama bunu gönülden söylüyorum inşallah yanılıyorumdur çünkü ben de oraların dolmasını istiyorum..
insallah abi..

Çevrimdışı onurturan

bugun kedi yolu ve semerler bitecek bakalim sonrasi ne olacak
fırtına varken 0 membran.
normal gunlerde 3 dilim bol malzemos takilir yaz bunu bir yere iddialiyim.. kasarlasa 4 de olur.. guvenlik filesini kaydirmak o kadar zor mu  gercekten..

Çevrimdışı Efe

fırtına varken 0 membran.
normal gunlerde 3 dilim bol malzemos takilir yaz bunu bir yere iddialiyim.. kasarlasa 4 de olur.. guvenlik filesini kaydirmak o kadar zor mu  gercekten..
1 gunde ne fazla 2 yapabilirler ellerinde kalifiye eleman olmasi lazim 3 ekip falan şuan 1 ekip var onlarda anca 1 tane gunluk sererler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı cadavra

Montajin bitmesinin en guzel yanida bu iste mebran seremeyebilirler ama isiklandirma cim skorboard bi cok is devam eder bi dier isin bitmesink bekleme gibi bi durum söz konusu deil artik.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

1 gunde ne fazla 2 yapabilirler ellerinde kalifiye eleman olmasi lazim 3 ekip falan şuan 1 ekip var onlarda anca 1 tane gunluk sererler
nasuh mahruki ve ekibini membran konulu hizlandirilmis seminere alacaksin aslinda.. 1 haftada takarlar membani..Bizi de kurtarmış olurlar hem..

Çevrimdışı Serdkar

@Efe
Merak edigim Konu Skorboardlar ne zaman takilacagi..
Vincler onlar icin lazim degilmi ?

Çevrimdışı serti67

inşallh bu mebran ısındede dıgerlerı gıbı bırtane takıp günlerce beklenmez serı olarak günde 1tane yada 2kqctane takmaya ekıplerı ve zamanları yetıyorsa ara vermeden devam ederler
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tesekkurler  :claps: Aman abi deme bir yaş var aramizda sivilde muhabbetimiz de var zaten (liverpool maci miydi neydi olimpiyatta tanismistik ya yere oturip sohbet etmistik) akraniz yani kardesim :ok:
Yasi görmemişim :ok: :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cadavra

inşallh bu mebran ısındede dıgerlerı gıbı bırtane takıp günlerce beklenmez serı olarak günde 1tane yada 2kqctane takmaya ekıplerı ve zamanları yetıyorsa ara vermeden devam ederler
Ama mebran hava kosullarina daha hassas bi mevzu yani takamadiklari zaman bilin ki hava musait deil bursa takmak icin yaz ayini beklemisti.

Çevrimdışı VOLKİ3358

Günaydın Beşiktaş Arena

Sibirya'dan,Mannheim'dan, Los Angeles'dan, Kanada'dan ve dünyanın bir çok yerinden takip edilmek ne kadar da güzel birşey  :)
mersinden peki :halay:
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı serti67

Ama mebran hava kosullarina daha hassas bi mevzu yani takamadiklari zaman bilin ki hava musait deil bursa takmak icin yaz ayini beklemisti.

o durumda yapacak yada kızacak bır durumumuz olmaz kesınlıkle hava ızın vermezse benım cekıncem bırcok ıste olduğu gıbı deneme tarzı bırtane takıp fazla ara vermelerı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı onurturan

Denizbank tribununde z ile B arasi neden acik sence  @FARUK korkutuyo beni orasi.. hep mi kale arkalarina denk geliyo eksik raylar Erdem abinin dedigi cikacak heralde :duman:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

@Efe
Merak edigim Konu Skorboardlar ne zaman takilacagi..
Vincler onlar icin lazim degilmi ?
çim serildikten sonra küçük vinçler takacak onları. :busted_cop: :busted_cop:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Şubat 2016, 11:08:21
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Denizbank tribununde z ile B arasi neden acik sence  @FARUK korkutuyo beni orasi.. hep mi kale arkalarina denk geliyo eksik raylar Erdem abinin dedigi cikacak heralde :duman:
benim şüphem yokta eğer şüpheniz varsa mir hesaplarına yazın cevap veriyorlar kafanızda soru işareti kalmasın...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı harund1k3

İmkani yok öyle kalsın @onurturan.

Muhtelemelen kısa ray takamadılar veya takmayı unuttular. O yüzden böyle kaldı. En yakın zamanda hem yeni hem eski açık düzenlenecektir. Denizbank isminin yarımyamalak görünmesine izin vermez en başta.

Çevrimdışı FARUK

Koltuk takılacak tır kalmaz öyle raylarda eksiklik var demekki

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Forum.. hazir  sonlara  gelinirken arti eski aciktaki  cevre  duzenlemesi de   son  hizina ulasmisken, her sey de konusuluyorken  pek  deginilmeyen bir  husus aklima takildi ..  Hintli  sanatci Anish  Kapoor'a  yaptiracagimzi  heykel geldi ..  Zamaninda cok konusulmustu  forumda  ama  simdi tam da  stad  bitmeye yakin  bu heykelle ilgili  son durum nedir ?? Konuyla ilgili  hic bir yerde  pek bisey  okumadim acaba iptal mi  oldu  ? 
Bunun otesinde  ayrica  forum olarak  Besiktas Belediyesinden  kartal heykeli  icin istekte bulunmustuk  o konud a da  herhangi  bir gelsiem oldu mu  merak ettim ..   
Yorgo

Çevrimdışı AngryEagle

Koltuk takılacak tır kalmaz öyle raylarda eksiklik var demekki

Denizbank; söz verdiği 5 milyon lira sponsorluk bedelinin 4,8 milyon lirasını yatırmış.
200bin lirası hala hesaba geçmediği için sinirlenen başkan, harfleri de yarım bırakın o zaman demiş.

Öyle hesaba, böyle yazı. İşinize gelirse. Tribüne isminizi yazacağız dedik, tüm harfleri eksiksiz yazacağız demedik ki diye eklemiş.

Çevrimdışı onurturan

benim şüphem yokta eğer şüpheniz varsa mir hesaplarına yazın cevap veriyorlar kafanızda soru işareti kalmasın...
bu soru muhakkak sorulmustur verilen cevapla alakali bilgisi olan varsa bizimle paylasabilirse sevinirim..

Çevrimdışı maksimus81

Güncel

bu kolonlar boyanacakmı ? artı su nasıl tahliye olacak çatıdan bilginiz var mı ?