Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5768813 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

Sibirya'dan,Mannheim'dan, Los Angeles'dan, Kanada'dan ve dünyanın bir çok yerinden takip edilmek ne kadar da güzel birşey  :)

Çevrimdışı mülkübey

Herkese günaydın

İkinci membran başladı mı
Foruma resim atıldı mı
İlk membran tamamen gerildi mi
Bilgisayarı açar açmaz ilk bunlara bakıyorum :)
Biran önce bitse de rahatlasak
[ Son Düzenleme: 10 Şubat 2016, 09:44:17 mülkübey ]
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı ahmetx

ben de hiç bir şey yapılmayacağına dair çok büyük iddiaya girebilirim :)

bu arada yeni açıkta koltukların arasında bırakılan boşlukların doldurulmayacağı ve oralara cam bölme konulacağı konusunda da iddiam sürüyor :)

yok daha neler  :icool:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

İkinci membran başladı mı
Foruma resim atıldı mı
İlk membran tamamen gerildi mi
Bilgisayarı açar açmaz ilk bunlara bakıyorum :)
Biran önce bitse de rahatlasak

Alp Er Tunga öldi mü
Issız ajun kaldı mu
Ödlek öcün aldı mu
Emdi yürek yırtılur! :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Şubat 2016, 09:45:58
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
ben de hiç bir şey yapılmayacağına dair çok büyük iddiaya girebilirim :)

bu arada yeni açıkta koltukların arasında bırakılan boşlukların doldurulmayacağı ve oralara cam bölme konulacağı konusunda da iddiam sürüyor :)
bunu yeni bir üye yazsa(hele bir de yaşını girmemişşse :biggrinking:)
yoğun bir trol suçlamasıyla forumdan atılana kadar linç edilirdi :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın Beşiktaş Arena

Sibirya'dan,Mannheim'dan, Los Angeles'dan, Kanada'dan ve dünyanın bir çok yerinden takip edilmek ne kadar da güzel birşey  :)
bir an kendimi reisicumhurun mitinginde sandım ama dünyanın bir çok yerinden takip edilmek ne kadar da güzel birşey  :) kısmı forumda olduğumu hatırlattı.  :)

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Mehmet92

Forumda linç edilmeyi göze alarak şimdi aldığım bir bilgiyi paylaşıyorum.Arkadaşımın kuzeni modem montajını yapan ekipte çalışıyor,onlar kablolama kısmını bitirmişler.Çocuk vinç operatörleriyle konuşmuş, biz şubat sonu çıkarız en erken demişler.

Çevrimiçi Koa_lAA

Toplumda linç kültürü artıyor .  :D

konu dışı... yönetim alın bu arkadaşı.. al al al (arka sokaklar mod on :D )

çok kültürlüyüm yav... linç etmeye çalışıyorum :)

Çevrimdışı Samsun Kartalı

Forumdaki herkese merhabalar,

Uzun süredir ziyaretçi olarak takip ettiğim ve mabedimizin inşaatıyla ilgili en doğru bilgileri aldığımıza inandığım foruma bugün itibariyle üye olma fırsatım oldu.
Burada tüm iyi niyetiyle bizlere bilgi aktaran abilerime ve kardeşlerime çok teşekkür ederim, sizin de desteğinizle hepimiz bu süreçte inşaat konusunda uzmanlaştık.
İnşallah en kısa sürede mabedimize kavuşup hep birlikte sezon sonu şampiyonluğu kutlayacağız.

Belki burası yeri değil ama bu vesileyle burada Beşiktaş’ı dert edindiğini yüzyüze tanışmaya bile gerek duymadan, mesajlarını okurken anlayabildiğim herkese kongre üyesi olmaları konusunda bir hatırlatma yapmak istiyorum.
1 Mart’ta başvurular yeniden başlıyor ve (şu an için) sadece 1.200 TL.
Kimsenin adamı olmayan hür Beşiktaşlılar olarak lütfen kulübümüze üye olun.
İyi insan olmadan, iyi Beşiktaşlı olunmaz.
Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

bunu yeni bir üye yazsa(hele bir de yaşını girmemişşse :biggrinking:)
yoğun bir trol suçlamasıyla forumdan atılana kadar linç edilirdi :evillol:

neyse bu polemiği uzatmayalım montaj bitince kim haklı kim trol anlarız :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Yasin A.

Forumda linç edilmeyi göze alarak şimdi aldığım bir bilgiyi paylaşıyorum.Arkadaşımın kuzeni modem montajını yapan ekipte çalışıyor,onlar kablolama kısmını bitirmişler.Çocuk vinç operatörleriyle konuşmuş, biz şubat sonu çıkarız en erken demişler.

Ya onlar şubat sonu çıksın önemli değil, vinçlerin hemen çıkması gerek  :ebebe:

Çevrimdışı YunusEmre

şimdi hangi vinç operatörüyle konuştuğu da önemli :D küçük vinçse kalabilirler sıkıntı yok   :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Ya onlar şubat sonu çıksın önemli değil, vinçlerin hemen çıkması gerek  :ebebe:

:kop: çok doğru
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Şubat 2016, 09:57:29
Forumdaki herkese merhabalar,

Uzun süredir ziyaretçi olarak takip ettiğim ve mabedimizin inşaatıyla ilgili en doğru bilgileri aldığımıza inandığım foruma bugün itibariyle üye olma fırsatım oldu.
Burada tüm iyi niyetiyle bizlere bilgi aktaran abilerime ve kardeşlerime çok teşekkür ederim, sizin de desteğinizle hepimiz bu süreçte inşaat konusunda uzmanlaştık.
İnşallah en kısa sürede mabedimize kavuşup hep birlikte sezon sonu şampiyonluğu kutlayacağız.

Belki burası yeri değil ama bu vesileyle burada Beşiktaş’ı dert edindiğini yüzyüze tanışmaya bile gerek duymadan, mesajlarını okurken anlayabildiğim herkese kongre üyesi olmaları konusunda bir hatırlatma yapmak istiyorum.
1 Mart’ta başvurular yeniden başlıyor ve (şu an için) sadece 1.200 TL.
Kimsenin adamı olmayan hür Beşiktaşlılar olarak lütfen kulübümüze üye olun.

:hosgeldin
ön giriş- tamam
yaş girilmiş- tamam
olumlu mesaj- tamam :biggrinking:
kongre üyesiysen altuğla iletişime geç ünvanın değişiyor...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı onurturan

@onurturan abi
Tesekkurler  :claps: Aman abi deme bir yaş var aramizda sivilde muhabbetimiz de var zaten (liverpool maci miydi neydi olimpiyatta tanismistik ya yere oturip sohbet etmistik) akraniz yani kardesim :ok:

Çevrimdışı warofpoet

herkese günaydın, bugün membranda ne kadar ileri gideceğiz bakalım  :super: Şubat bittiğinde artık son viraja girmiş olacağız sanırım.  :halay: :halay:
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı furkankaya1903

cümleten Selamün Aleyküm Süleyman Seba Spor Kompleksi Vodafone Arena sevdalıları !!!

Semerlerin ve kediyollarının bittiği,

2. veya 3. membranın takılacağı  bir gün olması dileğiyle  :)

Çevrimdışı Seckinn79

Az önce stadın oradan geçtim. Numaralı-eski açık kedi yolunun sondan bir önceki parçasını takıyordu paletli..

Çevrimdışı Ermanacer

Baska asma germe catilara bakiyorumda, bizim cati kadar yuk(demirler) yok. bazen icim urperiyor bu halatlar nekadar gucludur fln diye bir an dusunuyorum. :alala:

Çevrimdışı Burak Akay

Günaydın cümleten biraz konu dışı sayılabilir ama açılışta şöyle bi konser fena olurdu
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı aoguzd

Günaydın cümleten biraz konu dışı sayılabilir ama açılışta şöyle bi konser fena olurdu

böyle bi konser daha da fena olurdu  :kop:

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı onurturan

@Erdem Çözer abi ben ilk kismina katiliyorum anladim da yani cati kolonlari bence de boyle kalacak ama diger konu daha once ne kadar tartisildi bilmiyorum ama seni boyle dusunmeye sadece oradaki raylarin takilmamasi mi sevketti yoksa bir yerden mi duydun.. Eger oyle olacaksa buyuk sikinti olur ben o tribunun sabun kalibi gibi bir butun olarak gormenin hayallerini kuruyorum ilk gunden beri.. yirtik yok cikis kapisi yok kendi kendimize neden engel koyalim ki..

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Şubat 2016, 10:22:19
bordo mavi forumunda beşiktaşın memranları kırmızı beyaz mı diye soruyorlar :o_o:
birisi de biz niye böyle renkli yapmıyoruz başkana söyleyelim bizimde renkli olsun diyor :ssss:
Allah'tan biri kırmızılar güvenlik filesi yazmış...
Vodafone Park

Hz. Mevlana