Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5771321 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

üst kat restoran alt kat kartal yuvası alt katın bir altı da kartal yuvası
tabi göründüğü kadar değil arkaya doğru gidiyor ışığın olduğu arka tarafı kapatmışlar dekorasyonu yapılıyor

Teşekkür ederim abi bilgi için

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı RF

Öncelikle herkese merhaba, akustige pek takilmiyorum acikcasi. desibel rekorlari kirdik da ne oldu, taraftar laylaylom yaptigi sürece inönüde deplasmandan daha cok puan kaybettigimiz seneler oldu. taraftar desibel rekoru kirarak degil dogru zamanda dogru tepkiyi vermeyi ögrendigi zaman baski olusacak rakip ve hakem üzerinde.

Çevrimdışı mylife1903

Mukemmel tespit. Bu noktada carsiya buyuk is dusuyor. Masturbasyonu birak biraz saha ile ilgilenmeleri gerekiyor. Forum zamanlarimda forzada efsane bir topicimiz vardi, lazio atakta biz laylaylom.
Yeni stadin acilisi ile tribun profili biraz degisecektir. Hakem isleri ayri baslik konusu tabii ama ben hemen degisecegini sanmiyorum. Samsunspor maci sonrasi inanilmaz bir kolay kart gosterme gelenegi baslatildi. Burada besiktas medyasi diye gecinen aslinda besiktasli olmayan besiktastan gecinen yazarlarimizin sucu buyuk. Baskan bunlari toplayip egitim vermeli. Fb yazarlarini dikkatle okuyun cok sistemli calisirlar agiz birligi yaparlar. Bir 30 sene sonra maclarin nasil oynandigi hatitlanmaz sadece istatistikler ve yazili makaleler kalir. Adamlar hakem sayesinde kazandiklari mactan sonra bile hakemi elestirirler cimbizla pozisyon cekerler kendi lehlerine olan skandallari yaziya dokmezler. Son populer ornegi antep maci. Adamlar elle duzeltip gol atti antebin penaltisi gume gitti bir suru alakaSIz poziyon var macta %90 fb lehine karar verilmis bunlar hala hakem elestirir.
Vodafone arena onemlidir ama butun problemlerimizi cozmez.
En buyuk problemlerden biri de temsilci ve gozlemcilerdir. Bu insanlar bizim maclarda degisik yaratiklara evrilirler. Elf olur bunlar yAhu. 20 kisinin kufur ettigini duyarlar 1 kisinin sahaya yabanci madde attigini gorurler. Diger maclarda ise sagir sultan ve koroglu olurlar.
Tepki koyulmalidir. Koyun olmadigimizi gostermemiz gerekir. Besiktasi vur ensesine al lokmasini agzindan gorur bu guruh. Yayinci kurulus konusu daha kolay rekBet kuruluna basvurmak gerekir. Butun takimlar yakin sayida gunduZ gece maci oynamalidir ayrica cuma pazartesi maclari da esit sekilde dagitilmalidir. Bizim en buyuk problemimiz takimimizin maksimumunu goremememiz. Gs gecen yil nasil sampiyon oldu? Bizim son 5 hafta maclarinin ozetlerini bir kez daha izleyin. Bu maclarda biraZ sempatik bakilsa yahut dogru hakem yonetimleri olsa hadi hadi fb maclari gibi yonetilse biz sampiyonduk.

Vodafone arenanin hem taraftar hem takim uZerinde negatif baski olusturmamasi icin gerekli onlemler alinmalidir. Yoksa vodafone arena d inonu gibi misafirhAne olur.
Aklima ilk gelen oneri ise besiktasin sahaya misafir takimdan sonra cikmasidir. Ayni 90lardaki gibi. Sahada tribunleri seyreden takim, besiktas sahaya ciktiginda gordugu cosku ile ilk golu yer.
Akustik konusundan bahsedilmis, cok onemlidir lakin tribun "lazio atakta biz laylaylom" modunda olursa bir pozitif etkisi olmaz. Yeni wembley stadinda tribunlerde otomatik yon degistiren paneller vardi bir belgeselde iZlemistim bu tarz bir calisma var mi yok mu bilemiyorum?
Hepinize gunaydin saat farkinda benim icin oglen tabii

Çevrimdışı tarik33

Slmlar forum ahalisi. Bu link te Arizona Cardinals stadyumunun insaat asamasi ile
Ilgili bir belgesel. Video nun 8. Dakikasi ile 9.30 arasi bir memberanin nasil gerildigini gorebilirsiniz. Ilerleyen dakikalarda da memberan parcalarinin birbirine isi ile yapistirildigini gosteriyor. Hatta bir bolumde uzerinde bile yuruyorlar.. Insaat islerini seven icin guzel bir belgesel.. Kolay gelsin

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Iddia ediyorum bu kolonlar boyle kalmayacak, imkansiz. (Ahmet Cakar üslubuyla)

Bu civatalar, bu köseli köseli kavis alan kirisler, kare kare baglanti noktalari. Alakasiz.

Doga kosullarina en fazla maruz kalacak bolgeler.

Ytonglari serdikten sonra bunlarada el atacaklar, goreceksiniz.  :ok:

Çevrimdışı Mehmet92

Günaydın Beşiktaş arena, hepimizi güzel bir umut aldı şu 2 haftadır Allah yüzümüzü kara çıkartmasın.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Şubat 2016, 08:28:50
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Öncelikle herkese merhaba, akustige pek takilmiyorum acikcasi. desibel rekorlari kirdik da ne oldu, taraftar laylaylom yaptigi sürece inönüde deplasmandan daha cok puan kaybettigimiz seneler oldu. taraftar desibel rekoru kirarak degil dogru zamanda dogru tepkiyi vermeyi ögrendigi zaman baski olusacak rakip ve hakem üzerinde.
:hosgeldin
taraftar ya öğrenecek ya öğrenecek çünkü akıllı stat yapıyoruz .
üç seansta hakem ve rakip üstünde nasıl baskı kurulur akıllı stat bize öğretecek...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı ebabil

üst taraflarda oturanların rüzgar, soğuk ve yağıştan etkilenmemesi mümkün değil. eski stad böyle değildi. o taraflardakilerin umurunda olmaz membran falan :D

Çevrimdışı İhsan

19 martta acaalim bende sana köfte ekmek abi  :icool:

Günaydın @Efe
Tarih ne olursa olsun stadı açalım benden sana Beşiktaşt'a Rakı Balık !
Bu ama köfte ekmeğini yemem anlamına gelmiyor  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Alparslan

Günaydın arena. Membranımız bol olsun.

Çevrimdışı İhsan

Sarı yaparlarsa ilk maçta herkes eline 1 kutu gri boya ve fırça alıyor.. :tabe:

Hiç zannetmiyorum: ilk maçta tornavidalı Arkadaşlar pikselli koltukların (benim hoşum gitse de) yerleri değişecek.
boya ikinci maça kaldı  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Benim stada dıştan bakınca tek hoşuma gitmeyen kısmı çatı boşluğu,bu aradan bakılınca görülen karman çorman halatlar ve demirlerin görünmesi. Buna istinaden çatı boşluğuna aralıklar oluşturarak şu şekil bişeyler oluşturulamazmı hava akımına da engel değil sesin içerde patlamasınada engel değil. araları açık olacak bir dolu bir boş gibi.

Süper bir fikir
Yapılabirliriliği önemli olacaktır. (akustik, ışıklandırma havalandırma vs konuları etkiliyebilir) ama açılır-kapanır yapılırsa buda çözülür

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Serdkar

Günaydin ...Ins bugün Kedi Yolu konusu tamamiyle kapanir...

Çevrimdışı cursedofdragon

Günaydın millet düz semerler ve kedi yollarının bittiği en az 1 mebranın döşendiği bir gün olması dileğiyle :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı İhsan

sen söyledin demedim bir senedir konuşuluyor zaten bu konu
ama şu ana kadar yetkili tek bir ağızdan duymadım

@Necmi  abi
bence bu desibele göre renk değiştirme çok meşakatlı teknoloji değil.
Çatıya görsel şov için ışıklandırma yapılacak deniliyor. asıl konu bu.
Bu yapılırsa Sesi ölçüp buna göre ışıklandırmayı değiştirmek çok kolay olacak.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Alparslan

İlk membran tam anlamıyla bittimi. Daha tam gerilmemişti en son baktığımda. Sonrasını takip edemedim.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Iddia ediyorum bu kolonlar boyle kalmayacak, imkansiz. (Ahmet Cakar üslubuyla)

Bu civatalar, bu köseli köseli kavis alan kirisler, kare kare baglanti noktalari. Alakasiz.

Doga kosullarina en fazla maruz kalacak bolgeler.

Ytonglari serdikten sonra bunlarada el atacaklar, goreceksiniz.  :ok:

ben de hiç bir şey yapılmayacağına dair çok büyük iddiaya girebilirim :)

bu arada yeni açıkta koltukların arasında bırakılan boşlukların doldurulmayacağı ve oralara cam bölme konulacağı konusunda da iddiam sürüyor :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Şubat 2016, 09:26:40
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
@Necmi  abi
bence bu desibele göre renk değiştirme çok meşakatlı teknoloji değil.
Çatıya görsel şov için ışıklandırma yapılacak deniliyor. asıl konu bu.
Bu yapılırsa Sesi ölçüp buna göre ışıklandırmayı değiştirmek çok kolay olacak.

basit bir iş olmalı ki geceleri şahinlerde görüyorum bass vurdukça pembe mor ışık vuruyor arabanın içinde.
yürüyen taverna mübarek :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Librarius

Mukemmel tespit. Bu noktada carsiya buyuk is dusuyor. Masturbasyonu birak biraz saha ile ilgilenmeleri gerekiyor. Forum zamanlarimda forzada efsane bir topicimiz vardi, lazio atakta biz laylaylom.
Yeni stadin acilisi ile tribun profili biraz degisecektir. Hakem isleri ayri baslik konusu tabii ama ben hemen degisecegini sanmiyorum. Samsunspor maci sonrasi inanilmaz bir kolay kart gosterme gelenegi baslatildi. Burada besiktas medyasi diye gecinen aslinda besiktasli olmayan besiktastan gecinen yazarlarimizin sucu buyuk. Baskan bunlari toplayip egitim vermeli. Fb yazarlarini dikkatle okuyun cok sistemli calisirlar agiz birligi yaparlar. Bir 30 sene sonra maclarin nasil oynandigi hatitlanmaz sadece istatistikler ve yazili makaleler kalir. Adamlar hakem sayesinde kazandiklari mactan sonra bile hakemi elestirirler cimbizla pozisyon cekerler kendi lehlerine olan skandallari yaziya dokmezler. Son populer ornegi antep maci. Adamlar elle duzeltip gol atti antebin penaltisi gume gitti bir suru alakaSIz poziyon var macta %90 fb lehine karar verilmis bunlar hala hakem elestirir.
Vodafone arena onemlidir ama butun problemlerimizi cozmez.
En buyuk problemlerden biri de temsilci ve gozlemcilerdir. Bu insanlar bizim maclarda degisik yaratiklara evrilirler. Elf olur bunlar yAhu. 20 kisinin kufur ettigini duyarlar 1 kisinin sahaya yabanci madde attigini gorurler. Diger maclarda ise sagir sultan ve koroglu olurlar.
Tepki koyulmalidir. Koyun olmadigimizi gostermemiz gerekir. Besiktasi vur ensesine al lokmasini agzindan gorur bu guruh. Yayinci kurulus konusu daha kolay rekBet kuruluna basvurmak gerekir. Butun takimlar yakin sayida gunduZ gece maci oynamalidir ayrica cuma pazartesi maclari da esit sekilde dagitilmalidir. Bizim en buyuk problemimiz takimimizin maksimumunu goremememiz. Gs gecen yil nasil sampiyon oldu? Bizim son 5 hafta maclarinin ozetlerini bir kez daha izleyin. Bu maclarda biraZ sempatik bakilsa yahut dogru hakem yonetimleri olsa hadi hadi fb maclari gibi yonetilse biz sampiyonduk.

Vodafone arenanin hem taraftar hem takim uZerinde negatif baski olusturmamasi icin gerekli onlemler alinmalidir. Yoksa vodafone arena d inonu gibi misafirhAne olur.
Aklima ilk gelen oneri ise besiktasin sahaya misafir takimdan sonra cikmasidir. Ayni 90lardaki gibi. Sahada tribunleri seyreden takim, besiktas sahaya ciktiginda gordugu cosku ile ilk golu yer.
Akustik konusundan bahsedilmis, cok onemlidir lakin tribun "lazio atakta biz laylaylom" modunda olursa bir pozitif etkisi olmaz. Yeni wembley stadinda tribunlerde otomatik yon degistiren paneller vardi bir belgeselde iZlemistim bu tarz bir calisma var mi yok mu bilemiyorum?
Hepinize gunaydin saat farkinda benim icin oglen tabii

Bu konu oylesine hayati ki mutemadiyen gundeme getirilmeli. Bizim kirli ligimiz de sampiyonluga gidilen yolda algilar onemli bir yekun tutuyor.

Mesela bir kac ornek vereyim.

1. Fenerbahce ligin en fazla faul yapan takimi; neredeyse bizden 2 kat daha fazla faul yapmislar ama sari kartlarimiz esit. Besiktas'li oyunculara sari vermek cok kolay cunku ne takim olarak itiraz ediyoruz ne de taraftarimiz hakemi urkutebiliyor.

2. Besiktas ligde en fazla faul yapilan takim fakat rakiplerimizin eksik kaldigi mac var mi hatirlamiyorum; Fakat, FB'nin tam 7 macta rakipleri kirmizi gorup eksik kaldi. Bakin 7 mac diyorum. Ve bu maclarda rakip eksik kalmasa puan almalari cok zordu. GS sike davasi yilinda sampiyonlugunda tam 12 penalti kazanmis en az 8 macta da rakipler kirmizi gorup eksik kalmisti.

3. Ve buna ragmen FB medyasi (buna LigTV ve Hurriyet gazetesi de dahil) hakemler Besiktas'i kolluyor algisini olusturdu. Buna ek olarak nereden hangi tekniklerle ve metotlarla buldularsa Fenerbahce ligin en cok gol pozisyonuna giren takimi yalanini piyasaya surduler ve halen bu sakizi cigniyorlar.

4. Evet Vodafone Arena bazi seyleri degistirmeli. Hakemler sahada bizi dograrken bos bos tezahurat yapan taraftar profili yok olmalidir. Hakemler Vodafone Arenaya ciktiklarinda ayaklari titremeli, bize kart verirken en az 2 kere dusunmelidir. Top rakipteyken gosterecegimiz tepkiyle rakibi felc etmeliyiz. Hakemler sampiyonlari belirlemede inanin cok ama cok onemli roller oynuyorlar. Uyanma vakti geldi.

5. Son olarak Ligtv ahlaksizca bir yonteme bas vuruyor: FB ve GS lehine verilen hakem hatalarinin tekrarini gostermiyorlar ve mac ozetlerine koymuyorlar. Bu hafta maclari izlerken dikkat edin. Sorunlu gorunen pozsiyonlarin tekrarlarini kesinlikle gostermiyor Ligtv. Yani bu yonde bir hafizanin olusmasini engellemeye calisiyorlar. Fakat Besiktas lehine verilen her karari degisik acilardan tekrar tekrar gosteriyorlar.

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı denilanz

ben de hiç bir şey yapılmayacağına dair çok büyük iddiaya girebilirim :)

bu arada yeni açıkta koltukların arasında bırakılan boşlukların doldurulmayacağı ve oralara cam bölme konulacağı konusunda da iddiam sürüyor :)
Bu iddianıza göre Eski Açık'ta da z harfi tamamlanmayacak ve ortasından cam bölme mi geçecek?

Çevrimdışı Anıl

Bu iddianıza göre Eski Açık'ta da z harfi tamamlanmayacak ve ortasından cam bölme mi geçecek?
Öyle olması gerek :D