Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5764539 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

Peki bir soru daha? Bu çatı kolonları siyah mı kalacak? Kufeki tasıyla aynı renk olsa daha iyi olmaz mı?
bende senin gibi düşünüyorum ama kaplama yada boya olacakmı hiç bir bilgi yok açıkçası böyle kaladabilir boyanadabilir giydirme yapıladabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

var örneği elimizde çatıda davet bile verebilirler üstünde horon teperiz
ben bilmem ama bilen teper :evillol:
birazdan karadenizli arkadaşlar horon tepilmez oynanır diye ayaklanmasınlar  :) :)
İsmet Yarkın ONUR

ysariusta

• Ziyaretçi

Buraya ytong örülecek mi ?
Hayır orası kaplama olacak Yotong sadece üst tarafta yapılıyor artık.

Çevrimdışı Mehmet92

Hayır orası kaplama olacak Yotong sadece üst tarafta yapılıyor artık.

Açık mı kalıcak yoksa duvar olucak mı anlayamadım abi cevabını tam kusuruma bakma.

Çevrimdışı Efe

Açık mı kalıcak yoksa duvar olucak mı anlayamadım abi cevabını tam kusuruma bakma.
oraya cam giydirme yapılır tahminimce
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı maksimus81

bende senin gibi düşünüyorum ama kaplama yada boya olacakmı hiç bir bilgi yok açıkçası böyle kaladabilir boyanadabilir giydirme yapıladabilir

Bence kufeki tasiyla ayni renk bir boyayla daha iyi duracak gibi. Siyah kalacaksa kufeki tasi ve mebranla pek uyum saglamicak glbl duruyor gorsek acisindan.

Çevrimdışı heart

orası muhtemelen cam olacak.
çerçevelerini takarlar oraların yakında. duvar örülecek bir yer değil gibi orası.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Mehmet92

orası muhtemelen cam olacak.
çerçevelerini takarlar oraların yakında. duvar örülecek bir yer değil gibi orası.

oraya cam giydirme yapılır tahminimce

İkinize de teşekkür ederim cevaplarınız için,benim en büyük derdim orasıydı.Orayı da hallediyorsak ben de yavaştan 19.03 moduna girmeye başlayacam :D

Çevrimdışı can1903

Değişik durmuş branda gibi böyle mi görünecek koltuklardan yav
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı heart

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar forum adına yeni stadın açılışında bir pankart hazırlama çabamız olacak. Ebatlarını hayal ettiğimiz gibi yapabilirsek 30 metre falan olacak. 121. Bloğun üstünü tamamen kapatacak kadar büyük olmasını istiyoruz. Olur mu? İzin koparır mıyız? Bütçesini karşılayabilir miyiz? Muamma. Denemeden bilemeyiz. Pankart üzerinde olabilecek ögeler ve sloganlar konusunda herkesin fikrine ihtiyacımız var elbette. Ancak bunları bir araya toplayacak arkadaşlarımız var. Şimdi bir kaç tane ön çalışma olacak ve sonra nihai karar verilecek.

Tabi sonrası içinde desteğe ihtiyacımız olacak. Mesela bu kadar büyük bir bez bulmak, bunu bir araya getirmek. Taşımak. Boyamak. Boyamak için boş bir alan, elinden boya işi gelecek adam. Günü gelince bunu statta açmak için gönüllü. Yani size ihtiyacımız var. Konu hakkında zaten bir başlığımız mevcut katılımınızı bekliyoruz
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2016, 23:01:06 ALI RIZA ]

Çevrimdışı can1903

Neyse cevabını buldum korktum bi anda  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı heart

daha gerdirecekler membranı.
yanına bir kaç tane daha yapılsın asıl halini almaya başlar yavaştan.

Çevrimdışı heart

İkinize de teşekkür ederim cevaplarınız için,benim en büyük derdim orasıydı.Orayı da hallediyorsak ben de yavaştan 19.03 moduna girmeye başlayacam :D

19.03 hayal değil tabiki de.
bence önünde ki en engel küfeki kaplama.

Çevrimdışı can1903

Bilgi için teşekkürler abi, yarın bakalım bi degislik olacak mı.

Çevrimdışı maksimus81

Bu gerdirme halatlari bu sekilde mi kalacak? Gorsel acisindan gizlenebilirmi?

Çevrimdışı Mehmet92

19.03 hayal değil tabiki de.
bence önünde ki en engel küfeki kaplama.

küfeki maç oynamaya engel değil yav,iskeleleri sökerler maç günü biz girer çıkarız,sonra gene kurup devam ederler

Çevrimdışı Kuntz

Şehir efsanesi olmuş...
Ben öyle bir şey söylemedim.
Söylediğim şu:
Stat içinde tribünlerin üzerinde tezahüratın şiddetine göre renk değiştiren bir aydınlatma sistemi yapılacağıdır.
Bu sadece tribünlere yöneliktir..
Sistemden vazgeçildiğini de söylemedim...
Çatı olayı nerden çıktı bilmiyorum:)

Peki hocam bu bilginin doğruluk payı nedir? Ben bir kaç yerde okudum lakin okuduğum yazılarda çatıdan bahsediliyordu. Siz tribünlerin üzerinde olacağından bahsediyorsunuz ama sanırım mantık yine aynı mantık oluyor. Desibele göre renk değişecek. Fikir benim hoşuma gitmişti ancak Necmi Bey'in söylediklerinden sonra taraftarın bu duruma odaklanabileceği ve maçı ikinci plana atabileceği düşüncesi bende de hasıl oldu. Sizin düşünceniz nedir bu konuda?

Çevrimdışı heart

Bu gerdirme halatlari bu sekilde mi kalacak? Gorsel acisindan gizlenebilirmi?

muhtemelen gizlerler.
bırakmazlar açıkta.

Çevrimdışı Efe

küfeki maç oynamaya engel değil yav,iskeleleri sökerler maç günü biz girer çıkarız,sonra gene kurup devam ederler
küfeki 19.03 e biter küfeklik bişey yok tek sıkıntı saha bizim için diğer işler maç oynamaya engel değil :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı heart

taraftar açısından sıkıntı yok iskelelerin arasından bile girip izler çıkarız.
benim korkum uefa ve ya fifa'nın sıkıntı çıkarabilecek olması. çalışmalar bitmemiş deyip açılışa engel olabilirler. daha önce böyle bir şey olabileceğini okumuştum.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Abi hakkaten nasil bir malzeme bu? Su gecirmez malzeme gibi gelmedi bana :) ruzgar var fırtına var. Hic gözüöde canlanmadı bu çatı ortusu?
hem altı hem üstü slikon kaplı hiç bir şey geçirmiyor
yanmıyor kirlenmiyor daha önce görmedim gördüğünüz membranlara benzemiyor bir kere parlak çok uğraştım yırtmaya ama
yırtılmıyor elini arkaya koyduğunda görüyorsunyada renkli bir şeyin üstüne koyduğunda alttaki rengi görebiliyorsun normalde
mat gibi duruyor ama transparanlık var alttan kırmızı ışık ver kırmızı olur ne renk ışık vurursa o renk olur geçiriyor ışığı ve
rengi beğendim teknoloji ürünü güzel bir malzeme parlak ama kaygan değil yani o bombelerin üzerinde kaymadan yürüyebilirsin @maksimus81

Çevrimdışı Apocalyptica

Arkadaslar. Baskan akustik icin ozel calisilacak demisti. Bu membranlar sesi absorbe eder gibi yymusak malzeme en nihayetinde. Kapalida beton cati megafon gibiydi...akustik icin ne yapilacak...

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi